|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Problem z mapką
Alurab - 16-05-2010, 13:03
Mi nic się nie zacina. Jedynie wtedy gdy mam włączonego Firefoxa(wtedy mi się cały komp tnie ;o). Aktualnie używam Chrome
minek123 napisał/a: | Może Admin zaczął oszczędzać na serwerach? ;P
|
Zaglądając do tego tematu pomyślałem o tym samym
Allen - 16-05-2010, 13:52
mam opere smiga normalnie
SuFF - 16-05-2010, 14:19
A mi cię dzieje to samo. I używałem wszystkich przeglądarek co się da.
tazioo - 16-05-2010, 15:50
FF przycina, na Chrome śmiga
Areen - 16-05-2010, 16:45
Ja nie zauważam żadnych niedogodności, nawet gdy siostra w pokoju obok na swoim laptopie ściąga seriale to też mi nie tnie. Nie wiem czy się znacie na informatyce, czy też nie, ale sprawdźcie czy macie tych samych dostawców internetu i czy ten dostawca nie ma teraz jakichś problemów, lub stosujcie się do wytycznych, które wcześniej napisał minek. I mała uwaga, nie grajcie na FF bo to jest bez sensu. Chrome lub ew. Opera, innych przeglądarek do MFO nie polecam.
Grajcz - 17-05-2010, 11:14
U mnie od jakiegoś tygodnia też czasem tak tragicznie wolno chodzi...
Korzystam z ff i explorera i ścina, z Chrome nie korzystałem.
Nie jest to wina więc ani naszych komputerów ani dostawcy (próbowałem w 3 rożnych sieciach - wszędzie to samo).
A co dziwniejsze nie ma to żadnego konkretnego powodu - zrobię 10 ruchów normalnie a tu nagle zaczyna potwornie ścinać...pół biedy gdyby to był długi lag a to jak się zacznie to już nie odpuszcza.
Tivens - 17-05-2010, 14:15
Heh z IE7 fałszywy alarm, zaczęło się znów ścinać. Chyba faktycznie pozostaje ściągnąć specjalnie chrome do tej giery... Co zrobić.
Tomi - 18-05-2010, 12:01
Nasilenie "lagów" jest prawdopodobnie spowodowane problemami na łaczach z serwerami MF. Dlatego też niektórzy nie mają problemów (dostawca internetowy który ma dobre połączenie z serwerem MF) oraz inni którzy tak dobrego połączenia nie mają.
Problem występuje gdzieś w serwerowni/na łączach, ale myślę że powinien wkrótce ustąpić.
|
|