My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Nowy gem

Potezny Trusk - 26-10-2009, 13:31

Hmm może zamiast słabszego gemu zrobić mocniejszy i to 2:
Zamiast tej burzy wstawić gem światłości (albo jasności, żeby jakoś lepiej brzmiało) i gem mroku (lub ciemności). Obydwa gemy z pozostałymi czterema żywiołami byłyby dość miażdżące, ale w starciu ze sobą np. zadawane ataki byłyby 5 razy mniejsze i nie ważne czy miałoby się atrybut na światło czy na mrok. Jak te gemy miałyby być jakieś wyjątkowo specjalne proponuję zrobić quest na te atry.

NaPatelniChomik - 26-10-2009, 21:32

rozumiem że nowe gemy potrzebne do MFO3? ja raczej nie rozdrabniałbym rodzaju gemów a ograniczyłbym całość do Magii i "nie magii" ale jeżeli mam pomyśleć:

gem trucizny

gem piorunu

gem zapomnienia (atak mag + dzieciotki % na zapomnienie ataku)

gem jadu

moje propozycje :)

dodałbym jeszcze gem alkonu xD gem którego obrażenia powodują trzęsienie ekranu i zapomnienie xD

Aquagen - 28-10-2009, 09:03

NaPatelniChomik napisał/a:
rozumiem że nowe gemy potrzebne do MFO3? ja raczej nie rozdrabniałbym rodzaju gemów a ograniczyłbym całość do Magii i "nie magii" ale jeżeli mam pomyśleć:

gem trucizny

gem piorunu

gem zapomnienia (atak mag + dzieciotki % na zapomnienie ataku)

gem jadu

moje propozycje :)

dodałbym jeszcze gem alkonu xD gem którego obrażenia powodują trzęsienie ekranu i zapomnienie xD

Zapomniałeś o gemie zatwardzenia, bólu moszny, szczura, myszy, lewego cycka (przeciwieństwo do niego to prawy cycek [atry można zrobić w cycanowie]) ;]

Nie wystarczą wam te gemy? Przecież żeby teraz wystartować tracisz 2tyg. (1tydź. atry + non stop robienie szmalu ;) kupujesz tanio i sprzedajesz drogo ;] Przegięcie ;p a co do tego gemu "burzy" czy kij mu na imie to pocisk magiczny jest mocniejszy xPP Zabiłbym cie szybciej magiem z fizyka (10siłki) niż ty mnie tym czarem ;**

@edit

Jestem na nie ;]

Frezus - 28-10-2009, 09:06

bezsens jest juz wiatr ;] co do tematu ;]
po co robic nowe gemy skoro jest teraz wszystko ok ;]

ADIHC1 - 28-10-2009, 16:24

Gdyby autora tematu olśniło i chciałby coś dodać, to niech się do mnie zgłosi.

A póki co zamykam temat.