My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Połączenie światów 1 i 2 :-)

JUMBO84 - 10-09-2012, 13:41

Ale dalej nie wiadomo kiedy, jak i czy wogóle :-(
Beebaxer - 11-09-2012, 00:40

JUMBO84 napisał/a:
Ale dalej nie wiadomo kiedy, jak i czy wogóle :-(

y? Przecież Admin wyraźnie napisał, że "już od jakiegoś czasu wiadomo, że światy zostaną połączone." więc to 'czy w ogóle' to wiadomo, że tak.

MiT - 11-09-2012, 17:36

Kolejny taki sam temat .. połączenie przejdzie wiadoma.
JUMBO84 - 13-09-2012, 10:04

MiT napisał/a:
Kolejny taki sam temat ..
Tak, ale jak narazie nic nie wiadomo :-(
Rencar Old - 13-09-2012, 11:42

Przeciez juz Ci milion razy pisali, ze wiadomo... bedzie polaczenie swiatow, ilez mozna mowic? :shock:
JUMBO84 - 13-09-2012, 17:14

Rencar napisał/a:
Przeciez juz Ci milion razy pisali, ze wiadomo... bedzie polaczenie swiatow, ilez mozna mowic?
Koleś jak nie wiesz to sie nie doktoryzuj. To ze bedzie to wiem, ale nie wiadomo kiedy jak itd... ile mozna mówić, jak ci cos nie pasuje to zjezdzaj.
Rencar Old - 13-09-2012, 21:56

Nie sprecyzowales o co Ci chodzi, pisales jedynie ze nic nie wiadomo, wiec daj spokoj bo robisz z siebie posmiewisko. Do tego wczesniej pisales "i czy w ogole" (patrz Beebaxer i swoja wypowiedz nad nim), wiec tak, o tym czy bedzie tez pisales, mimo ze juz Adi odpowiedzial Ci ze bedzie polaczenie. Przeczysz sam sobie. Widze jednak ze kultury to Ty masz za grosz, ale przede wszystkim nie Ty bedziesz decydowal czy mam stad "zjezdzac" czy nie, bo akurat Twoje zdanie najmniej mnie obchodzi.
JUMBO84 - 13-09-2012, 23:10

Rencar napisał/a:
mimo ze juz Adi odpowiedzial Ci ze bedzie polaczenie
On o tym nie decyduje, tyle napisał co przeczytał na FB,
Bicek - 13-09-2012, 23:21

JUMBO84 napisał/a:
Rencar napisał/a:
mimo ze juz Adi odpowiedzial Ci ze bedzie polaczenie
On o tym nie decyduje, tyle napisał co przeczytał na FB,

Rozmawiałem z Jackiem o połączeniu światów.
Wiem, że to połączenie nastąpi a kiedy? tego nikt nie wie :)

SIJ MI - 13-09-2012, 23:45

W takim razie dziwna akcja, robię dwóch turkowców i pech chciał że na s1 jak i na s2 wybrałem ten sam lvl, będę walczył sam ze sobą? Legalny przelew ;d
JUMBO84 - 13-09-2012, 23:56

Sam jestem ciekaw jak bedzie rozwiązana np. taka sytuacja. ale moim zdaniem musza światy być połączne. Gram codziennie, ale robi sie taka lipa, ze jak nic z tym nie zrobią to i ja za nidługo przestane grać. Do turków nie moge bo są do 300 levela, nie ma ani jednej osoby do walkki w miom przedziale. Mam wysyłać poje o nic? Niższym levelą? Po prostu nic sie nie dzeje i juz wiem dlaczego tyle osób odeszło jak tak dalej będdzie to zostanie raptem kilka osób. Więc łączcie to jak najszybciej poki jes jeszcze co ratować.
Rencar Old - 14-09-2012, 06:45

Teraz juz otwrzymales odpowiedz jaka dal glowny administrator, ale widze ze troszke zbastowales :) i dobrze bo troche hop do przodu jestes. Watpliwosci zostaly rozwiane juz calkowicie, kiedy? Na pewno z czasem sie dowiemy, mysle ze nawet administracja tego nie wie.
OttoIII - 14-09-2012, 09:10

SIJ MI napisał/a:
W takim razie dziwna akcja, robię dwóch turkowców i pech chciał że na s1 jak i na s2 wybrałem ten sam lvl, będę walczył sam ze sobą? Legalny przelew ;d

oby była blokada, żeby 2 multikonta nie mogły być w tej samej grupie.. ^^

voranek69 - 15-09-2012, 11:31

Jumbo, poczekaj na połączenie, na s1 jest kilku powyżej 300 lvl i powiem ci, że same hardkory, sCr, bartiw, pieniu. Wierz mi, będzie ciekawie. Oczywiście zakładając, że zrobią turek "open" lub lub np. do 330 czy 350.
Seboos - 15-09-2012, 18:16

ADIHC1 napisał/a:
Jeśli ktoś ma konta na obu serwerach, po połączeniu nadal będzie miał dwa konta.

A co jeżeli ktoś na s1 i s2 ma taki sam nick?