My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - ZIELONY ORK

Tabaluga - 19-02-2010, 14:41

dziwne ja też nie miałem orka :/ po pokonaniu rapsa1 poszedłem na tą polanę nikogo nie było :/ potem zapłaciłem karczmarzowi myślałem że bendą też nie ma ! wogóle go już nie ma
Kubachan - 19-02-2010, 14:46

Używaj słownika na przyszłość

Na polanie powinny być dzieci po zapłaceniu. Sprawdzałeś?

ballena - 19-02-2010, 14:59

z tego co wynika to kolega tak a ja też
Kubachan - 19-02-2010, 15:03

Imo, błąd leży po stronie graczy niżeli administracji. Ja walczyłem z nim +miesiąc temu i wszystko było w porządku.

z prezentacji gracza: hohlk napisał/a:

* gdy będziemy w Langdeburg karczmarz będzie nam kazał zapłacić 5000 sztuk złota za informacje warto to uczynić będziemy mogli walczyć później z Orkiem po dokonaniu wpłaty udajemy się do Polany pod lasem i tam rozmawiamy z dwójką małych dzieci wracamy w to miejsce po pokonaniu Serafina
jak nie zapłacicie przed pokonaniem serafina to już nie będziecie mogli walczyć z orkiem. Ork znajduje się na polanie przed lasem po pokonaniu serafina i zapłaceniu 5000 G

o tak zrobiliście?

ballena - 19-02-2010, 15:04

ja tak
Tabaluga - 19-02-2010, 17:39

o jest :/ ale za pozno to zrobiłem :/ zwalone z tym orkiem zrobili :/ kurde żal teraz straciłem orka
Kubachan - 19-02-2010, 17:48

Tabaluga napisał/a:
zwalone z tym orkiem zrobili :/ kurde żal teraz straciłem orka

Zrobione jest dobrze, tylko wy źle :) nie warto z tym orkiem walczyć. Nie ma o co.

ballena - 19-02-2010, 18:35

Kubachan napisał/a:
Tabaluga napisał/a:
zwalone z tym orkiem zrobili :/ kurde żal teraz straciłem orka

Zrobione jest dobrze, tylko wy źle :) nie warto z tym orkiem walczyć. Nie ma o co.
choćby o kase można
Kubachan - 19-02-2010, 18:38

Cytat:
choćby o kase można

Wzbogaciłeś się o 17440 sztuk złota. - to z mojej walki z nim

Przestań to nie jest kasa. Wystarczy, że sprowadzisz miksy lv2 do Urkaden i masz tyle samo.. Graj dalej. Już nie zawalczysz.

MetFis - 19-02-2010, 22:23

Cytat:
nie warto z tym orkiem walczyć. Nie ma o co.

dropi gem speeda a od dzieciakow dostajesz pierscien wita na 25lv ktory mozna calkiem dobrze sprzedac. (za wystarczajaca sume jak na te lvle)

edit;

taa mozliwe dano nie gralem je8**e mi sie wszystko...

ambity - 19-02-2010, 22:25

MetFis napisał/a:
dropi gem speeda a od dzieciakow dostajesz pierscien wita na 25lv ktory mozna calkiem dobrze sprzedac. (za wystarczajaca sume jak na te lvle)

Wypada z niego HP Plus - gem szybkości z Hersztu Banitów. No i oczywiście później dostajemy cenny Pierścień Witalności.

Kubachan - 19-02-2010, 22:49

A tak, całkiem zapomniałem o pierścieniu. A gem speeda nie wypada z orka:)
Aquagen - 20-02-2010, 11:01

Może skończcie offtop? Bo wejdzie MchL i będzie z wami krucho.

ballena, to niemożliwe, jestem pewny, że przeczytałeś ten tekst co dawał Kubachan (gdzie jest ork). Już po zabiciu serafina, zapłaciłeś karczmarzowi, lecz niestety ;( Dzieciaki się nie pojawiły. Pobiegłeś na forum, i tutaj wkręcasz że zrobiłeś wszystko jak trzeba, że to błąd gry, domagasz się walki z bossem. Dam ci dobrą radę, nie wkręcaj, bo źle skończysz, a co do "błędu", nie było go. Jestem tego absolutnie pewien. Jak tak bardzo ci na nim zależy, wbij 220lv, przejdź fabułę, i jedziesz od nowa, tylko tym razem płacisz karczmarzowi...

Ja przez nieuwagę, olałem sobie "fontannę życzeń" w folhord, i straciłem jakiegoś cennego itemka. Mówi się trudno.

Wydaje mi się że wszystko wyjaśnione, i można zamknąć.