My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Emoty na Mapce

M3tzu - 09-05-2009, 23:21

Night Crawler napisał/a:
tez lubie wypic , precz z emotami ; <

Nie napity lecz nie wyspany g:D

to swoja droga ...
dlaczego chcecie wylaczyc czat w pierwszych miastac? jesli mam nizszy lvl to znaczy ze jestem gorszy ? i mowi to na dodatek mtmn gejm majster ? bez jaj ...
dyskryminacja?... lubie grac na low lvl siedze juz dosyc dlugo na nim i czasem mam ochote pogadac z wieksza iloscia osob / wymienic poglady a ktos mi ma tego zabronic ? urosnij bo Cie dojade moja dorzka ;<
glupota...

Pitazboras - 09-05-2009, 23:28

M3tzu napisał/a:
jesli mam nizszy lvl to znaczy ze jestem gorszy ?

Tak mówią statystyki, przykro mi ;> Biorąc pod uwagę to, że na niższych poziomach czat rzeczywiście rzadko służy do rozmów, to raczej jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę ;)

Corso - 09-05-2009, 23:49

Albo wprowadzić czat tylko w karczmach :] To by było fajne.
M3tzu - 09-05-2009, 23:53

Pitazboras napisał/a:
M3tzu napisał/a:
jesli mam nizszy lvl to znaczy ze jestem gorszy ?

Tak mówią statystyki, przykro mi ;> Biorąc pod uwagę to, że na niższych poziomach czat rzeczywiście rzadko służy do rozmów, to raczej jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę ;)

eeee czy w tej grze tylko lvl sie liczy? wiekszy prestizem jest chyba ranking ?;>
wiec mnie tutaj nie narzekajcie ze spam tylko wprowadzcie czat od tam ilosci pkt rankingowych a nie od lvla ; ] wtedy bedzie zero problemu ze spamem bo komu sie bedzie chcialo wbijac 1k pkt zeby pospamowac ;> nie lepszy ajdia na te pierwsze 3 miasta ? ; d

Night Crawler - 10-05-2009, 09:48

Eeee, M3tzu, ale Adi zaproponował by wyłączyć emoty, a nie czat... kwestia czata była omawiana wielokrotnie w innych tematach. Teraz gadają o emotach.
TiiiG - 10-05-2009, 09:54

M3tzu napisał/a:
Albo wprowadzić czat tylko w karczmach :] To by było fajne.

Sadze ze malo kto wchodzilby do karczmy i tak czy tak pogadac , to juz lepiej zostawic predzej ten czat .
M3tzu napisał/a:
wiec mnie tutaj nie narzekajcie ze spam tylko wprowadzcie czat od tam ilosci pkt rankingowych a nie od lvla ; ]

To moze byc dobre ale tylko w 3 pierwszych miastach bo w pozniejszych niema juz spamu:)

ADIHC1 - 10-05-2009, 16:32

M3tzu napisał/a:
dyskryminacja?... lubie grac na low lvl siedze juz dosyc dlugo na nim

M3tzu napisał/a:
eeee czy w tej grze tylko lvl sie liczy? wiekszy prestizem jest chyba ranking ?;>

Nie, co nie znaczy, że utrzymywaniem poziomu i częstym zaczynaniem gry od nowa wyrobisz sobie wizerunek świetnego gracza. Jak dla mnie, to nie tylko czat powinien był wyłączony do samego Eliar, ale i wszyscy gracze, którzy nie załatwili Serafina nie powinni być brani pod uwagę w Rankingach. Bo to, co się dzieje obecnie na niskich poziomach zakrawa na śmieszność - ilu to "pro" graczy "wymiata" na kilku/kilkunastu poziomowych postaciach, a potem kasuje konto, bo już nie potrafi być "pro"?

Ale to nie temat o tym, tylko o emotikonach, więc jeśli chcesz się bulwersować, to załóż nowy wątek.

M3tzu - 10-05-2009, 16:41

ADIHC1 napisał/a:

Nie, co nie znaczy, że utrzymywaniem poziomu i częstym zaczynaniem gry od nowa wyrobisz sobie wizerunek świetnego gracza.

zonk ... M3tzu nie kasowac charow ; ]

emoty sa beee fuj itd czy sa czy ich nie ma to i tak na jedno wychodzi ;D

Kactuzz - 11-05-2009, 09:21

Enooo :(
Pliska nie rupcie tego :( :( :( :mad: :oops:
Dodajcie lepiej jakies słiśtaśne emotki i bedzie fun :*

Jelsyn - 11-05-2009, 11:29

Ja bym proponował wrzucić rasta emoty i g:emoty ;D bo one dobrze by oddawały emocje ; > Bo te co teraz są sux^2; ]
Night Crawler - 11-05-2009, 14:00

Wywalić stare emoty casłkowicie ewentualnie dodać te z kokardką g:galy
Jelsyn - 11-05-2009, 14:13

Night Crawler, dokładnie o tym mówię, bo emoty z kokardą są lepsze g:zla ;> no i do tego te rasta emoty, przydadzą się g:)
ADIHC1 - 11-05-2009, 16:16

Jelsyn napisał/a:
wrzucić (...) g:emoty
Night Crawler napisał/a:
dodać te z kokardką
Jelsyn napisał/a:
emoty z kokardą są lepsze

Mało wam forum, jeszcze w grze chcecie się bawić w Drag Queen? ; >

Evil - 11-05-2009, 16:30

Wywalić ;f te emoty sa okropne ^^ po za :roll: ;f
Jelsyn - 11-05-2009, 16:40

ADIHC1,
Kod:
no i do tego te rasta emoty, przydadzą się

A o tym nie wspomniałeś g:( Te emoty są lepsze ;D więc można je wprowadzić ;D Mchl, by się ucieszył g:D