|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - mała poprawka do inteligencji.
Shark - 16-07-2009, 19:35
ADIHC1 napisał/a: | Ehh, myślałem o woju, a napisałem co napisałem.. |
Jasne, jasne ^^
Cytat: | W każdym bądź razie wstyd, że nie wiedziałeś ; D |
Teraz już wiem i spalę Ci dom ;>
Btw, do tego tematu przydałby się Wariacik, bo
on miał sporo pomysłów z nowym komendami do
inteligencji. Tylko jemu ostatnio bez kitu odbiło ;/
Spróbuje go sprowadzić do tego tematu
cybershot - 16-07-2009, 19:47
Pomysł całkiem niezły ale faktycznie magowie mieliby się za dobrze ; ] Więc możnaby zrobić razem z tym "dobitkę" dla woja (czyli jak było mówione np. przeciwnik <30%hp - atak fizyczny) wtedy by się to wyrównało, prynajmniej po części ; ]
Shark - 16-07-2009, 19:48
cybershot napisał/a: | Więc możnaby zrobić razem z tym "dobitkę" dla woja (czyli jak było mówione np. przeciwnik <30%hp - atak fizyczny) wtedy by się to wyrównało, prynajmniej po części ; ] |
Przeczytaj cały temat, to już istnieje
romerozz - 18-07-2009, 17:51
Mellord napisał/a: | Shark napisał/a: | A gdyby przeciwnik miał więcej niż 50% to co wtedy? |
Chodziło mi o cos takiego:
Jeśli przeciwnik %hp [tu ustawiasz] użyj atak fizyczny... |
przeciez to jest... w inteligencji ustawiasz przy leczeniu Twoj przeciwnik >50%hp uzyj leczenie 1. czyli jak bedzie mial ponizej to nie uzyje tylko zaatakuje
cybershot - 18-07-2009, 18:25
romerozz napisał/a: | przeciez to jest... w inteligencji ustawiasz przy leczeniu Twoj przeciwnik >50%hp uzyj leczenie 1. czyli jak bedzie mial ponizej to nie uzyje tylko zaatakuje |
No to wtedy bedzie ci się gościu leczył jak przeciwnik będzie miał +50% HP
BarylkaSnK - 18-07-2009, 19:31
może też być że
twój przeciwnik ma procent HP <= 35
użyj : skóra dzika (oczywiście jeżeli jej nie mamy)
ja z tego korzystam i powiem że dobrze się bije na tym
cybershot - 18-07-2009, 19:34
BarylkaSnK napisał/a: | może też być że
twój przeciwnik ma procent HP <= 35
użyj : skóra dzika (oczywiście jeżeli jej nie mamy)
ja z tego korzystam i powiem że dobrze się bije na tym |
Dziwne przecież jak nie masz odpowiedniego przedmiotu to nie możesz ustawić używania go w inteligencji.A jeśli ustawisz go w inteligencji a potem go sprzedasz to zostaje puste pole : /
BarylkaSnK - 18-07-2009, 19:37
cybershot napisał/a: | Dziwne przecież jak nie masz odpowiedniego przedmiotu to nie możesz ustawić używania go w inteligencji.A jeśli ustawisz go w inteligencji a potem go sprzedasz to zostaje puste pole : / |
właśnie że nie.
można dokupić skóry dzika i będzie ich używać w walce a skoro ich nie masz to będzie bił
proste a dla mnie efektywne
UWAGA!!! Jeżeli będzie ktoś korzystał z mojego przykładu, należy pamiętać by to polecenie ustawić jako PIERWSZE!!!
cybershot - 18-07-2009, 19:40
Po dalszych przemyśleniach chyba już wiem jak to działa : p
BarylkaSnK - 18-07-2009, 19:43
no widzisz?! ja zawsze mam głupie ale dobre pomysły
romerozz - 19-07-2009, 11:05
cybershot napisał/a: | romerozz napisał/a: | przeciez to jest... w inteligencji ustawiasz przy leczeniu Twoj przeciwnik >50%hp uzyj leczenie 1. czyli jak bedzie mial ponizej to nie uzyje tylko zaatakuje |
No to wtedy bedzie ci się gościu leczył jak przeciwnik będzie miał +50% HP |
no wlasnie;p. I o to wam chyba chodzi, nie ? Leczysz sie, a jak trafi sie okazja, ze przeciwnik ma ponizej polowy hp to attakujesz
|
|