My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Problem z SW2

AnniHilaTioN - 31-07-2010, 09:13

Wystarczy spojrzeć na TOP 30 albo 20 i na datę kiedy ostatnio się logowali ...
Ale i tak nie ma co liczyć ,że wycofają 2,3 serwer bo ADMINI nie rozumieją

songohan - 31-07-2010, 09:27

Może się zajmą wkońcu naprawianiem MFO ,a nie tworzeniem nowego sposobu kupowania czy innymi mało ważnymi rzeczmi.

Cytat:
Wystarczy spojrzeć na TOP 30 albo 20 i na datę kiedy ostatnio się logowali ...

Tak jest z 2 powodów:
1.Niemożna wbić wiekszego lvl`a niż 300
2.Nowa fabuła wychodzi chyba raz na rok.

AnniHilaTioN - 31-07-2010, 10:07

Mi chodzi o top w rankingu , większość przestała grać dlatego ,że dodano Ozaroth i na Salamandrii jest ochrona i nie można walczyć,
poza tym podobno więcej updatów już nie będzie ...

songohan - 31-07-2010, 11:05

aha , heh jak updatów nie będzie to wątpie żeby MFO się utrzymało :P
prima - 31-07-2010, 11:13

Jak By nie bylo sw2 to bym juz przestal grac bo mam tam 225 lvl i co porpstu by usuneli nie bo to bez sensu bylo by mogli by tylko poprzenosic i po 2 postacie miec na serwie i proste to jest :D hehe
EdzioFantazjon - 31-07-2010, 11:41

po 1 gdyby przenosili postacie czy nawet oddawali MF to nie opłacało by im sie to poniewaz przez te nasze SMSy oni zarabiaja wiec napewno nie przeniosą i nie usuną serwerow jakby mieli je teraz usowac to poco by je w ogóle robili nie logiczne . a co do tego błędu to kiedy to się skończy ?
songohan - 31-07-2010, 12:04

Cytat:
Jak By nie bylo sw2 to bym juz przestal grac bo mam tam 225 lvl i co porpstu by usuneli nie bo to bez sensu bylo by mogli by tylko poprzenosic i po 2 postacie miec na serwie i proste to jest :D hehe

Poprostu byś napisał którą postać chciałbyś zostawić ,a reszta do kasacji.

Cytat:
po 1 gdyby przenosili postacie czy nawet oddawali MF to nie opłacało by im sie to poniewaz przez te nasze SMSy oni zarabiaja wiec napewno nie przeniosą i nie usuną serwerow jakby mieli je teraz usowac to poco by je w ogóle robili nie logiczne . a co do tego błędu to kiedy to się skończy ?

No jak ich nie naprawią to napewno im się nie będzie to opłacało bo o ile się orientuje to coraz mniej osób gra. Błąd prawdopodobnie naprawi się jak lognie ktoś kto ma dostęp do servera i go zresetuje albo coś w tym stylu. :cry:

cube - 31-07-2010, 12:20

ja bym chciał żeby jak najszybciej naprawiono s2 bowiem zamierzałem nabić art ognia swoim 5 llv xD żeby mieć większe hity bo potwory mnie jadą zanim je zabiję a tu nic w 3 dni bym nabił 50 a tu nie nabiję chamstwo na dodatek gem ziemi też chciałem wbić przed dojściem do urkaden(jestem speederem)
songohan - 31-07-2010, 12:26

Ja też dziś specjalnie o 7 wstałem żeby 2x użyć max ruchów na atrybuty ognia i akurat bym miał full ,a tu taki zonk. Ciekawe czy może dziś lognie jakiś GM i nam pomoże.
EdzioFantazjon - 31-07-2010, 12:29

songohan napisał/a:

No jak ich nie naprawią to napewno im się nie będzie to opłacało bo o ile się orientuje to coraz mniej osób gra. Błąd prawdopodobnie naprawi się jak lognie ktoś kto ma dostęp do servera i go zresetuje albo coś w tym stylu. :cry:

mogli by częściej wchodzic jeśli zależy im na graczach... widziałem dziś posty GM'ów a teraz albo ich nie ma albo ich nie obchodzi gra ..

songohan - 31-07-2010, 12:43

Im niezależy na graczach tylko na kasie :P Tak było jest i będzie.
EdzioFantazjon - 31-07-2010, 12:50

domyslam sie ale jak chcą kase mogli by wejsc rano po poludniu i wieczorem chociazby i sprawdzic czy wszystko ok ..
Nie Bij - 31-07-2010, 13:23

niech zostaną te światy jest dobrze ;d
lewan93 - 31-07-2010, 13:25

Serwer 2 został przeciążony i zapewne padł i teraz jest potrzebna reaktywacja , a co tego jestem za żeby usunąć s2 i s3 bo mfo już nie sprawia tej przyjemności co kiedyś , wychodziło się 10 walk w 5minut a teraz 5 walk na 3dni na wyższych lv...
EdzioFantazjon - 31-07-2010, 13:25

tylko niech naprawią bo sie cos zje**ło ;/ i nie dziala s2 a o s3 nic nie wiem wiem ze s1 chodzi jak nalezy a nawet nie potrafia poswiecic 10 min i sprawdzic czy wszystko ok ;//

[ Dodano: 31-07-2010, 13:28 ]
a Tobie tak te walki potrzebne chodzi o fabułe w tej grze chociaz nie dla wszystkich jak usuną to jak dobrzek ojarze to tam masz postac Lewan (chyba) na s2 to tez ją stracisz poza tym jak usuna to grac skonczy wiekszosc osob zostana Ci ktorzy nic nie stracili czyli straca graczy a na s1 i tak wiekszosc grac nie zacznie czyli wyjdzie na 0 ;/wiec nie pierdziel ze bedzie lepiej!