|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - BŁEDY W WALKACH 1 WALKA PODWOJNA STRATA DOBR
prima - 15-04-2010, 22:11
Nie wcale nie sa takie same widyiales wogule screna bo chyba nie
Asher - 15-04-2010, 22:14
Walki pewnie się zdoublowały walka była jedna
Bo w obu raportach są takie same nagrody
Więc jest jedno wyjście straciłeś tylko tyle co za 1 walkę
3siu - 15-04-2010, 22:18
tylko, skoro odbyły się o tej samej godzinie, to w obu teoretycznie miał tyle samo EGR.
i w sumie trochę dziwne, że poje odbyły się równo o 20... a nie miałeś przypadkiem na wcześniejsze godziny 2 pojedynków z nim, wszedłeś o 20 i wtedy od razu odtworzyło 2 pojedynki.
Walkmen - 15-04-2010, 22:33
3siu napisał/a: | a nie miałeś przypadkiem na wcześniejsze godziny 2 pojedynków z nim, wszedłeś o 20 i wtedy od razu odtworzyło 2 pojedynki. |
Według mnie to jest chyba jedyne logiczne rozwiązanie. Mogłeś wysłać dwa pojedynki (na 16 i20tą - albo nawet jeszcze wcześniej) a w zakładkę pojedynki jako pierwszy wszedłeś Ty i dopiero o 20tej.
SaKe - 15-04-2010, 22:34
Mogloby to byc tez przeciazenie serwera-czasem serwer tez jest winny...
Moze warto poczekac na zlotego Tomiego?
ambity - 15-04-2010, 23:32
Walkmen napisał/a: | Według mnie to jest chyba jedyne logiczne rozwiązanie. Mogłeś wysłać dwa pojedynki (na 16 i20tą - albo nawet jeszcze wcześniej) a w zakładkę pojedynki jako pierwszy wszedłeś Ty i dopiero o 20tej. 3siu napisał/a: | i w sumie trochę dziwne, że poje odbyły się równo o 20... a nie miałeś przypadkiem na wcześniejsze godziny 2 pojedynków z nim, wszedłeś o 20 i wtedy od razu odtworzyło 2 pojedynki. |
|
Też o tym wcześniej myślałem, ale ta opcja odpada głównie ze względu na screena, którego dał autor tematu w pierwszym poście. Zakładam oczywiście, że nie jest on przerobiony.
Wiem, że może dojść do takiej sytuacji, że w tej samej sekundzie jeden gracz zostanie zaatakowany przed dwóch innych na polu i może przegrać obydwie - tak mi się nawet kiedyś zdarzyło. Z tego co pamiętam, to traciłem wtedy inne wartości PR, G, itp.
Wydaje mi się, że ta walka, o której mowa w tym temacie, jakimś dziwnym trafem odbyła się dwukrotnie i nie ma mowy tutaj o jakimś logicznym wytłumaczeniu. Wkradł się jakiś "błąd". Przyjdzie Tomi, to wyjaśni sprawę.
Bicek - 16-04-2010, 02:41
Może z nim w turku walczyłeś jakimś ..?
gosia - 16-04-2010, 09:55
3siu napisał/a: | i w sumie trochę dziwne, że poje odbyły się równo o 20... a nie miałeś przypadkiem na wcześniejsze godziny 2 pojedynków z nim, wszedłeś o 20 i wtedy od razu odtworzyło 2 pojedynki. |
Może niech prima pokaże jeszcze screena z zakładki pojedynki, tam pokazywana jest godzina o której miał się odbyć pojedynek, a nie ta o której faktycznie się odbył, wtedy będzie można wyeliminować tę sytuację.
Aquagen - 16-04-2010, 12:58
bicek15 napisał/a: | Może z nim w turku walczyłeś jakimś ..? |
To samo pisałem lecz, przecież Adi:
Cytat: | Spójrz raz jeszcze na screen, kolumnę "gdzie"
P → pojedynki
M → walki na mapie
T → walki turniejowe |
Więc to nie możliwe, stawiam na to co napisał Walkmen. Mięliście 2 pojedynki na 16 i 20, punkt 20.00 jeden z was wszedł w zakładkę walki, i się obie odbyły, co tłumaczy to że raporty są następujące. Zostaje tylko pytanie, dlaczego straty są jednakowe?
ambity - 16-04-2010, 15:27
Aquagen napisał/a: | Więc to nie możliwe, stawiam na to co napisał Walkmen. Mięliście 2 pojedynki na 16 i 20, punkt 20.00 jeden z was wszedł w zakładkę walki, i się obie odbyły, co tłumaczy to że raporty są następujące. Zostaje tylko pytanie, dlaczego straty są jednakowe? |
Otóż.. ambity napisał/a: | Też o tym wcześniej myślałem, ale ta opcja odpada głównie ze względu na screena, którego dał autor tematu w pierwszym poście. Zakładam oczywiście, że nie jest on przerobiony. |
Podkreślam, że godziny napisane przy pojedynkach (w zakładce z nimi) są godzinami, o których miał się odbyć pojedynek, a nie, o których się odbył. Z tego wynika prosto - odbyły się dwa pojedynki o 20.00 zamiast jednego.
SLAMDOG - 16-04-2010, 15:58
Tu tylko Admin może coś poradzić:D... trzeba cierpliwie na jego odpowiedź czekać:)
Twoja strata... a piocha zysk:D... i to podwójny.... błąd gry.
Lech Premium - 16-04-2010, 16:27
moze mnie oskarzycie ze gram na kodach 2 inne rapy to sa w jednym w pierwszej turze dostaje double a w drugim nie ma double jak co
[ Dodano: 16-04-2010, 16:29 ]
sorki w jednym jest krytyk a w drugim nie
3siu - 16-04-2010, 16:45
ambity napisał/a: | Podkreślam, że godziny napisane przy pojedynkach (w zakładce z nimi) są godzinami, o których miał się odbyć pojedynek, a nie, o których się odbył. Z tego wynika prosto - odbyły się dwa pojedynki o 20.00 zamiast jednego.
|
ale w raportach jest data i godzina walki, a to chyba ss z raportów.
ambity - 16-04-2010, 16:49
3siu napisał/a: | ale w raportach jest data i godzina walki, a to chyba ss z raportów. |
Na pewno chodzi Ci o ten ss?
prima - 16-04-2010, 16:54
Nie walczyłem z nim tylko w poju na 20 nie mialem z nim poja wczesniej bo zadko walcze w pojach wiec jest to jakis blad na serwie
|
|