|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Solucja 2010 - błędy i ogólna dyskusja
FantasM - 22-02-2010, 15:03
Zgadzam się z przedmówcą No cóż tu więcej mówić - solucja pierwsza klasa ! Wszystko pięknie opisane, przejrzyste i ogółem super
BarylkaSnK - 22-02-2010, 15:25
w którymś tam filmiku jest "wziąść" a nie "wziąć" (oczywiście druga forma jest poprawna)
cholernie mi się to rzuciło w oczy
po za tym przyzwoicie
Crypton - 22-02-2010, 15:30
BarylkaSnK napisał/a: | w którymś tam filmiku jest "wziąść" a nie "wziąć" (oczywiście druga forma jest poprawna)
cholernie mi się to rzuciło w oczy
po za tym przyzwoicie |
Filmy nie będą poprawiane(za dużo z tym roboty), a to akurat jest błachostka..
Co do pól meteorytów - podawajcie luki w temacie, na bieżąco się uzupełni..
Nie pisałem wszystkich lokacji dokładnie, bo po prostu albo rzucały się od
razu w oczy, albo wyleciało mi z głowy i przechodzenie po raz 100 po prostu
mnie znużyło jeżeli mam być szczery ...
VascO - 22-02-2010, 15:37
Każdy widzi i może wziąść te meteoryty czy tylko ci co robią questa?
Cortez - 22-02-2010, 15:39
VascO napisał/a: | Każdy widzi i może wziąść te meteoryty czy tylko ci co robią questa? |
Tylko Ci co mają questa.
Woj Mroku - 22-02-2010, 16:00
Ja znalazłem też ortografa w filmie.
"a nóż coś znajdziemy (...)"
tego typu stwierdzenie piszemy przez u "nuż"
Ale ogólnie super zrobiona, wg mnie bez opisu tylko z samymi filmami można tego upa przejść, wszystko dokładnie jest na filmach. Pozdro!
Pieniu - 22-02-2010, 16:37
ja przeszukałem całe podziemia scythe i nie znalazłem meteoryta ;/ nie pisze pozycji więc myślałem ze przy wejściu gdzieś a jednak nie ;[ da ktoś dokładniejsze współrzędnie?
ambity - 22-02-2010, 16:38
ambity napisał/a: | Kawałek Meteorytu w Jaskini Polarnika ma współrzędne [9:7] zamiast [8:8] (żadna różnica i tak każdy znajdzie).
EDIT1: Nie ma podanej lokalizacji Mateorytu w Podziemiach Scythe. Jest to [20:18]
EDIT2: Lokalizacja Kawałku Meteorytu w Oazie Leviathana to [13:16] |
BarylkaSnK - 22-02-2010, 17:20
Crypton napisał/a: | błachostka |
Crypton, błagam, nie dobijaj
Crypton - 22-02-2010, 19:39
BarylkaSnK napisał/a: | Crypton napisał/a: | błachostka |
Crypton, błagam, nie dobijaj |
Błahostkę miałem na myśli, no jakże by inaczej..
Teee mądraliński, każdemu się zdarza
Lord Grindewald - 23-02-2010, 11:58
Na filmiku pokazującym questa z dynamitem jest gdzieś napisane walka z orkiem, a powinno być z ogrem, mała różnica, ale jest.
ofal - 28-02-2010, 12:06
Musaraj: Racja, zakałapućkałem się i napisałem w złym temacie
musaraj - 15-03-2010, 14:14
ofal napisał/a: | W opisie kawałku meteorytu (oglądając go sobie w plecaku ): Kawałek meteorytu, który przez tysiącami lat spadł na ziemię.
Oczywiście powinno być d zamiast z |
a czy to ma związek z solucją??
Woj Mroku napisał/a: | Ja znalazłem też ortografa w filmie.
"a nóż coś znajdziemy (...)"
tego typu stwierdzenie piszemy przez u "nuż" |
jak ja oglądałem wydawało mi się to specjalnym błędem- wynikającym z popularności takiego błędu w jezyku potocznym.Tak jak z mówić poprawnie po polskiemu
Cytat: | Ale ogólnie super zrobiona, wg mnie bez opisu tylko z samymi filmami można tego upa przejść, wszystko dokładnie jest na filmach. Pozdro! |
i sorry jeśli się czepiam, ale na filmach nie jest pokazane całe.Masz tylko wielki krater, wagoniki i dynamit.
XVII07 - 16-03-2010, 15:53
musaraj napisał/a: |
i sorry jeśli się czepiam, ale na filmach nie jest pokazane całe.Masz tylko wielki krater, wagoniki i dynamit. |
Bo chyba na solucji jest pokazane z czym może być abo i jest trudna reszta naprawde jest wmiare łatwa wystarczy troche pomyśleć
kapi00194 - 30-04-2010, 16:19
Jest coś czego nie ma na mapie poziomu wiatru.Chodzi mi o tą dziure za miejscem gdzie walczymy z bóstwem wiatru jest tam także przejście na poziom lodu (tam przy wejściu do poziomu ciemności ono prowadzi)
|
|