|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Uciązliwe ograniczenie
keisok - 04-09-2009, 22:23
Tomi napisał/a: | Ale przecież Twoi potencjalni klienci nie mają dostępu do tego miksa lv 5 w sklepie więc limit nadzwyczajny (dla nich) nie jest nadawany. No chyba że limit zwykły również wynosi 5000G - ale to już inna bajka - to już jest zależne od GM'ów a nie od tych modyfikacji. |
A pomyślałeś o Folhord?? Ja dzisiaj wystawiłem 3licytacje lvl 5 600szt po 4,5kk, a teraz po twojej zmianie limit cenowy wynosi 3kk. Jak teraz ktoś to zalicytuje to jeszcze któryś GMów uzna to za przelew i dostanę bana.
Tomi - 04-09-2009, 22:27
keisok napisał/a: | Tomi napisał/a: | Ale przecież Twoi potencjalni klienci nie mają dostępu do tego miksa lv 5 w sklepie więc limit nadzwyczajny (dla nich) nie jest nadawany. No chyba że limit zwykły również wynosi 5000G - ale to już inna bajka - to już jest zależne od GM'ów a nie od tych modyfikacji. |
A pomyślałeś o Folhord?? Ja dzisiaj wystawiłem 3licytacje lvl 5 600szt po 4,5kk, a teraz po twojej zmianie limit cenowy wynosi 3kk. Jak teraz ktoś to zalicytuje to jeszcze któryś GMów uzna to za przelew i dostanę bana. |
Limit wynosi 3kk ALE tylko dla Ciebie i innych graczy, którzy już mają dostęp do tego itemu w sklepie.Dla pozostałych graczy nie ma tego limitu.
keisok - 04-09-2009, 22:32
No wiem, tylko powiedz mi w tej chwili na czym ja mam zarabiać więcej kasy jak nie na miksach?? Bo eliksirów mi się nie chce licytować na 1 kontynencie i co chwile wchodzić by popatrzyć czy mnie ktoś przelicytował. W tej chwili odciąłeś mi główne źródło dochodu
Simon08 - 04-09-2009, 22:35
keisok napisał/a: | No wiem, tylko powiedz mi w tej chwili na czym ja mam zarabiać więcej kasy jak nie na miksach?? Bo eliksirów mi się nie chce licytować na 1 kontynencie i co chwile wchodzić by popatrzyć czy mnie ktoś przelicytował. W tej chwili odciąłeś mi główne źródło dochodu |
Przeczytaj jeszcze raz post Tomi'ego i pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz.
Wg mnie te ograniczenie wcale nie jest uciążliwe. Da się z nim bez problemu grać.
Tomi - 04-09-2009, 22:36
keisok napisał/a: | No wiem, tylko powiedz mi w tej chwili na czym ja mam zarabiać więcej kasy jak nie na miksach?? Bo eliksirów mi się nie chce licytować na 1 kontynencie i co chwile wchodzić by popatrzyć czy mnie ktoś przelicytował. W tej chwili odciąłeś mi główne źródło dochodu |
Przedstaw mi tu jasno dlaczego nie możesz zarabiać? Przecież nadal możesz handlować miksami tak jak dawniej - nic się nie zmieniło.
Jedyna różnica jest taka, że tych miksów od Ciebie nie mogą kupować (po wysokiej cenie) gracze, którzy i tak mogą je kupić w sklepie (bo niby po co mają kupować drożej na targu jak mogą taniej w sklepie).
keisok - 04-09-2009, 22:37
Aha, kpw już się nie wypowiadam
|
|