|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Medale za pojedynki
BarylkaSnK - 28-09-2009, 22:23
MiTi napisał/a: | bo zazwyczaj ten kto ma większy lvl ,ma więcej tych pojedynków |
tu się nie zgodzę, wiele ludu z wyższych sfer praktycznie w ogóle nie walczyło (dla HL turek to 3/4 poje w miesiącu)
choć w sumie byłby to wyścig szczurów i tak naprawdę bardziej wykazałby on jaki kto ma iloraz inteligencji i pokazałby kto ilu ma kumpli (s1 i s2)
baboon - 28-09-2009, 23:42
ja akurat gram na 3 i szczena mi opada jak widzę 10 lv punktow pvp 50 a rang 5000 czy cos tam,czarny rynek ,ma się dobrze i po takich zmianach handel punktami ,rangiem itp jeszcze bardziej przyśpieszył by ten wyścig szczurów
[ Dodano: 29-09-2009, 00:12 ]
Chciał bym poruszyc temat ktory od jakiegoś czasu mnie nurtuje a mianowicie chodzi o walki 1v2,3,4(team) dlaczego punkty rankingowe które traci atakujący nie dostają gracze z drużyny? w odwrotnej sytuacji zwycięzca bierze wszystko.
cybershot - 29-09-2009, 13:31
baboon napisał/a: | Chciał bym poruszyc temat ktory od jakiegoś czasu mnie nurtuje a mianowicie chodzi o walki 1v2,3,4(team) dlaczego punkty rankingowe które traci atakujący nie dostają gracze z drużyny? w odwrotnej sytuacji zwycięzca bierze wszystko. |
W czwórkę zabiją jednego i chcesz żeby rank za to dostawali ? omg, rank ma wyłaniać najlepszych graczy a rozwalenie jednego gościa we czwórkę to żadne osiągnięcie .. a jeśli ten "gościu" rozwali sam cały team to znaczy, że są totalnymi cieniasami i powinni jak najbardziej w takiej sytuacji tracić rank
michol11 - 29-09-2009, 15:28
cybershot napisał/a: | W czwórkę zabiją jednego i chcesz żeby rank za to dostawali ? omg, rank ma wyłaniać najlepszych graczy a rozwalenie jednego gościa we czwórkę to żadne osiągnięcie .. a jeśli ten "gościu" rozwali sam cały team to znaczy, że są totalnymi cieniasami |
To dlaczego, atakujacy ma tracic ranq za to ze podjal takie wyzwanie... Wiem wiem, to na jego odpowiedzialnosc wiec takiej odpowiedzi mi tutaj nie dawaj.
EdwinOdesseiron - 29-09-2009, 15:41
michol11 napisał/a: |
To dlaczego, atakujacy ma tracic ranq za to ze podjal takie wyzwanie... Wiem wiem, to na jego odpowiedzialnosc wiec takiej odpowiedzi mi tutaj nie dawaj. |
Heh, sam sobie odpowiedziałeś. Choć jest też drugi, ważniejszy powód - chodzi o to, by rankerzy nie zbijali expa atakując team.
Shark - 29-09-2009, 18:14
Pomysł jest nieprzemyślany. Wystarczy, że będę codziennie walczył poja o nic
z kolegą i mam medal.
ambity - 29-09-2009, 19:30
ambity napisał/a: | To można zrobić wymaganie typu: pojedynek "o coś"/o wszystko. |
Shark napisał/a: | Pomysł jest nieprzemyślany. Wystarczy, że będę codziennie walczył poja o nic
z kolegą i mam medal. |
Pitazboras napisał/a: | To z kolei dodatkowo zachęci do ustawiania walk "o coś" i będzie prowadzić do jeszcze większych przekrętów. |
To niestety jest problem... Więcej osób będzie walczyło, ale przelewów też więcej. ;/
BarylkaSnK - 29-09-2009, 19:47
Shark napisał/a: | Pomysł jest nieprzemyślany. Wystarczy, że będę codziennie walczył poja o nic
z kolegą i mam medal. |
a medal za czachy to co?
masz kumpla na tym samym lvlu co ty (szczególnie s1 i s2), on bije mniejsze lvle, dajmy na to 10 i ma rs'a, ty wpadasz do kumpla daj ci czachy zbije (najlepiej w nocy) i masz + nie wiem ile, dajmy 30 i co?
i tak codziennie...
w takim wypadku ten pomysł również był nie przemyślany...
wkg1998 - 29-09-2009, 19:57
Witam jestem tak zwany nOOb i nie wiem jednej rzeczy o co chodzi z tymi pojedynkami niech mi ktoś wytłumaczy ??
M3tzu - 29-09-2009, 20:01
wkg1998,
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=31140&postdays=0&postorder=asc&start=0
masz poczytaj
BarylkaSnK napisał/a: | a medal za czachy to co?
masz kumpla na tym samym lvlu co ty (szczególnie s1 i s2), on bije mniejsze lvle, dajmy na to 10 i ma rs'a, ty wpadasz do kumpla daj ci czachy zbije (najlepiej w nocy) i masz + nie wiem ile, dajmy 30 i co?
i tak codziennie...
w takim wypadku ten pomysł również był nie przemyślany... |
czachy to inna bajka i nie masz co tego porownywac , a te pojedynki to czyste kretactwo bedzie
btw czy medal za czachy to jakis prestiz jest ? bo sie jakos nie orientuje ...
wkg1998 - 29-09-2009, 20:10
M3tzu czytałem jusz to ale i tak nie do konca rozumiem
Shark - 29-09-2009, 21:16
BarylkaSnK napisał/a: | a medal za czachy to co?
i tak codziennie...
w takim wypadku ten pomysł również był nie przemyślany... |
Pozdro ; D Jak ktoś mi zbije czachy to tracę expa i złoto.
W poju o nic niczego nie tracę...
baboon - 30-09-2009, 00:36
Przecierz atakujący i tak traci punkty rankingowe więc dlaczego nie mogą one przejsc na druzyne?PS dla mnie cieniasem to jest pajaC który atakuje kilka lub kilkanaście razy a na koniec dostaje prezent
wojo123 - 30-09-2009, 08:01
a jak dla mnie pomysł na NIE
I tak już za dużo przelewów
Shark - 30-09-2009, 08:25
Cytat: | a jak dla mnie pomysł na NIE
I tak już za dużo przelewów |
Co ma przelew do medalu ?
|
|