|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Nowe grupy turniejowe.
Kactuzz - 21-07-2009, 21:42
To po co tak szybko wbijają taki level i potem sie nudzą?
Sorandor napisał/a: | Admin trochę na " nas " zarabia chyba ? - Więc od czasu do czasu mógłby coś wprowadzić nawet dla graczy z wyższym poziomem. |
To ile zarabia to jest jego sprawa.
I nie zapominaj, że niektórzy tez mają życie prywatne (co nie zmienia faktu, że upa nie było od roku ;D)
ADIHC1 - 21-07-2009, 21:50
Sorandor napisał/a: | Jeśli bariera została zwiększona to dlaczego nie zrobili tego w turniejach.. |
Żeby nie robić prezentów graczom, z najwyższymi poziomami.
Sorandor napisał/a: | W końcu za co płaca adminowi..? |
Każdy dobrowolnie wykupuje usługi dodatkowe.
Sorandor napisał/a: | Może w tych wyższych grupach lepiej żeby w ogóle nie było nagród.. |
Nie za dobrze byłoby graczowi z najwyższym poziomem na każdym z serwerów? jak nie MF, to darmowe złoto i punkty rankingowe.
Sosna napisał/a: | Ale co do tego, że high level'e nie mają co robić... to najprawdziwsza prawda. Gdyby, któryś z Adminów zapewnił, że jeśli znajdziemy jakieś ciekawe i w miarę proste rozwiązanie, to on zobowiąże się je szybko zrealizować, to można by się nad tym zastanowić |
Nie sądzę, żeby ktokolwiek to obiecał, ale macie inne wyjście?
Sorandor napisał/a: | Admin trochę na " nas " zarabia chyba ? - Więc od czasu do czasu mógłby coś wprowadzić nawet dla graczy z wyższym poziomem. |
Nie pochwalam podejścia Admina, ale najwyższy czas zejść na ziemię. Głównym źródłem dochodów są pewnie nowi i niskopoziomowi gracze (w porównaniu z wami, bo mam na mysli graczy w przedziale do.. na jakim poziomie ubija się ostatniego bossa?), a o nich dbać nie trzeba. Brutalna rzeczywistość.
Sorandor - 21-07-2009, 23:40
ADIHC1 napisał/a: | Nie za dobrze byłoby graczowi z najwyższym poziomem na każdym z serwerów? jak nie MF, to darmowe złoto i punkty rankingowe. |
Fakt faktem ale akurat jak dla mnie to 20 mln i 20 elików większej różnicy nie robi to samo tyczy się pkt. mf więc.. Tak czy inaczej od czasu do czasu pasowało by ze strony admina jakieś zmiany wprowadzić... a nie od dłuższego czasu nic.. - Jak to się mówi pożyjemy zobaczymy
Sax - 07-12-2009, 22:48
Sosna napisał/a: | s1 - 6 graczy 231-260, 5 graczy 261-300
s2 - 2 graczy 231-260
s3 - 3 graczy 231-260, 3 graczy 261-300
Na s2 i s3 każdy uczestnik dostawałby nagrody
na s1 byłaby to ponad połowa.
Pomysł będzie dobry, ale najszybciej za pół roku, kiedy więcej osób wbije wyższe poziomy
Cytat: | W grze istnieją już postacie z 300 lv więc dlaczego one nie mogą mieć przyjemnościu z udziału w turniejach? |
Co to za turniej, w którym są 2 walki (jak dobrze pójdzie), nie mówiąc już o 1 ??? |
a czemu tak jest ??
bo są te limity a wielu graczy woli walczyc niż expić więc ma ten 230 lvl bądź niższy
michol11 - 07-12-2009, 22:52
Sax napisał/a: | a czemu tak jest ??
bo są te limity a wielu graczy woli walczyc niż expić więc ma ten 230 lvl bądź niższy |
No mozna by te nowe grupy zrobić i np... W danej grupie odbywaly by sie walki jeżeli byly by min. 4 osoby:) Tak jak to jest w turkach pryw;P
Potezny Trusk - 08-12-2009, 08:12
Cytat: | Sorandor napisał/a:
Fakt było by miło gdyby admin o nas pomyślał
Pomyślał zwiększając limit poziomu w grze, hehe..
Turniej dla tych grup to głupota - rozdawać za darmo punkty MF? |
Właśnie!! Turniej to ma być turniej, a nie jedna góra dwie walki.
A mfy byłyby tu praktycznie darmowe.
A jak chcą zawalczyć to niech wyślą sobie poja
[ Dodano: 08-12-2009, 08:14 ]
Chociaż z drugiej strony jeden turniej na jakiś czas nikomu nie zaszkodził
Sax - 08-12-2009, 08:27
Tylko że jak bardzo długo walczyli w turnieju IGL i Zahir było wszystko OK teraz jak są inni gracze to nie ma nowych grup turniejowych ;/.Dlaczego o tym nikt nie mówi sprawdzcie starsze turnieju jak albo tylko Zahir wchodził a za miesiąc IGL i tak na zmianę
Aquagen - 08-12-2009, 16:19
Te grupy z czasem pewnie wprowadzą w życie ;> ale za mało graczy na tym lv jak juz ludzie wspomnieli
A ja sugeruje zrobić 'Puchar MFO' coś w stylu turnieju z olda.
1-99999999lv Zapisujesz się na własną rękę
Nagrody - taka jak z grup +200lv ;p
Co do mojego planu to niech jeszcze będzie nagroda dla top20
BLade_immortal - 08-12-2009, 16:30
A ja uważam, że jeśli nawet jest kilku graczy z grupy powyżej 230 levela, to należy im się coś za to, że chociażby nabili taki level, jak widać mało komu się chce nabijać tak wysokie poziomy bo jest to długie i monotonne, więc niech turniej w którym MF'y mają prawie zapewnione przez to, że gra ich zaledwie kilku będzie dla nich nagrodą, za to że już kilka lat byli z MF
poza tym jak teraz została dodana nowa grupa i mam nadzieję Tomi ją zostawi na amen, to więcej graczy zacznie w końcu nabijać ten wyższy level chociażby żeby te MF'y zdobyć mając dużo większą szansę zdobycia ich niż w poprzednich grupach, to przynajmniej w minimalnym stopniu podwyższy statystykę grywalności
Z resztą skoro graczy powyżej 230 levela jest tak mało, to przecież nie jest powiedziane, że muszą dostawać te "darmowe MF'y", ale jakieś skromniejsze nagrody.
Alurab - 08-12-2009, 18:23
Świetny pomysł!! Jak najbardziej jestem na tak!!
Ale, ale.. Ktoś był szybszy..
Cytat: | Turniej Mikołajkowy 2009 04.12.2009, 13:37:16
Właśnie wystartowały zapisy do Turnieju Mikołajkowego.
Turniej ten różni się od poprzednich tym, że walki nie będą o exp, ranking, złoto i przedmioty.
Dodano również nową grupę poziomową 231-260.
Grupa ta została dodana jedynie na świecie 1 i 2, na świecie 3 zostanie dodana przy okazji następnego turnieju o ile minimum 6 graczy znajdzie się w tym przedziale.
POWODZENIA! |
Z newsów w grze
Tak w sumie to nie propozycja tylko informacja
|
|