|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Postać sama wyszła na pole
ElfenLied - 07-02-2012, 10:37
Black Night napisał/a: | Grins, Dark Skiter, Black Night, jeszcze jest Katrine, to jest ta sama osoba, multi jak nic |
No skoro az tyle kont masz, to mnie twoja bogactwo bardzo cieszy. A jezeli przekazywanie konta 'innemu' wlascicielowi jest wg. adminow niegodne zwroceniu uwagi to mnie to nie bawi.
Nigdy cie nie znalem i pierwszy raz zobaczylem Cie wczoraj kiedy ktos pokazal mi co napisales o mnie w prezentacji.Tak teraz przeczytalem twoje posty na forum ze Skiter'a oraz Dark Knight'a, no i jeszcze twoje logi oraz prezentacja na swiecie 2. Moja dedukcja jest jak najbardziej na miescju. Ciesz sie poki mozesz, bo watpie abys dlugo tak szkope ciagnac potrafil
Mojej styuacji nie musisz wspominac, w ktora mala grupka ludzi jest wtajemniczona, bo wcale mnie to nie boli.
Black Night - 07-02-2012, 10:57
Nie mam nic do ukrycia. Rób co chcesz, ale na multi na pewno mnie nie złapiesz.
Wiem, że bardzo chciałbyś, abym dostał bana, najlepiej perma, ale myślę, że nici z twoich wysiłków
I dlaczego mam nikogo nie wtajemniczać w to co kiedyś robiłeś, niech się wszyscy dowiedzą, najlepiej sam napisz
Marcel - 07-02-2012, 12:51
No to może ja napiszę jak to było... To był zupełny przypadek, że ja go zaatakowałem . ; ) Tak naprawdę to chciałem wejść w 'targ' . Przez przypadek wcisnąłem 'podziemia' - tam był Grins . Jak nie ja bym go pokonał, to kto inny by to zrobił . Więc dlaczego miałem nie skorzystać .
Boise - 07-02-2012, 19:46
Też tak myślę jak arthes0.
Tomi - 09-02-2012, 02:14
Kod: | Tak naprawdę to chciałem wejść w 'targ' . Przez przypadek wcisnąłem 'podziemia' - tam był Grins |
To jest najczęstszy przypadek przypadkowego zostawienia postaci na mapie - pewnie grins też zrobił podobnego missclicka. Minusowy exp wbija się, gdy zdobędziemy go, tak wiec w tym przypadku (przegrana) się nie wbił.
Marcel - 09-02-2012, 11:31
Możliwe.
Mam jedno pytanie . Te punkty, które od niego dostałem zostaną odjęte ?
Boise - 09-02-2012, 15:35
Raczej nie,ale poczekaj na odpowiedz tomiego.
biKK - 10-02-2012, 11:39
Według mnie powinny być odjęte z racji tej, że gracz Grins nie miał rozdanych punktów oraz stał tam gdzie nie powinien stać. Ale decyzja nie należy do mnie tylko do administratora Ricki oczywiście nie życzę Ci tego żeby Ci zabrali te pkt rankingowe
Marcel - 10-02-2012, 14:15
Jak chcą to niech odejmują . Na razie mi na rank nie zależy...
Tomi - 10-02-2012, 15:18
Z mojego punktu widzenia sprawa wyjaśniona, nie ma co się nad tym dalej rozwodzić. Chyba, że istnieje tu jakieś drugie dno, ale to już ewentualna sprawa dla GM'a.
|
|