|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Arena Wszystkich Bossów
michol11 - 25-12-2009, 17:31
Cytat: | :569: ARENA WALK BY SIĘ PRZYDAŁA !! ZE 7 RAZY BYŁEM NA LECHU KINGU I CIĄGLE MNIE BRAŁ NA 2X HITY TAM SĄ JUŻ SŁABE POTWORKI NA MÓJ LEVEL BO EXPIE POD URKADEN I MUSZĘ TRACIĆ RUCHY CO LV MUSZĘ BIEGAĆ DO NIEGO I SPRAWDZAĆ CZY GO POKONAM !!! TAK SAMO JAK Z DZIKUSEM !! PRAWIE CAŁE SIĘ RUCHY TRACI JUŻ DOSZLIŚMY DO DZIKUSA I ATAKUJEMY GO I LECIMY NA HITA !!!! I MUSIMY WRACAĆ I ZNOWU EXPIĆ !!! |
Sluchaj, przestan to wszystko tak "wykrzykiwac" jezeli normalnie napiszesz to tez to przeczytamy:).
Nie udalo wam sie za pierwszym razem przemyslcie na spokojnie, w co dac:) jakie eq zalozyc i dopiero na niego idzcie:) To nie jest tak ze wszystko od razu:)
Potezny Trusk - 25-12-2009, 19:41
Ale to nie jest klimatyczne!!! Psuje całą fabułę.
Zabawa - 25-12-2009, 22:25
Potezny Trusk napisał/a: | Ale to nie jest klimatyczne!!! Psuje całą fabułę. |
Nie wiem jakiego masz problema ale Nie podoba mi się twój pomysł pisania..
Klimatyczne .. I jak by ci ktoś popsuł fabułę to co ? byś się cieszył ? czy płakał ?
Jak dla ciebie może psuje fabułę ale dla mnie nie..
Byś chciał leciec do bagiennego potwora stracąc 1 milion , i jeszcze na dodatek zobaczyc ile wali ? A nie wspomnę o potworach , które Tam grasują .. i Jak widac dla zwykłego gracza jest to potrzebne ..
Byś musiał stracic z 4000Ruchów(przeliczyłem na oko ) na rozwalenie bagiennego potwora ..
Więc nie ma sensu tak ciągle drążyc tematu.
|
|