|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Cenzura
Areen - 24-06-2009, 18:22
O ile wiem opcja cenzury jest w phpBB by Przemo bez zadnych pluginów, zgadza się Adi?
Co do sprawy, nie widzę sensu cenzurowania, skoro to nic nie będzie dawało... Jeśli dziecku czegoś zakarzesz, będzie robiło na przekór
ADIHC1 - 24-06-2009, 18:25
Areen napisał/a: | O ile wiem opcja cenzury jest w phpBB by Przemo bez zadnych pluginów, zgadza się Adi? |
Przecież pisałem, że jest i że cenzurowane są reflinki. Cenzurowane były również bluzgi, ale uznałem, że nie ma to sensu i wywaliłem te słowa z cenzora. Są jeszcze jakieś niejasności? ; >
M3tzu - 25-06-2009, 10:28
som som bo Wy mowicie o czym innym a ja o czym innym :F
siedzi ktos z Was na wykopie? tak jest opcja wlacz/wylacz cenzure co jest niesamowicie genialne..
jak kto kurczaczki woli nosz..
ADIHC1 - 25-06-2009, 15:44
M3tzu napisał/a: | som som bo Wy mowicie o czym innym a ja o czym innym :F |
Przeczytaj swój pierwszy post i powiedz w jaki sposób ktokolwiek miał domyślić się o co dokładnie Ci chodzi?
M3tzu napisał/a: | siedzi ktos z Was na wykopie? tak jest opcja wlacz/wylacz cenzure co jest niesamowicie genialne.. |
Pewnie nie wszyscy, więc i tutaj mógłbyś dokładnie opisać tą funkcjonalność.
M3tzu - 25-06-2009, 15:49
mniej wiecej tak ze iz az tam w komentarzac , bo tylko tam mozna pisac normalnie , mozna sobie klnac do woli , a w profilu jest taki maly ptaszek dzieki ktoremu mozna to wlacz badz wylaczyc ta ze wstretna cenzure ktorej tak bardzo nienawidze i o to mnie smgia. wulgaryzmy sa poprostu nie wiem czy gwiazdkowane czy jakos inaczej filtrowane.
czasem ciezko wyrazic emocje ktora nam towarzysza w tak dlugiej drodze oraz przy tak wysokim iq dzisiejszych dzieci orange i dziadkow neo , a tak moglbym sobie spokojnie palnac jedno proste o zakret...
tyle z moich wywodow :X
radzio - 20-09-2009, 15:05
ZOSTAŁEM OBRAŻONY I CHCĘ TO ZGŁOSIC DO ADMINA
Levusek - 20-09-2009, 18:58
Masz taki przycisk , jeśli chodzi o czat, jeżeli o PW, jest taki przycisk:
To powinno Ci pomóc
|
|