My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Anonse ogłoszenia drobne (świat 3)

Alurab - 28-04-2010, 17:29

Areen napisał/a:
Pomysł, nie jest zły. Gdyby usunąć czat byłoby dosyć ciekawie

Usunięcie czatu i dodanie ogłoszeń byłoby chyba najlepszym rozwiązaniem. Ludzie nie musieli by patrzeć na różne odzywki(wbiłem się na chwilę użyć ruchy, i już ty było "ty ch.." itp.) i GMowie by mieli mniej pracy, albo by więcej czasu poświęcali(haha :D ) na inne sprawy

ADIHC1 - 28-04-2010, 17:42

Ktoś wierzy w to, że jakikolwiek system ogłoszeń wyeliminuje tego typu treści z czatu? ; >
Alurab - 28-04-2010, 18:00

ADIHC1 napisał/a:
Ktoś wierzy w to, że jakikolwiek system ogłoszeń wyeliminuje tego typu treści z czatu? ; >

Gdyby usunąć czat.. To kto wie? :P

ADIHC1 - 28-04-2010, 19:02

Widzę, że lubicie fantazjować ; >

Usunięcie czatu nie wchodzi w grę.

SaKe - 28-04-2010, 20:27

Ewentualnie moze zrobic takie dwa chaty? Ale mysle, ze to tez nic nie da....
Ahh ten kwiat polskiej mlodziezy.

ADIHC1 - 28-04-2010, 21:46

Nie sądzę, żeby cokolwiek poza możliwością ignorowania graczy na czacie (podobnie jak w wiadomościach) mogło poprawić tą sytuację.

Drugi czat? Ciekawym rozwiązaniem byłoby czat, na którym można by rozmawiać tylko z osobami z listy przyjaciół.

jasefff - 28-04-2010, 22:32

Cytat:
Jeżeli Ci to przeszkadza, to zgłaszaj każdego z osobna, żadne przewinienie nie ujdzie wtedy płazem.

ojj, nie zgodze sie... tyle osob zglossilem a polowa z nich wyszla bez szwanku
:D
a co do tematu, to tak napewno na czacie nie jest tak jak powinlo byc :D i tak wszyscy ktorzy mowia ze moze oddzielny kanal do rozmowy stworzyc, maja racje .

SaKe - 28-04-2010, 22:42

ADIHC1 napisał/a:
Drugi czat? Ciekawym rozwiązaniem byłoby czat, na którym można by rozmawiać tylko z osobami z listy przyjaciół.

O to tez ciekawe, ewentualnie rozmowa z graczami, ktorzy nie znajduja sie na liscie ignorowanych. To chyba lepsze rozwiazanie.

PunxNotDead - 28-04-2010, 22:58

Ale admini stwierdzili że jest jakiś REGULAMIN.

Nie wolno spamować, wyzywać, itp. Dodajcie do regulaminu, że ban na chata można dostać ZA reklamy( a co za tym idzie za reklamy reklam)

i będziemy to raportować GMowi. A by nikt nie narażał się na owe bany, ma swoje miejsce na ogłoszenia ;)

minek123 - 28-04-2010, 23:02

PunxNotDead napisał/a:
Nie wolno spamować, wyzywać, itp. Dodajcie do regulaminu, że ban na chata można dostać ZA reklamy( a co za tym idzie za reklamy reklam)

Przecież reklamy są karalne oraz wszystko inne wg regulaminu,
zapewne jak jest zgłoszenie- jest kara.

Ale wróćmy do tematu ;)

ADIHC1 - 29-04-2010, 00:51

jasefff napisał/a:
wszyscy ktorzy mowia ze moze oddzielny kanal do rozmowy stworzyc, maja racje

Wierzysz w to, że na "drugim kanale" nie będzie tego typu spamu? Odnoszę wrażenie, że strasznie naiwni jesteście.
SaKe napisał/a:
O to tez ciekawe, ewentualnie rozmowa z graczami, ktorzy nie znajduja sie na liscie ignorowanych. To chyba lepsze rozwiazanie.

W sensie nieignorowani przez nikogo? Jedno złośliwe kliknięcie i można wyeliminować z takiego czatu kogokolwiek...

SaKe - 29-04-2010, 16:33

ADIHC1 napisał/a:
W sensie nieignorowani przez nikogo? Jedno złośliwe kliknięcie i można wyeliminować z takiego czatu kogokolwiek...

Nie. W sensie, ze JA widze tylko wypowiedzi osob, ktore nie znajduja sie na MOJEJ liscie ignorowanych osob.

ADIHC1 - 29-04-2010, 16:52

SaKe napisał/a:
Nie. W sensie, ze JA widze tylko wypowiedzi osob, ktore nie znajduja sie na MOJEJ liscie ignorowanych osob.

Wydawało mi się, że pod hasłem "ignorowanie graczy na czacie" kryje się właśnie to (ignorowanie w wiadomościach i na czacie powinno tworzyć jedną "czarną listę"). Ale fakt, zdaje się, że nikt o tym wcześniej nie napisał wprost.

SaKe - 29-04-2010, 17:01

W kazdym badz razie nie wiadomo, czy jest w ogole sens takiej propozycji, bo w obecnej wersji gry raczej nie bedzie zmian ;/
ADIHC1 - 29-04-2010, 17:19

Ale za to to rozwiązanie może zostanie wykorzystane w v3. Tak samo, jak wiele innych.