|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - czachy
Merit - 27-01-2010, 16:01
Kreate jest program do ominięcia multi alarmu
Nie musiał świrować z czachami, normalnie kupował na targu rzeczy od nerus_ranq
Takasu - 27-01-2010, 16:03
Nerus napisał/a: | Takasu napisał/a: | Nerus udaję świętego a sobie przelewał z Nerus_ranq czachami rank : ] 60k dziennie wykorzystując błąd gry |
czachami ranq przelewałem? niby jak... weź nie bądź śmieszny plotek nie roznoś, jak czegoś nie wiesz to nie klep bezsensu, niby jak miałem czachami ranq przelać? wytłumacz bo nie rozumiem
ps. niektórych to wkurza, że wyższe levele mogą atakować mniejsze i to jeszcze bezkarnie.. |
Nie rozśmieszaj mnie XD cały s3 wie jak to robiłeś ; > robiłeś sobie team na nerus_ranq brałeś kolesia z czachą i waliłeś sam team nerusem. na twoim rankowcu 60k ranq ubyło a na nerusie nagle się pojawiło 60k dziwny przypadek ^^. Ale najlepiej udawać idiotę i się nie przyznawać gm powinien ci zajrzeć w logi i zbanować bo to było wykorzystywanie błędów w grze ^^
Kreate - 27-01-2010, 16:12
Merit wszystko jedno. Nie chodzi o sam ranq . ALe oto , że on oszukuje w mfo . tzw. Hakerstwo , a potem się wykręca od tego.
Tylko nikt się nie przyzna , że ja i Takasu mamy racje ... , bo to wielki pan Nerus.... mam to gdzieś .
Ja nie oszukałem ani 1 osoby na mfo nawet na 1 g.... ani nawet na 0,00000000000000000000000 mf...
Takasu - 27-01-2010, 16:17
naprawili by buga z mf na turkach ^^
Nerus - 27-01-2010, 17:33
Kreate napisał/a: | Nerus gadasz głupoty . Wtedy z tym programem partnerskich : OSZUKAŁEŚ JAK TRZEBA. Po wciskałeś wałków dla każdego , opłaciłeś ziomków aby potwierdzali i tyle.... Wiem dużo na ten temat i się nie wykręcisz.... Niby jak mogłeś przelewać na nerus_ranq z 130 level'u ranq ( czy jaki tam ) . Robiłeś czachy i wszystko , dlatego dla ciebie to przyszkadza , że teraz nie możesz już przelewać po przez czachy.... I duzo osób wie o tym , iż robiłeś te....
Dla mnie to nawet dobrze. Moge zarabiać kase na robieniu prota moim ns;em ... dla mnie pasuje. |
Nie wiesz co gadasz dzieciaku... piszesz bezsensu i w ogóle trudno zrozumieć twoje wypowiedzi. Po pierwsze nie zlewałem ranqu z nerusa na nerus_ranq tylko na odwrót. I kogo niby opłacałem? Bo nie wiem? I nie zlewałem ranq za pomocą czach tylko w inny sposób. I o jakie hakerstwo ci chodzi? I kogo niby oszukałem... weź się przewietrzyj lepiej i pisz jak coś wiesz na 100% a nie zmyślasz i zaśmiecasz forum.
minek123 - 27-01-2010, 17:50
Koniec Kłótni.
Tomi - 27-01-2010, 19:15
czachy raczej nie wrócą - nie spełniały swojej pierwotnej funkcji a raczej służyły do innych niepożądanych praktyk. Jakoś nie wydaje mi się aby obecne przedziały levelowe pozwalały na ataki graczy na tyle silniejszych, że jest się bez szans.
A jeśli to taki duży problem to możemy porozmawiać o zawężeniu przedziałów ataku - np. do 20 lv tylko ten sam level itp.. choć uważam że jest dobrze jak jest.
A na wyższych levelach to bym wręcz te przedziały rozciągnął - w końcu nawet 10 lv różnicy na 200 lv to nie jest jakaś duża przewaga (5%).
BB CoDe - 27-01-2010, 19:26
Zawężenie przedziału na niskich lvl to świetny pomysł chociaż małe lvl i tak prawie nic nie tracą na przegranej z wyższym lvl gdy On atakował bo tracą tylko troszkę golda.
Nie wiem co wam nie pasuje w tym że atakowanie niższych jest bezkarne. Tracicie tylko golda i może to wam przeszkadza, ale postawcie sie po drugiej stronie, gdy to wy atakujcie niższy lvl i tego golda zyskujecie. Większy lvl atakujący mniejszy również ryzykuje bo zyskuje tylko golda a stracić może również doświadczenie i punkty rankingowe. Pomyślcie zanim cos napiszecie
Merit - 27-01-2010, 19:31
Cytat: | A jeśli to taki duży problem to możemy porozmawiać o zawężeniu przedziałów ataku - np. do 20 lv tylko ten sam level itp.. |
Też dobry pomysł
Tomi może by zrobić podobną rzecz do czaszek ?
Ja wolałem jak były te czaszki w grze
BB CoDe - 27-01-2010, 19:32
Merit, a co by Ci te czaszki dały?
Merit - 27-01-2010, 19:34
Atrakcje w grze ?
Zabawę ?
Ja lubię mieć czaszki na 11 lv bo można fajnie sie pobawić z 10,11,i 12 lv
BB CoDe - 27-01-2010, 19:36
Nie wiem jaka to atrakcja mieć czaszkę przy nicku . Pobawić się z 10,11,12 lvl i również innymi ^^ Dużo wyższymi bo jakbyś nie zauważył może Cie wtedy każdy atakować ^^
SaKe - 27-01-2010, 21:30
Tomi napisał/a: | A jeśli to taki duży problem to możemy porozmawiać o zawężeniu przedziałów ataku - np. do 20 lv tylko ten sam level itp.. choć uważam że jest dobrze jak jest.
A na wyższych levelach to bym wręcz te przedziały rozciągnął - w końcu nawet 10 lv różnicy na 200 lv to nie jest jakaś duża przewaga (5%). |
Swietny pomysl.
Na malych zawezic, na duzych rozciagnac.
Chyba, ze np moglyby byc takie przedzialy.
>20lvl
Mozliwosc ataku -1lvl +2lvle.
Co Ty na to?
BB CoDe - 28-01-2010, 14:40
Wg. mnie na niskich lvl(do około 20) powinna być możliwość atakowania tylko równych sobie lvlowo graczy. Od lvl 21 przedział walka -0/+1 i taki przedział do 30 lvl, by jak najpóźniej można było atakować niższe lvle.
gorgonista - 28-01-2010, 17:53
Mam 62 lvl.... Ciągle dostaje wciry od 66, ponieważ EQ jest dobre dopiero na tym lvl'u (chodzę z rapierem, a oni z trójzębami ;3). Według mnie przedział lvl powinien być od własnego lvl'a w górę. Dlaczego tak nie może być? Wtedy atakowałoby się tylko silniejszych bądź równych, nigdy słabszych... Przejrzałem swoje walki. Od upka WSZYSTKIE moje przegrane walki były z większymi lvl'ami które mnie zaatakowały... Ciągle nabijają mi prota i zabierają kasę, przez co exp leci o wiele wolniej... Błagam, zmieńcie to ;/
|
|