|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Przelewanie Pkt MF na inne konto
SaKe - 19-09-2009, 22:10
NIe bedzie mozna miec mutli, beda pewnie 3 swiaty, bedzie mozna miec 1 konto, a 3 hmm "charaktery"? na roznych swiatach.
Juz to pronowalem...
dannte - 19-09-2009, 22:12
NaPatelniChomik napisał/a: | zakup bedzie zakupem, nie zmniejszy się pzez to ilość wysyłanych sms |
A co z turniejami comiesięcznymi? na s2 200+ lvle zazwyczaj zaczynają turniej w swojej kategorii lvlowej nawet od finału (ew. pół finału), więc samo zapisanie się do turnieju daje im gwarantowane pkt MF. Miałyby to być od teraz jakieś specjalne pkt. MF, których nie można przekazać, czy jak?
Pozdro.
EdwinOdesseiron - 19-09-2009, 22:52
DeL_Piero napisał/a: | Mam propozycję żeby dało sie przelać Pkt MF na inne konto. Jesli mam na koncie na s2 135 pkt mf a chce zrobic resa albo zakupic jakas inna usluge na koncie na s1. |
Chyba zapominasz o tym, że światy stoją na oddzielnych serwerach i (przynajmniej tak mówił Tomi) rozwiązania wymagające komunikacji między nimi są utrudnione technicznie.
Na pewno można to jakoś rozwiązać - ale admin tego nie zrobi
Alurab - 20-09-2009, 07:17
Legolass napisał/a: | usługa powinna być aktywna dopiero po wysłanych sms, gdyż pierwsze doładowanie jest podwojone. |
Właśnie to zdanie powinno tobie(i innym) pokazywać, jaka ta propozycja jest chybiona.
Ktoś zakłada nową postać, kupuje np. 500mf, ma podwójne doładowanie. W sumie 1000mf idzie na inną postać.
Sam chciałem takie coś zaproponować, ale to raczej nie ma szans przejść. Pomysł mi się nie podoba i mam nadzieję, że nie zostanie wprowadzony.
A jeżeli już, to ja zaproponowałbym przelewy tylko z wyższego na niższy lv, a niższy musiał by mieć 100+lv
Levusek - 20-09-2009, 20:41
Chyba chcecie złamać zasadę "żadnych powiązań między światami"
Mam nadzieję, że co do MFO2 rozwiązałem wszelkie wątpliwości.
Woj Mroku - 20-09-2009, 20:43
Hm..
po 1 to niewiadomo ile bedzie swiatow na MFO 3
jesli bedzie jeden na razie, to na pewno bedzie moderowany, wiec problem z przelewaniem MFow rozwiazany.
A co do przelania np. kumplowi z gry bo konczymy, to mozna poprosic GMa zeby to zrobil to wg mnie dobre rozwiazanie ^^ ;d
Czyli np. sklada sie podanie o przelew pkt MFów na inna postac. I wtedy GM rozpatrzy.
ADIHC1 - 20-09-2009, 21:51
cybershot napisał/a: | ADIHC1 napisał/a: | Nie, pisząc v3 miałem na myśli MFO3. |
To znaczy, że będzie można mieć multi? |
SaKe napisał/a: | NIe bedzie mozna miec mutli, beda pewnie 3 swiaty, bedzie mozna miec 1 konto, a 3 hmm "charaktery"? na roznych swiatach. |
Dokładnie.
Wtedy nie będzie czegoś takiego jak przelewanie punktów MF, tylko najprawdopodobniej będzie jedna, wspólna pula punktów MF dla wszystkich postaci gracza.
Jeśli chodzi o przelewanie punktów MF na nieswoje konto, to nie sądzę, żeby kiedykolwiek było to możliwe.
SaKe - 20-09-2009, 22:02
ADIHC1 napisał/a: | Jeśli chodzi o przelewanie punktów MF na nieswoje konto, to nie sądzę, żeby kiedykolwiek było to możliwe. |
Szkoda, ale oczywiscie z powodu bezpiecznstwa... Wrrrrroc, z powodu nadmiernej/nieograniczonej glupoty... Ahhh
Shark - 21-09-2009, 08:38
Mi się podoba Np. na takim 1s, gdzie wypróbowuję nowe staty,
często wysyłam sobie sms za 10,98. Robię resa, ale zostaje mi drugie 35MF.
Załóżmy, coś nie wyjdzie - mógłbym sobie przelać. I tyle
cybershot napisał/a: | To znaczy, że będzie można mieć multi? |
Raczej nie. Chodziło o to, że do tych wszystkich kont ludzie mieliby
jeden login i hasło.
Tomi - 21-09-2009, 17:06
Przelewania MF (przynajmniej w tej wersji) nie będzie - za duże pole do wyłudzeń, kradzieży itp.
Woj Mroku - 21-09-2009, 17:10
Tomi napisał/a: | (przynajmniej w tej wersji) |
a jak w przyszłej? niewykluczone?
Tomi - 21-09-2009, 17:33
Woj Mroku napisał/a: | Tomi napisał/a: | (przynajmniej w tej wersji) |
a jak w przyszłej? niewykluczone? |
wszystko jest możliwe...
michol11 - 21-09-2009, 22:03
Tomi... a ty nam tylko wieksze checi na mfo3 rob to juz napewno nie wytrzymamy...:P
CroppTown - 22-09-2009, 14:39
Mówicie Mfo3.... a kiedy to będzie..... jeszcze nie ma ostatniego upka w Mfo2....
|
|