|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Anonse ogłoszenia drobne (świat 3)
Alurab - 28-04-2010, 17:29
Areen napisał/a: | Pomysł, nie jest zły. Gdyby usunąć czat byłoby dosyć ciekawie |
Usunięcie czatu i dodanie ogłoszeń byłoby chyba najlepszym rozwiązaniem. Ludzie nie musieli by patrzeć na różne odzywki(wbiłem się na chwilę użyć ruchy, i już ty było "ty ch.." itp.) i GMowie by mieli mniej pracy, albo by więcej czasu poświęcali(haha ) na inne sprawy
ADIHC1 - 28-04-2010, 17:42
Ktoś wierzy w to, że jakikolwiek system ogłoszeń wyeliminuje tego typu treści z czatu? ; >
Alurab - 28-04-2010, 18:00
ADIHC1 napisał/a: | Ktoś wierzy w to, że jakikolwiek system ogłoszeń wyeliminuje tego typu treści z czatu? ; > |
Gdyby usunąć czat.. To kto wie?
ADIHC1 - 28-04-2010, 19:02
Widzę, że lubicie fantazjować ; >
Usunięcie czatu nie wchodzi w grę.
SaKe - 28-04-2010, 20:27
Ewentualnie moze zrobic takie dwa chaty? Ale mysle, ze to tez nic nie da....
Ahh ten kwiat polskiej mlodziezy.
ADIHC1 - 28-04-2010, 21:46
Nie sądzę, żeby cokolwiek poza możliwością ignorowania graczy na czacie (podobnie jak w wiadomościach) mogło poprawić tą sytuację.
Drugi czat? Ciekawym rozwiązaniem byłoby czat, na którym można by rozmawiać tylko z osobami z listy przyjaciół.
jasefff - 28-04-2010, 22:32
Cytat: | Jeżeli Ci to przeszkadza, to zgłaszaj każdego z osobna, żadne przewinienie nie ujdzie wtedy płazem. |
ojj, nie zgodze sie... tyle osob zglossilem a polowa z nich wyszla bez szwanku
a co do tematu, to tak napewno na czacie nie jest tak jak powinlo byc i tak wszyscy ktorzy mowia ze moze oddzielny kanal do rozmowy stworzyc, maja racje .
SaKe - 28-04-2010, 22:42
ADIHC1 napisał/a: | Drugi czat? Ciekawym rozwiązaniem byłoby czat, na którym można by rozmawiać tylko z osobami z listy przyjaciół. |
O to tez ciekawe, ewentualnie rozmowa z graczami, ktorzy nie znajduja sie na liscie ignorowanych. To chyba lepsze rozwiazanie.
PunxNotDead - 28-04-2010, 22:58
Ale admini stwierdzili że jest jakiś REGULAMIN.
Nie wolno spamować, wyzywać, itp. Dodajcie do regulaminu, że ban na chata można dostać ZA reklamy( a co za tym idzie za reklamy reklam)
i będziemy to raportować GMowi. A by nikt nie narażał się na owe bany, ma swoje miejsce na ogłoszenia
minek123 - 28-04-2010, 23:02
PunxNotDead napisał/a: | Nie wolno spamować, wyzywać, itp. Dodajcie do regulaminu, że ban na chata można dostać ZA reklamy( a co za tym idzie za reklamy reklam) |
Przecież reklamy są karalne oraz wszystko inne wg regulaminu,
zapewne jak jest zgłoszenie- jest kara.
Ale wróćmy do tematu
ADIHC1 - 29-04-2010, 00:51
jasefff napisał/a: | wszyscy ktorzy mowia ze moze oddzielny kanal do rozmowy stworzyc, maja racje |
Wierzysz w to, że na "drugim kanale" nie będzie tego typu spamu? Odnoszę wrażenie, że strasznie naiwni jesteście.
SaKe napisał/a: | O to tez ciekawe, ewentualnie rozmowa z graczami, ktorzy nie znajduja sie na liscie ignorowanych. To chyba lepsze rozwiazanie. |
W sensie nieignorowani przez nikogo? Jedno złośliwe kliknięcie i można wyeliminować z takiego czatu kogokolwiek...
SaKe - 29-04-2010, 16:33
ADIHC1 napisał/a: | W sensie nieignorowani przez nikogo? Jedno złośliwe kliknięcie i można wyeliminować z takiego czatu kogokolwiek... |
Nie. W sensie, ze JA widze tylko wypowiedzi osob, ktore nie znajduja sie na MOJEJ liscie ignorowanych osob.
ADIHC1 - 29-04-2010, 16:52
SaKe napisał/a: | Nie. W sensie, ze JA widze tylko wypowiedzi osob, ktore nie znajduja sie na MOJEJ liscie ignorowanych osob. |
Wydawało mi się, że pod hasłem "ignorowanie graczy na czacie" kryje się właśnie to (ignorowanie w wiadomościach i na czacie powinno tworzyć jedną "czarną listę"). Ale fakt, zdaje się, że nikt o tym wcześniej nie napisał wprost.
SaKe - 29-04-2010, 17:01
W kazdym badz razie nie wiadomo, czy jest w ogole sens takiej propozycji, bo w obecnej wersji gry raczej nie bedzie zmian ;/
ADIHC1 - 29-04-2010, 17:19
Ale za to to rozwiązanie może zostanie wykorzystane w v3. Tak samo, jak wiele innych.
|
|