My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - PayPal

SaKe - 01-06-2009, 19:25

te bux.to to oszukanstwo,slyszalem,ze po 10$ da sie zrobic cashout,a to podobno od 50$...a samemu nie bede klikal tego shitu...

a z paypala sobie moze kiedys cos przesle...jak zarobie cos

Shark - 01-06-2009, 21:33

Dobra, mogę od 50$ ;p Nie klikam w to bardzo długo i z poleconych dużo dostaję ;p
Teraz się zajmę klikaniem i zmiennym IP . W końcu przez 2 miechy klikałem może tydzień ? Nie zauważą zawyżenia ^^'

Kactuzz - 01-06-2009, 22:38

Paypal to złodzieje.
Nawet jak jakimś cudem wyklikacie minimum to kasa pójdzie na rzecz tych decydentów.
Ot tak.

Shark - 01-06-2009, 23:16

Taa ? I nikt tego nie zgłosił ?
Kactuzz - 02-06-2009, 07:59

Ja nic straciłem więc co mam zgłaszać.
Z resztą pozywając tak wielką korporację chyba nie masz zbytnich szans przeciwko ich prawnikom.

Shark - 02-06-2009, 09:29

Oj, zdziwiłbyś się . Adi już wszystko chyba wyjaśnił, opóźnienia są, ale kasa dochodzi .
tramwaj - 08-06-2009, 12:52

Jeśli się nie myle z paypala mozna juz zasialac MFy

[ Dodano: 08-06-2009, 13:32 ]
Czy jest możliwa zapłata przez PayPal'a bez dodawania katy kredytowej oraz innych informacji (adresu zamieszkania, konta bankowego)?

azkero - 30-08-2009, 00:16

Mam dwa pytania ;]
Jesli chce sobie kupic powiedzmy 5pkt MF przez karte która jest w funtach ;) to wiadomo, ze mi wezmie polskie zł, ale jesl nie to reklamacje oczywiscie składac mam do pana Jacka ?(rozne przypadki chodza po ludziach, nie tylko w grach ;] )
drugie pytanie to takie ;p czy gwarancja dotpay jest również do MF ? , w gwarancji pisze o ile dobrze czytam, ze mozna złozyc reklamacje i pieniazki beda zwrocone ;)
mnie by sie to przydalo, bo wlasnie nie bardzo wiem, czy kupowac te mf czy nie ;]
bo baniki lecą a za błędy GM nic nie dostajemy podobnie pkt MF mi przepadna i nic z tego nie bede mial, dlatego chcialbym sie dowiedziec jak administracja zapatruje sie na ta gwarancje, jak mniemam składam reklamacje i zostaja zwracana pieniadze(-%), tylko ze od osoby kupującej towar czy od dotpay przez ktory kupilem ten 'trefny' towar :p ?

Tomi - 30-08-2009, 00:55

gwarancja dotpay nie dotyczy usług a jedynie towarów (co jest nawet logiczne).
CroppTown - 30-08-2009, 09:20

Na bux.to mam 52 $ .....

Trzy tygodnie temu kliknąłem, żeby przelało na Paypal....

I od trzech tygodni mi jeszcze nie przelało -_-

You already have a Payment request in audit, you can only request one at the time.