My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - mała poprawka do inteligencji.

Shark - 16-07-2009, 19:35

ADIHC1 napisał/a:
Ehh, myślałem o woju, a napisałem co napisałem..

Jasne, jasne ^^

Cytat:
W każdym bądź razie wstyd, że nie wiedziałeś ; D

Teraz już wiem i spalę Ci dom ;>

Btw, do tego tematu przydałby się Wariacik, bo
on miał sporo pomysłów z nowym komendami do
inteligencji. Tylko jemu ostatnio bez kitu odbiło ;/
Spróbuje go sprowadzić do tego tematu :)

cybershot - 16-07-2009, 19:47

Pomysł całkiem niezły ale faktycznie magowie mieliby się za dobrze ; ] Więc możnaby zrobić razem z tym "dobitkę" dla woja (czyli jak było mówione np. przeciwnik <30%hp - atak fizyczny) wtedy by się to wyrównało, prynajmniej po części ; ]
Shark - 16-07-2009, 19:48

cybershot napisał/a:
Więc możnaby zrobić razem z tym "dobitkę" dla woja (czyli jak było mówione np. przeciwnik <30%hp - atak fizyczny) wtedy by się to wyrównało, prynajmniej po części ; ]

Przeczytaj cały temat, to już istnieje :wink:

romerozz - 18-07-2009, 17:51

Mellord napisał/a:
Shark napisał/a:
A gdyby przeciwnik miał więcej niż 50% to co wtedy?

Chodziło mi o cos takiego:

Jeśli przeciwnik %hp [tu ustawiasz] użyj atak fizyczny...

przeciez to jest... w inteligencji ustawiasz przy leczeniu Twoj przeciwnik >50%hp uzyj leczenie 1. czyli jak bedzie mial ponizej to nie uzyje tylko zaatakuje

cybershot - 18-07-2009, 18:25

romerozz napisał/a:
przeciez to jest... w inteligencji ustawiasz przy leczeniu Twoj przeciwnik >50%hp uzyj leczenie 1. czyli jak bedzie mial ponizej to nie uzyje tylko zaatakuje

No to wtedy bedzie ci się gościu leczył jak przeciwnik będzie miał +50% HP :mrgreen:

BarylkaSnK - 18-07-2009, 19:31

może też być że

twój przeciwnik ma procent HP <= 35
użyj : skóra dzika (oczywiście jeżeli jej nie mamy)

ja z tego korzystam i powiem że dobrze się bije na tym :P :mrgreen:

cybershot - 18-07-2009, 19:34

BarylkaSnK napisał/a:
może też być że

twój przeciwnik ma procent HP <= 35
użyj : skóra dzika (oczywiście jeżeli jej nie mamy)

ja z tego korzystam i powiem że dobrze się bije na tym

Dziwne przecież jak nie masz odpowiedniego przedmiotu to nie możesz ustawić używania go w inteligencji.A jeśli ustawisz go w inteligencji a potem go sprzedasz to zostaje puste pole : /

BarylkaSnK - 18-07-2009, 19:37

cybershot napisał/a:
Dziwne przecież jak nie masz odpowiedniego przedmiotu to nie możesz ustawić używania go w inteligencji.A jeśli ustawisz go w inteligencji a potem go sprzedasz to zostaje puste pole : /

właśnie że nie.
można dokupić skóry dzika i będzie ich używać w walce a skoro ich nie masz to będzie bił
proste a dla mnie efektywne :P

UWAGA!!! Jeżeli będzie ktoś korzystał z mojego przykładu, należy pamiętać by to polecenie ustawić jako PIERWSZE!!!

cybershot - 18-07-2009, 19:40

Po dalszych przemyśleniach chyba już wiem jak to działa : p
BarylkaSnK - 18-07-2009, 19:43

no widzisz?! ja zawsze mam głupie ale dobre pomysły :P xD
romerozz - 19-07-2009, 11:05

cybershot napisał/a:
romerozz napisał/a:

No to wtedy bedzie ci się gościu leczył jak przeciwnik będzie miał +50% HP :mrgreen:

no wlasnie;p. I o to wam chyba chodzi, nie ;] ? Leczysz sie, a jak trafi sie okazja, ze przeciwnik ma ponizej polowy hp to attakujesz