My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Testy

Evil - 26-12-2010, 20:33

tak tak trolle, cukrujcie, a i tak nie wezmą was jako 'wybrańców'
PoneXis - 26-12-2010, 22:58

Temat nie ma sensu. Do zamknięcia.
Kondziuszek - 27-12-2010, 09:14

Ale o co chodzi z tymi wybrańcami xD
Kactuzz - 27-12-2010, 11:46

Właśnie o to. Dopuścić jednego z drugim "Twojego pokroju" do testów i burdel, którego nawet alfons nie ogarnie.

Ten kto sobie zasłużył na testy na pewno będzie o tym wiedział, reszta może zrobić ofiarę z dzikiej, tłustej świni i czekać na przychylność bogów.

Night Crawler - 27-12-2010, 13:59

Kactuzz napisał/a:
Właśnie o to. Dopuścić jednego z drugim "Twojego pokroju" do testów i burdel, którego nawet alfons nie ogarnie.

I wyznacznikiem ma być przejście mfo2? Wierzysz ze w tym gronie nie będzie debili? ;D

Kactuzz - 27-12-2010, 14:42

Niestety to nie ja wybierałem :mrgreen:
SaKe - 27-12-2010, 14:53

Night Crawler napisał/a:
Kactuzz napisał/a:

I wyznacznikiem ma być przejście mfo2? Wierzysz ze w tym gronie nie będzie debili? ;D

Beda, ale mysle, ze bedzie to gora kilkanascie procent. Wiekszosc osob, ktore przeszly fabule ma za sobie buntowniczy mlodzienczy wiek. Albo zachowuja sie dojrzalej, takie mam wrazenie, bo wiekszosc dzieciuchow kasuje co chwile konta.

Night Crawler - 27-12-2010, 15:07

Myslę że przejście fabuły nie ma żadnego związku z emocjonalnym życiem gracza, choć faktem jest że w tej grupie graczy debili jest najmniej.
bartoloni - 27-12-2010, 15:27

Night Crawler napisał/a:
Myslę że przejście fabuły nie ma żadnego związku z emocjonalnym życiem gracza, choć faktem jest że w tej grupie graczy debili jest najmniej.

Night chyba jednak ma , ponieważ osoby w wieku buntu lub młodsze każde niepowodzenie w grze biorą do siebie i albo przestaja grac albo usuwają postac i robią nowe itd .
a jednak żeby przejsc grę trzeba byc już bardziej rozgarniętym ;)

Bicek - 27-12-2010, 15:31

zgodzę się z Bartolonim , dzieciaki dobijają 60 czy 90 lv i stoją pod miastami i sprzedają postać czy się wymieniają
Ashiro - 27-12-2010, 15:43

Co nie zmienia faktu, że są osoby nieodpowiedzialne na takim lvlu.
SaKe - 27-12-2010, 15:44

Ashiro napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że są osoby nieodpowiedzialne na takim lvlu.

Sa, ale co z tym zrobisz? Tomi pewnie bedzie w razie czego wywalal osoby, ktore podpadna.

Night Crawler - 27-12-2010, 15:57

Myslę że nie będzie wywalał. Admin bierze wiare, która ukończyła fabułe do testów nie dlatego, że są odpowiedzialni tylko po to by ją w jakiś sposób wynagrodzić. Myślę ze nie będzie bał się debili na serwerze, bo niby co taki debil miałby zrobić? Myslę ponadto, że tego oczekuje. Zadaniem graczy będzie przetestowanie gry, PRZETARCIE jej przed oficjalną premierą, a przetestować trzeba każdy aspekt gry - także karanie debili, to jak sprawdza sie komunikacja miedzy graczami i wiele innych ważnych cząstek rozgrywki, których grzeczny, dojrzały tester nie byłby w stanie ogarnąć. Tak przynajmniej ja to odbieram.
bartoloni - 27-12-2010, 19:19

ale nigdy nie bedzie tak ze każdy będzie idealny ;/
Night ma racje to jest taka swoista nagroda ;)

musaraj - 27-12-2010, 19:40

To jednak poproszę o odpowiedź na pytanie z pierwszego.Najlepiej poproszę Tomiego, może ADIHC1, ale kogoś kto tam wie dokładniej.