|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Źle dodany lvl
Boomer - 11-02-2010, 22:31
Tomi napisał/a: | Boomer napisał/a: | Z tego co napisał ambitny wynika dalej, że to ja mam rację. Więc nadal proszę o odjęcie 15kk expa.
#Tomi
Z chęcią, ale po turnieju. Nie po to czekałem od ponad miesiąca, żeby w dzień turnieju niesprawiedliwie dodano mi poziom... |
było pilnować godzin. Ta sama godzina zejścia blokady = Ewidentnie Twoja wina. A nawet gdyby to była16.00 to bym Ci nic nie cofnął, bo ta blokada w turniejach wcale nie miała takiej funkcji spełniać. Jest to tylko przy okazji. Właściwie to jest pewna luka, którą wykorzystują gracze aby stać z poziomem. Jednego stojącego mniej |
To nie jest moja wina, a tego, że nie jest nigdzie wspomniane o tym, iż pojedynek rozgrywa się w momencie "odczytania" raportu.
Btw. nigdzie nie ma również wzmianki, iż zakazane jest tworzenie turniejów w celu utrzymania tego samego poziomu.
Ciągle wychodzi na to, iż mam rację i powinniście zwrócić mi poziom ;o
Tomi - 11-02-2010, 22:33
3siu napisał/a: | Tomi a co z jakąś informacją? da się zrobić? |
mogę gdzieś tam wrzucić zdanko.
3siu - 11-02-2010, 22:36
i wtedy nikt nie będzie mógł się do tego odwołać
wydaje mi się, że przy tym "formularzu" do wysłania pojedynku nad "Wyślij" byłoby dobrze... o ile się da
Tomi - 11-02-2010, 22:37
Boomer napisał/a: | Tomi napisał/a: | Boomer napisał/a: | Z tego co napisał ambitny wynika dalej, że to ja mam rację. Więc nadal proszę o odjęcie 15kk expa.
#Tomi
Z chęcią, ale po turnieju. Nie po to czekałem od ponad miesiąca, żeby w dzień turnieju niesprawiedliwie dodano mi poziom... |
było pilnować godzin. Ta sama godzina zejścia blokady = Ewidentnie Twoja wina. A nawet gdyby to była16.00 to bym Ci nic nie cofnął, bo ta blokada w turniejach wcale nie miała takiej funkcji spełniać. Jest to tylko przy okazji. Właściwie to jest pewna luka, którą wykorzystują gracze aby stać z poziomem. Jednego stojącego mniej |
To nie jest moja wina, a tego, że nie jest nigdzie wspomniane o tym, iż pojedynek rozgrywa się w momencie "odczytania" raportu.
Btw. nigdzie nie ma również wzmianki, iż zakazane jest tworzenie turniejów w celu utrzymania tego samego poziomu.
Ciągle wychodzi na to, iż mam rację i powinniście zwrócić mi poziom ;o |
czy nie wyraziłem się jasno?
Powtórzę: nie udało ci się wykorzystać luki w grze i utrzymać poziomu, bo przez swoją nieuwagę miałeś pojedynek w tym samym czasie co zejście blokady. W związku z powyższym nie czuję potrzeby ingerowania w to zajście.
Aldarion - 11-02-2010, 22:38
Chłopie, kiedyś był błąd z walkami turniejowymi, kiedy to błędne walki odbyły się rano, by powtórzyć się wieczorem o normalnej godzinie i o zwrot strat się nie dało doprosić.
Zupełnie nie masz co liczyć na szczególne traktowanie w twoim wypadku
Boomer - 11-02-2010, 22:40
Tomi napisał/a: | Boomer napisał/a: | Tomi napisał/a: | Boomer napisał/a: | Z tego co napisał ambitny wynika dalej, że to ja mam rację. Więc nadal proszę o odjęcie 15kk expa.
#Tomi
Ciągle wychodzi na to, iż mam rację i powinniście zwrócić mi poziom ;o |
czy nie wyraziłem się jasno?
Powtórzę: nie udało ci się wykorzystać luki w grze i utrzymać poziomu, bo przez swoją nieuwagę miałeś pojedynek w tym samym czasie co zejście blokady. W związku z powyższym nie czuję potrzeby ingerowania w to zajście. |
Jaka to niby jest luka w grze? Pokaż mi gdzie jest wspomniane, że nie można uczestniczyć w turniejach po to, by nie awansować z poziomem. Zejście blokady, jak pisał ambitny, było o 20:01, a nie o 20:00, kiedy tak na prawdę powinien odbyć się pojedynek. Udowodnij mi, że się mylę, a dam sobie spokój. Na chwilę obecną dalej proszę o odjęcie 15kk doświadczenia.
Aldarion napisał/a: | Chłopie, kiedyś był błąd z walkami turniejowymi, kiedy to błędne walki odbyły się rano, by powtórzyć się wieczorem o normalnej godzinie i o zwrot strat się nie dało doprosić.
Zupełnie nie masz co liczyć na szczególne traktowanie w twoim wypadku |
To nie to samo. Ja proszę o zwrócenie poziomu, ponieważ nie mogę uczestniczyć w turnieju w grupie, w której mam jakieś szanse, a nie o zwrócenie strat złota czy przedmiotów.
3siu - 11-02-2010, 22:43
jeżeli tak trzymasz się tej 20.01 to zwróć uwagę, że napisane jest, że walki w turniejach odbywają się o 20 tak samo jest przy pojedynkach więc nie masz czego się upierać przy tym błędnym argumencie.
Boomer - 11-02-2010, 22:44
3siu napisał/a: | jeżeli tak trzymasz się tej 20.01 to zwróć uwagę, że napisane jest, że walki w turniejach odbywają się o 20 tak samo jest przy pojedynkach więc nie masz czego się upierać przy tym błędnym argumencie. |
No ok, nawet jeśli, to pojedynek i walka turniejowa teoretycznie powinny odbyć się w tym samym momencie, więc dopiero po tych walkach powinna mi zejść blokada. Tak czy tak wychodzi na moje...
3siu - 11-02-2010, 22:45
to może jeszcze policz tury, i sprawdź która walka skończyła się szybciej co?
Boomer - 11-02-2010, 22:47
3siu napisał/a: | to może jeszcze policz tury, i sprawdź która walka skończyła się szybciej co? |
Gdyby to była walka manualna, a nie automatyczna to bym mógł . Ale walki odbywają się automatycznie w tym samym czasie i trwają tyle samo (czyli tylko "wygenerowanie" walki). Nie zależy to od ilości tur.
Val Gaav - 11-02-2010, 22:54
jak nie patrzeć to wykorzystujesz celowy błąd nie awansowania do swoich korzyści
Boomer - 11-02-2010, 22:56
Val Gaav napisał/a: | jak nie patrzeć to wykorzystujesz celowy błąd nie awansowania do swoich korzyści |
Mógłbyś mi pokazać, gdzie jest napisane, iż jest to błąd i jest zabronione korzystanie z tego?
Tomi - 11-02-2010, 22:58
Boomer napisał/a: | 3siu napisał/a: | to może jeszcze policz tury, i sprawdź która walka skończyła się szybciej co? |
Gdyby to była walka manualna, a nie automatyczna to bym mógł . Ale walki odbywają się automatycznie w tym samym czasie i trwają tyle samo (czyli tylko "wygenerowanie" walki). Nie zależy to od ilości tur. |
Nie rozumiesz czegoś. Mnie to nie interesuje. W bardziej zasadnych sprawach nie było zwrotów itp, a Twój przypadaek jest baaaardzo mocno wątpliwy, poza tym tak naprawdę nic nie straciłeś. Koniec. Kropka. Decyzja już zapadła. Do turnieju jeszcze trochę czasu zostało - masz 107 lv - do 120 nie daleko. Nikt też nie mówi, że trzeba mieć górną granicę.
BarylkaSnK - 11-02-2010, 23:01
Boomer, trzeba ci tłumaczyc jak dziecku?
Więc tak:
walka turniejowa zawsze odbywa się o 20:01:01
natomiast walka w pojedynku jest zależna od tego który z graczy pierwszy zobaczy raport z walki, a zawsze jest to kilka sekund później niż walka w turnieju
reasumując:
spóźniłeś się z klikiem
Boomer - 11-02-2010, 23:02
Tomi napisał/a: | Boomer napisał/a: | 3siu napisał/a: | to może jeszcze policz tury, i sprawdź która walka skończyła się szybciej co? |
Gdyby to była walka manualna, a nie automatyczna to bym mógł . Ale walki odbywają się automatycznie w tym samym czasie i trwają tyle samo (czyli tylko "wygenerowanie" walki). Nie zależy to od ilości tur. |
Nie rozumiesz czegoś. Mnie to nie interesuje. W bardziej zasadnych sprawach nie było zwrotów itp, a Twój przypadaek jest baaaardzo mocno wątpliwy, poza tym tak naprawdę nic nie straciłeś. Koniec. Kropka. Decyzja już zapadła. Do turnieju jeszcze trochę czasu zostało - masz 107 lv - do 120 nie daleko. Nikt też nie mówi, że trzeba mieć górną granicę. |
A mnie nie obchodzi to, że nie było zwrotów w innych sprawach. Powinieneś wiedzieć, że każdą sprawę rozpatruje się osobno.
Owszem, straciłem.
Skoro decyzja to ją uzasadnij i potwierdź jej słuszność, bo przecież taka powinna być kolej rzeczy .
BarylkaSnK napisał/a: | Boomer, trzeba ci tłumaczyc jak dziecku?
Więc tak:
walka turniejowa zawsze odbywa się o 20:01:01
natomiast walka w pojedynku jest zależna od tego który z graczy pierwszy zobaczy raport z walki, a zawsze jest to kilka sekund później niż walka w turnieju
reasumując:
spóźniłeś się z klikiem |
Najpierw przeczytaj temat, później się wypowiadaj. Pisałem wiele razy, że nie ma nigdzie napisane, że pojedynek rozgrywa się z momentem oglądnięcia raportu, a nie o 20:00.
|
|