|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Emoty na Mapce
M3tzu - 09-05-2009, 23:21
Night Crawler napisał/a: | tez lubie wypic , precz z emotami ; <
Nie napity lecz nie wyspany |
to swoja droga ...
dlaczego chcecie wylaczyc czat w pierwszych miastac? jesli mam nizszy lvl to znaczy ze jestem gorszy ? i mowi to na dodatek mtmn gejm majster ? bez jaj ...
dyskryminacja?... lubie grac na low lvl siedze juz dosyc dlugo na nim i czasem mam ochote pogadac z wieksza iloscia osob / wymienic poglady a ktos mi ma tego zabronic ? urosnij bo Cie dojade moja dorzka ;<
glupota...
Pitazboras - 09-05-2009, 23:28
M3tzu napisał/a: | jesli mam nizszy lvl to znaczy ze jestem gorszy ? |
Tak mówią statystyki, przykro mi ;> Biorąc pod uwagę to, że na niższych poziomach czat rzeczywiście rzadko służy do rozmów, to raczej jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę
Corso - 09-05-2009, 23:49
Albo wprowadzić czat tylko w karczmach :] To by było fajne.
M3tzu - 09-05-2009, 23:53
Pitazboras napisał/a: | M3tzu napisał/a: | jesli mam nizszy lvl to znaczy ze jestem gorszy ? |
Tak mówią statystyki, przykro mi ;> Biorąc pod uwagę to, że na niższych poziomach czat rzeczywiście rzadko służy do rozmów, to raczej jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę |
eeee czy w tej grze tylko lvl sie liczy? wiekszy prestizem jest chyba ranking ?;>
wiec mnie tutaj nie narzekajcie ze spam tylko wprowadzcie czat od tam ilosci pkt rankingowych a nie od lvla ; ] wtedy bedzie zero problemu ze spamem bo komu sie bedzie chcialo wbijac 1k pkt zeby pospamowac ;> nie lepszy ajdia na te pierwsze 3 miasta ? ; d
Night Crawler - 10-05-2009, 09:48
Eeee, M3tzu, ale Adi zaproponował by wyłączyć emoty, a nie czat... kwestia czata była omawiana wielokrotnie w innych tematach. Teraz gadają o emotach.
TiiiG - 10-05-2009, 09:54
M3tzu napisał/a: | Albo wprowadzić czat tylko w karczmach :] To by było fajne. |
Sadze ze malo kto wchodzilby do karczmy i tak czy tak pogadac , to juz lepiej zostawic predzej ten czat .
M3tzu napisał/a: | wiec mnie tutaj nie narzekajcie ze spam tylko wprowadzcie czat od tam ilosci pkt rankingowych a nie od lvla ; ] |
To moze byc dobre ale tylko w 3 pierwszych miastach bo w pozniejszych niema juz spamu:)
ADIHC1 - 10-05-2009, 16:32
M3tzu napisał/a: | dyskryminacja?... lubie grac na low lvl siedze juz dosyc dlugo na nim |
M3tzu napisał/a: | eeee czy w tej grze tylko lvl sie liczy? wiekszy prestizem jest chyba ranking ?;> |
Nie, co nie znaczy, że utrzymywaniem poziomu i częstym zaczynaniem gry od nowa wyrobisz sobie wizerunek świetnego gracza. Jak dla mnie, to nie tylko czat powinien był wyłączony do samego Eliar, ale i wszyscy gracze, którzy nie załatwili Serafina nie powinni być brani pod uwagę w Rankingach. Bo to, co się dzieje obecnie na niskich poziomach zakrawa na śmieszność - ilu to "pro" graczy "wymiata" na kilku/kilkunastu poziomowych postaciach, a potem kasuje konto, bo już nie potrafi być "pro"?
Ale to nie temat o tym, tylko o emotikonach, więc jeśli chcesz się bulwersować, to załóż nowy wątek.
M3tzu - 10-05-2009, 16:41
ADIHC1 napisał/a: |
Nie, co nie znaczy, że utrzymywaniem poziomu i częstym zaczynaniem gry od nowa wyrobisz sobie wizerunek świetnego gracza. |
zonk ... M3tzu nie kasowac charow ; ]
emoty sa beee fuj itd czy sa czy ich nie ma to i tak na jedno wychodzi ;D
Kactuzz - 11-05-2009, 09:21
Enooo
Pliska nie rupcie tego
Dodajcie lepiej jakies słiśtaśne emotki i bedzie fun :*
Jelsyn - 11-05-2009, 11:29
Ja bym proponował wrzucić rasta emoty i g:emoty ;D bo one dobrze by oddawały emocje ; > Bo te co teraz są sux^2; ]
Night Crawler - 11-05-2009, 14:00
Wywalić stare emoty casłkowicie ewentualnie dodać te z kokardką
Jelsyn - 11-05-2009, 14:13
Night Crawler, dokładnie o tym mówię, bo emoty z kokardą są lepsze ;> no i do tego te rasta emoty, przydadzą się
ADIHC1 - 11-05-2009, 16:16
Jelsyn napisał/a: | wrzucić (...) g:emoty |
Night Crawler napisał/a: | dodać te z kokardką |
Jelsyn napisał/a: | emoty z kokardą są lepsze |
Mało wam forum, jeszcze w grze chcecie się bawić w Drag Queen? ; >
Evil - 11-05-2009, 16:30
Wywalić ;f te emoty sa okropne ^^ po za ;f
Jelsyn - 11-05-2009, 16:40
ADIHC1,
Kod: | no i do tego te rasta emoty, przydadzą się |
A o tym nie wspomniałeś Te emoty są lepsze ;D więc można je wprowadzić ;D Mchl, by się ucieszył
|
|