|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Pomysł na rodzinne granie - dzielenie łacza
Crypton - 28-05-2009, 18:56
SaKe napisał/a: | wystarczy proxy i omijasz multialarm...a sa inne sposoby
jakup33 taka prawda,ze wielu graczy zrobiloby sobie multi... |
Owszem, multialarm można w ten sposób ominąć ...
na panelu GMa to wszystko widać, dlatego kara takich
cwaniaków raczej nie ominie.
SaKe - 28-05-2009, 18:59
moze i tak,ale ktos tam mi kiedys opisywal rozne sposoby...i ta osoba miala kilka multi na s1,ponad rok czy dwa,i jakos bana nie dostala
oczywiscie nicka nie podam...tylko mowie,ze jak sie chce,to da rade;)
co do tematu,to wlasnie problem w tym,ze nie wiadomo kto sie po "drugiej stronie"
jakup33 - 28-05-2009, 19:02
ale nawet jeśli multi to zablokowany jest wtedy handel z tym graczem , pomoc wojskowa itp a jak się nie wpisze to ban
po polsku :
- jak gra w brat to musi się wpisać w dzieleniu konta bo inaczej ban
- a jak się tam wpisze to nie mogą ze sobą handlować i walczyć ani być razem w teamie
Proste?
A nieszkodliwe multi - bez przelewów to by nie przeszkadzały
SaKe - 28-05-2009, 19:04
jakup33 napisał/a: | A nieszkodliwe multi - bez przelewów to by nie przeszkadzały |
ta...zaloze sobie te 3 konta,napisze,ze gra brat,siostra i ciocia,i super...jakby multi nie przeszkadzaly,nie bylyby zablokowane,to chyba jasne?
mnietuniema - 28-05-2009, 19:33
jakup33 napisał/a: | A nieszkodliwe multi - bez przelewów to by nie przeszkadzały |
Pierwsze co mi przychodzi do głowy - woj i mag na tym samym poziomie i sobie nawzajem wystawiają przeciwników
SaKe - 28-05-2009, 19:37
mnietuniema napisał/a: | Pierwsze co mi przychodzi do głowy - woj i mag na tym samym poziomie i sobie nawzajem wystawiają przeciwników |
wlasnie+jesli nie wystawka,to pdoobny lvl i dostarczanie info o przeciwniku (jedne staty np hybryda na bossy,drugie ranker...)
Daniero - 28-05-2009, 19:49
ja i tak bym nie mógł ,bo mam 209lv ,a gdyby wyimaginowany brat(multi jakby ktoś nie wiedział) by grał ,to by miał 1 lvl ,a i tak bym nie mógł przelać złota ,bo i tak ,to by było s1 i blokada ,czy coś
Poza tym jak ktoś nie ma brata ,albo takiego bliskiego przyjaciela ,u którego np. zostawi Cię mama na parę dni ,a on będzie chciał grać w MFO ,bo zobaczy jak to fajnie ,a potem powie ,że chce grać tam gdzie ty Ja sam miałem tak w wakacje z przyjacielem ,który chciał grać Ale musiałem powiedzieć nie ,bo dostane bana
TiiiG - 28-05-2009, 20:07
zrobiloby sobie multi? teraz i tak ten kto chce zrobic multi to i tak zrobi.
Wiec pomysl zglaszania braci i blokowanie handlu itd w niczym nie przeszkadza a wielu chce sobie z kolegami , bracmi pograc normalnie na s1 czy s2 a nie tylko na serwie przelewaczy ranka zlota itd.
mnietuniema - 30-05-2009, 21:43
Nie mogłem się powstrzymać przed zacytowaniem jednego z dzisiejszych zażaleń:
"nie mam inego konto jakbym miał to dałbym sobie na prezętacje"
Walkmen - 30-05-2009, 21:59
A ja dzisiaj w zażaleniu miałem cos takiego:
"przecież w prezce napisałem , ze mam dwa konta"
Nie wiedziałem co odpisać. Byłem w szoku jego niewiedzą.
Evil - 30-05-2009, 22:15
mnietuniema napisał/a: | Nie mogłem się powstrzymać przed zacytowaniem jednego z dzisiejszych zażaleń:
"nie mam inego konto jakbym miał to dałbym sobie na prezętacje" |
Walkmen napisał/a: | A ja dzisiaj w zażaleniu miałem cos takiego:
"przecież w prezce napisałem , ze mam dwa konta"
Nie wiedziałem co odpisać. Byłem w szoku jego niewiedzą. |
Wszystko przez to, że tylko 10 % ludzi rejestrujących się do gry, czyta regulamin...
[ Dodano: 30-05-2009, 22:16 ]
proxy obniża IQ
Cannot - 31-05-2009, 09:37
A czemu rodziny mają się wynieść na świat3? Niektórzy się dorobili wysokich levelów i nie chcą zaczynać od początku(i to na tym syfie).
Kiedyś dostałem z bratem bana tylko dlatego że mieliśmy to samo ip i podobne logowania (chociaż żaden nie logował się na konto drugiego).
Pomysł dobry, ale zawsze się znajdzie ktoś na nie..
Evil - 31-05-2009, 09:39
Cannot napisał/a: | A czemu rodziny mają się wynieść na świat3? Niektórzy się dorobili wysokich levelów i nie chcą zaczynać od początku(i to na tym syfie).
|
Trzeba było czytać regulamin, zanim się zakładało konto...
TiiiG - 31-05-2009, 09:40
Evil napisał/a: | Wszystko przez to, że tylko 10 % ludzi rejestrujących się do gry, czyta regulamin. |
10%??:Dchyba przesadziles maxymalnie 1-2%
Sam nieznam regulaminu jak 3/4 forumowiczow
SaKe - 31-05-2009, 11:26
TiiiG napisał/a: | maxymalnie 1-2% |
TiiiG napisał/a: | jak 3/4 forumowiczow |
nie ma to jak zgodnosc statystyk/znajomosc ulamkow?
wiadomo,ze znajdzie sie ktos na nie-bo pomysl umozliwilby legalne zakladanie multi na s1/2
|
|