|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Ponownie liczba tur w walce 30
cybershot - 25-01-2010, 12:08
Levusek napisał/a: | Przez tą zmianę nie opłaca się coraz bardziej grać magiem! Zamiast wprowadzić jakieś udogodnienia dla magów, [dlatego, że jest ich znacznie mniej niż wojowników], to jeszcze bardziej się im utrudnia grę. |
Co za bzdety, ja grałem magiem i non stop narzekałem na zbyt małą ilość tur (a byłem dość dobry ), bo ratowała ona większość wojowników z którymi walczyłem
Clade - 25-01-2010, 13:46
Żal nawet z kaktusami brakuje mi przedmiotów do leczenia
http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=21419093
Takasu - 25-01-2010, 13:57
Co ty nie powiesz ja np mam problem z ubiciem niższego lvla nawet bez użycia mixów regi : >
http://w2.my-fantasy.net/...p?r_id=15650445
Aquagen - 25-01-2010, 14:01
Jejku, wbijcie kilka lv. i po sprawie. Czym wy się tak przejmujecie? Walkmen dobrze wam powiedział, skoro chcecie grać na małym lv, to szykujcie się z tym że przez te limity możecie zbierać baty.
@up
Popraw celnośc.
@upx2
Daj sobie mane do 102mp i po sprawie.
@edit
Clade, gdybys pomyślał to byś wygrał, zobacz tą walkę i wyciągnij wnioski. (chodzi mi o twój atak)
Walkmen - 25-01-2010, 14:02
Clade napisał/a: | Żal nawet z kaktusami brakuje mi przedmiotów do leczenia |
To się broń tylko atakuj! Jak chcesz wygrać to cały czas atakuj i to porządnie.
Tomi - 25-01-2010, 14:09
Problem nie leży w systemie tylko w przyzwyczajeniu magów do taktyki "na remis".
Przecież jeśli w 30 turach wygrywaliście bądź przegrywaliście to ta zmiana w ogóle Was nie dotyczy. Ciągłe remisowanie jest pozbawione sensu.
Takasu - 25-01-2010, 14:12
a zresztą nie skumałem że resnołem staty na bossy teraz miejsza z tym ale szkoda bo na 6-7 lvl były fajne statki teraz już się tym nie pobawi człowiek na innych światach
Aquagen - 25-01-2010, 14:12
Tomi napisał/a: | Ciągłe remisowanie jest pozbawione sensu. |
Kiedy były za to medale, gdzie sie nie ruszyłeś tam stał jakiś typek co miał nadmiar hp i reszte w defy ;>
Cytat: | Przecież jeśli w 30 turach wygrywaliście bądź przegrywaliście to ta zmiana w ogóle Was nie dotyczy. |
Nawet kiedy było 30 tur, miałem remis na 50 walk, więc nie mój problem Ciekawiej wyglądają teraz walki wojów na lv 8-15 Kaktusy już nie ratują
Walkmen napisał/a: | Jak chcesz wygrać to cały czas atakuj i to porządnie. |
W walce "Clade`a" gołym okiem widać że gdyby pomyślał zakończył by walkę w szybciej niż 10 tur
Clade - 25-01-2010, 14:21
Wszyscy tutaj są tacy "Pr0" ,a każdy gówno umie tylko gadać kurwa
MysTiC BlaDe - 25-01-2010, 14:23
Dobrze , że jest te 50tur... nie bedzie ciągłych remisów a także ziomkow ze statami na 5-7 lv... Wkoncu bedzie wiecej walk wygranych...
cybershot - 25-01-2010, 14:24
Clade napisał/a: | Wszyscy tutaj są tacy "Pr0" ,a każdy gówno umie tylko gadać kurwa |
Ty za to jesteś największy pr0 (widać po twoich walkach)
Poza tym skąd ten bulwers? Bo przegrałeś walkę? bo zwiększyli limit tur? Jeżeli wcześniej nie umiałeś rozdawać dobrze statystyk i przegrywałeś to teraz będzie tak samo
@down: Wystarczą te dwie które podałeś (1 w tamacie, 2 na sb).
Clade - 25-01-2010, 14:31
Cytat: | Ty za to jesteś największy pr0 (widać po twoich walkach) |
Ile widziałeś moich walk ??
Aquagen - 25-01-2010, 14:33
Clade napisał/a: | Cytat: | Ty za to jesteś największy pr0 (widać po twoich walkach) |
Ile widziałeś moich walk ?? |
Wystarczyła ta 1 żeby można było stwierdzić że nie ogarniasz. Cyber dobrze ci napisał (wow 1 raz się z nim zgadzam ;x ) Skoro dawniej nie umiałeś ułożyć statystyk i przegrywałeś, to limit tur nie ma tu nic do powiedzenia.
@Clade
Skończ już ten offtop, Michul mnie nie lubi ;> więc jak wejdzie to rypnie ostra każdemu w tym mnie, co oznacza że dostane knebel ;>
AcCeLeRaToR - 25-01-2010, 14:45
A zemu jak mam 2 lvl jestem w rankingu na 1700 miejscu ? Nie walcze nic , wibjałem tylko atry ^^ Goście konta pokasowali czy coś ^^ a co do 50 tur ustawcie se dobrą inteligencje tak by was dobrze leczyła !!!!
InTeNssImO - 25-01-2010, 15:38
Hahaha Posrało was że tak powiem ??!! NIEBEDZIE 50 TUR I TYLE ! GŁOSOWAĆ TERAZ TAK GADACIE A JAK JEDEN ALBO DRUGI PRZEGRA TO ZMIENI ZDANIE !
Pozdro Gra sie wali i to ładnie ....
[ Dodano: 25-01-2010, 15:39 ]
50 tur ustawcie se dobrą inteligencje tak by was dobrze leczyła !!!!
Pomyślał byś coś ZA MAŁO SKRYPTÓW NA TO !
|
|