|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Prezenty od Mikołaja
Misa Misa - 24-11-2009, 22:49
Bez sensu, jasne, że ci co byli karani będą "na nie" a ci co nie mają wpisów, będą najbardziej "na tak".. albo dostaną wszyscy, albo nikt.. takie jest moje zdanie ;p a SaKe podał bardzo dobry przykład ;D Sama mam trzy wpisy z tego roku, więc..
'na nie
Misiopysio - 24-11-2009, 23:04
Levusek napisał/a: | Jako, że od jakiegoś czasu nie zostałem obrzucony błotem, czas nadszedł;
Otóż, moja propozycja wygląda tak;
- Mikołaj w Lange daje prezenty tylko tym graczom, którzy nie byli za nic karani w tym roku. Czyli od stycznia do mikołaja nie mógł dostać kary za cokolwiek.
- W przypadku gdy byli karani, jest gadka z mikołajem, że byli niegrzeczni w tym roku i dostają rózgę ;> |
To srednie ceny
Rózga 152 G 152 G 1 152 G brak
pozdrawiam
BLade_immortal - 24-11-2009, 23:31
Ten temat jest raczej bezcelowy, będzie co ma być, my na to raczej wpływu nie będziemy mieli
Jak dawać to wszystkim, bez wyjątku
Potezny Trusk - 25-11-2009, 08:28
Ja byłem karany 2 razy i miałbym nic nie dostać? To lepiej powtórzyć sytuację z zeszłego roku (lub bodajże z przed dwóch lat), że tylko czachy dostają rózgę (bo zresztą i tak im się należy), a reszta dostaje jakieś tam przedmioty.
Walkmen - 25-11-2009, 09:23
BLade_immortal napisał/a: | ale albo wszyscy dostają prezenty albo nikt |
A od kiedy za złe uczynki jest nagroda? Może się coś zmieniło bo gdy ja byłem dzieckiem to tylko rózga była w nagrodę za coś bee.
SaKe napisał/a: | Czy twoi rodzice nie dadza ci prezenta na swieta? |
A to rodzice dają prezenty ? Ja myślałem, że św Mikołaj.
Sax napisał/a: | Prezent i tak wszyscy dostańa nawet karani bo myślę że tym prezentem będzie Turniej świąteczny i Upek ;d |
Ja to bym raczej liczył na coś podobnego choć ze względu na to, że Mikołaj ma bardzo dużo dzieci pod swoją opieką to tak do końca nie wiadomo czy się wyrobi. Może się troszkę spóźnić ale i tak prędzej czy później zawita w Wasze progi ... a może monitory .
Anonymous - 25-11-2009, 11:06
Już pisałem że Mikołaja nie będzie... Trzeba temat dodać do zakazanych.
recover88 - 25-11-2009, 14:12
[GM] MapY napisał/a: | Już pisałem że Mikołaja nie będzie... Trzeba temat dodać do zakazanych. | [GM] MapY porwał Mikołaja "świąt nie będzie"
Anonymous - 25-11-2009, 14:15
recover88 napisał/a: | [GM] MapY napisał/a: | Już pisałem że Mikołaja nie będzie... Trzeba temat dodać do zakazanych. | [GM] MapY porwał Mikołaja "świąt nie będzie" |
Święta będą... Ale bez mikołaja...
mnietuniema - 25-11-2009, 14:19
Mikołaj przysłał smsa, oto on: "mnietuniema"
Lord Grindewald - 25-11-2009, 14:37
[GM] MapY napisał/a: | Już pisałem że Mikołaja nie będzie... Trzeba temat dodać do zakazanych. | Tak samo ktoś kiedyś mówił, że nie będzie darmowego resa na poprzednim update.
BLade_immortal - 25-11-2009, 15:26
Chcą nam zrobić większa niespodziankę, dlatego mówią, że mikołaja nie będzie ;p
Shark - 25-11-2009, 16:12
Jestem za tą propozycją. Kiedyś pokarani dostawali rózgi, a grzeczni eliksiry.
Dlaczego ma być po równo? Trzeba było nie łamać regulaminu.
WoBo - 25-11-2009, 16:19
Shark napisał/a: | Kiedyś pokarani dostawali rózgi, a grzeczni eliksiry. |
Czyli mam szansę mając 17lv dostać eliksir ?
Shark - 25-11-2009, 16:20
Z tego co pamiętam (mogę się mylić!) to ilość eliksirów była przyznawana proporcjonalnie do levela.
ambity - 25-11-2009, 20:28
Shark napisał/a: | Z tego co pamiętam (mogę się mylić!) to ilość eliksirów była przyznawana proporcjonalnie do levela. |
Rok temu było to zależne od lvla, ale nie wszyscy dostawali Eliksiry. Wiem, że około 50lv dostawało się gem HP albo magii. Na na przykład ok. 10 dostawało się 50 Mikstur Życia lv2 i 3. Dopiero powyżej któregoś tam były Eliksiry i Mikstury Regeneracji.
|
|