My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - czachy

Merit - 27-01-2010, 16:01

Kreate jest program do ominięcia multi alarmu :)
Nie musiał świrować z czachami, normalnie kupował na targu rzeczy od nerus_ranq ;)

Takasu - 27-01-2010, 16:03

Nerus napisał/a:
Takasu napisał/a:
Nerus udaję świętego a sobie przelewał z Nerus_ranq czachami rank : ] 60k dziennie wykorzystując błąd gry :roll:

:roll: czachami ranq przelewałem? niby jak... weź nie bądź śmieszny plotek nie roznoś, jak czegoś nie wiesz to nie klep bezsensu, niby jak miałem czachami ranq przelać? wytłumacz bo nie rozumiem :roll:

ps. niektórych to wkurza, że wyższe levele mogą atakować mniejsze i to jeszcze bezkarnie.. :wink:

Nie rozśmieszaj mnie XD cały s3 wie jak to robiłeś ; > robiłeś sobie team na nerus_ranq brałeś kolesia z czachą i waliłeś sam team nerusem. na twoim rankowcu 60k ranq ubyło a na nerusie nagle się pojawiło 60k dziwny przypadek ^^. Ale najlepiej udawać idiotę i się nie przyznawać :D gm powinien ci zajrzeć w logi i zbanować bo to było wykorzystywanie błędów w grze ^^

Kreate - 27-01-2010, 16:12

Merit wszystko jedno. Nie chodzi o sam ranq . ALe oto , że on oszukuje w mfo . tzw. Hakerstwo , a potem się wykręca od tego.
Tylko nikt się nie przyzna , że ja i Takasu mamy racje ... , bo to wielki pan Nerus.... mam to gdzieś .

Ja nie oszukałem ani 1 osoby na mfo nawet na 1 g.... ani nawet na 0,00000000000000000000000 mf...

Takasu - 27-01-2010, 16:17

naprawili by buga z mf na turkach ^^
Nerus - 27-01-2010, 17:33

Kreate napisał/a:
Nerus gadasz głupoty . Wtedy z tym programem partnerskich : OSZUKAŁEŚ JAK TRZEBA. Po wciskałeś wałków dla każdego , opłaciłeś ziomków aby potwierdzali i tyle.... Wiem dużo na ten temat i się nie wykręcisz.... Niby jak mogłeś przelewać na nerus_ranq z 130 level'u ranq ( czy jaki tam ) . Robiłeś czachy i wszystko , dlatego dla ciebie to przyszkadza , że teraz nie możesz już przelewać po przez czachy.... I duzo osób wie o tym , iż robiłeś te....

Dla mnie to nawet dobrze. Moge zarabiać kase na robieniu prota moim ns;em ... dla mnie pasuje.

Nie wiesz co gadasz dzieciaku... piszesz bezsensu i w ogóle trudno zrozumieć twoje wypowiedzi. Po pierwsze nie zlewałem ranqu z nerusa na nerus_ranq tylko na odwrót. I kogo niby opłacałem? Bo nie wiem? I nie zlewałem ranq za pomocą czach tylko w inny sposób. I o jakie hakerstwo ci chodzi? I kogo niby oszukałem... weź się przewietrzyj lepiej i pisz jak coś wiesz na 100% a nie zmyślasz i zaśmiecasz forum.

minek123 - 27-01-2010, 17:50

Koniec Kłótni.
Tomi - 27-01-2010, 19:15

czachy raczej nie wrócą - nie spełniały swojej pierwotnej funkcji a raczej służyły do innych niepożądanych praktyk. Jakoś nie wydaje mi się aby obecne przedziały levelowe pozwalały na ataki graczy na tyle silniejszych, że jest się bez szans.

A jeśli to taki duży problem to możemy porozmawiać o zawężeniu przedziałów ataku - np. do 20 lv tylko ten sam level itp.. choć uważam że jest dobrze jak jest.

A na wyższych levelach to bym wręcz te przedziały rozciągnął - w końcu nawet 10 lv różnicy na 200 lv to nie jest jakaś duża przewaga (5%).

BB CoDe - 27-01-2010, 19:26

Zawężenie przedziału na niskich lvl to świetny pomysł ;) chociaż małe lvl i tak prawie nic nie tracą na przegranej z wyższym lvl gdy On atakował bo tracą tylko troszkę golda.

Nie wiem co wam nie pasuje w tym że atakowanie niższych jest bezkarne. Tracicie tylko golda i może to wam przeszkadza, ale postawcie sie po drugiej stronie, gdy to wy atakujcie niższy lvl i tego golda zyskujecie. Większy lvl atakujący mniejszy również ryzykuje bo zyskuje tylko golda a stracić może również doświadczenie i punkty rankingowe. Pomyślcie zanim cos napiszecie ;)

Merit - 27-01-2010, 19:31

Cytat:
A jeśli to taki duży problem to możemy porozmawiać o zawężeniu przedziałów ataku - np. do 20 lv tylko ten sam level itp..

Też dobry pomysł ;)

Tomi może by zrobić podobną rzecz do czaszek ?

Ja wolałem jak były te czaszki w grze

BB CoDe - 27-01-2010, 19:32

Merit, a co by Ci te czaszki dały? ;)
Merit - 27-01-2010, 19:34

Atrakcje w grze ?
Zabawę ?
Ja lubię mieć czaszki na 11 lv bo można fajnie sie pobawić z 10,11,i 12 lv

BB CoDe - 27-01-2010, 19:36

Nie wiem jaka to atrakcja mieć czaszkę przy nicku ;) . Pobawić się z 10,11,12 lvl i również innymi ^^ Dużo wyższymi bo jakbyś nie zauważył może Cie wtedy każdy atakować ^^
SaKe - 27-01-2010, 21:30

Tomi napisał/a:
A jeśli to taki duży problem to możemy porozmawiać o zawężeniu przedziałów ataku - np. do 20 lv tylko ten sam level itp.. choć uważam że jest dobrze jak jest.

A na wyższych levelach to bym wręcz te przedziały rozciągnął - w końcu nawet 10 lv różnicy na 200 lv to nie jest jakaś duża przewaga (5%).

Swietny pomysl.
Na malych zawezic, na duzych rozciagnac.

Chyba, ze np moglyby byc takie przedzialy.

>20lvl
Mozliwosc ataku -1lvl +2lvle.
Co Ty na to?

BB CoDe - 28-01-2010, 14:40

Wg. mnie na niskich lvl(do około 20) powinna być możliwość atakowania tylko równych sobie lvlowo graczy. Od lvl 21 przedział walka -0/+1 i taki przedział do 30 lvl, by jak najpóźniej można było atakować niższe lvle.
gorgonista - 28-01-2010, 17:53

Mam 62 lvl.... Ciągle dostaje wciry od 66, ponieważ EQ jest dobre dopiero na tym lvl'u (chodzę z rapierem, a oni z trójzębami ;3). Według mnie przedział lvl powinien być od własnego lvl'a w górę. Dlaczego tak nie może być? Wtedy atakowałoby się tylko silniejszych bądź równych, nigdy słabszych... Przejrzałem swoje walki. Od upka WSZYSTKIE moje przegrane walki były z większymi lvl'ami które mnie zaatakowały... Ciągle nabijają mi prota i zabierają kasę, przez co exp leci o wiele wolniej... Błagam, zmieńcie to ;/