|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Najlepszy GM
KisS - 07-12-2011, 14:14
benerit napisał/a: | BaGGy - Takie ankiety (itp. tematy) powstają teraz tylko i wyłącznie w celu wywierania presji na nowych GM. Gracze chcą zobaczyć jak bardzo się przejmują opinią o sobie, na ile mogą sobie pozwolić itp. Sam jestem spamowany postami typu "zgłoszę administracji i nie będziesz GM", albo "jesteś tu nowy i nie znasz panujących zasad" czy ewentualnie moje ulubione "inny GM pozwolił". |
Dlaczego piszesz ze tylko poto powstają ta miała na cele rozrywke na forum ciekawilo mnie poprostu zdanie innych graczy.
BaGGy - 07-12-2011, 14:14
benerit napisał/a: | BaGGy napisał/a: |
Zrobić dobre wrażenie i jechać na nim aż do końca? To nie jest dobre kryterium oceniania. |
BaGGy - Takie ankiety (itp. tematy) powstają teraz tylko i wyłącznie w celu wywierania presji na nowych GM. Gracze chcą zobaczyć jak bardzo się przejmują opinią o sobie, na ile mogą sobie pozwolić itp. Sam jestem spamowany postami typu "zgłoszę administracji i nie będziesz GM", albo "jesteś tu nowy i nie znasz panujących zasad" czy ewentualnie moje ulubione "inny GM pozwolił".
Zwróć uwagę że piszą w takich ankietach "najlepszy", "najgorszy" a nie "najbardziej surowy" czy "najłagodniejszy". Liczą na wygenerowanie pewnej opinii i tyle.
Sam w ciągu ostatnich dni przeglądam graczy zapisanych do turnieju szukając multikont. Poszła już przeszło setka banów za łamanie regulaminu - i jest dużo płaczu ludzi, którzy chcieli brać udział w turnieju, a przez własną głupotę zostali pozbawieni takiej możliwości. Jakoś nie liczę na + w ankiecie za takie działania |
Najlepszy w rozumieniu graczy znaczy najbardziej pobłażliwy z tego też powodu dziwię się, że w ogóle ktoś na mnie zagłosował
KisS - 07-12-2011, 14:15
BaGGy napisał/a: | Najlepszy w rozumieniu graczy znaczy najbardziej pobłażliwy |
Sorry za Wyrażenie "ale boli cie głowa" jezeli ktos tak to rozumie to jest jakis niedorowinięty chyba (srry jezeli kogos obrazilem)
kacctuz - 07-12-2011, 14:21
BaGGy napisał/a: | Najlepszy w rozumieniu graczy znaczy najbardziej pobłażliwy |
Jeśli ktoś jest bezkarny to tak może nie działać to jak piszesz. Ogólnie nie ma się co okłamywać średnia wieku w MFO nie jest za wysoka i głównie młodsze grono wyzywa, naciera na GMów, którzy im dali bana za multikonto itd. Chodź zdarzają się oczywiście wyjątki.
KisS - 07-12-2011, 14:23
kacctuz napisał/a: | Jeśli ktoś jest bezkarny to tak może nie działać to jak piszesz. Ogólnie nie ma się co okłamywać średnia wieku w MFO nie jest za wysoka i głównie młodsze grono wyzywa, naciera na GMów, którzy im dali bana za multikonto itd. Chodź zdarzają się oczywiście wyjątki. |
Potwierdzam Najlepszy GM jest taki z którym można pogadac ewentualnie skroci kare (niewiel ale zawsze cos ) itd a nie najbardziej poblazliwy hehem
Dark s2 - 07-12-2011, 14:33
Minek ofc.
minek123 - 07-12-2011, 15:38
ADIHC1 napisał/a: | Tego typu tematy nie maja racji bytu. |
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?p=447130#447130
|
|