|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Olewające podejscie
Coni - 08-09-2012, 15:59
Cytat: | PS 2. Boty jako GM były by najlepszym rozwiązaniem i by były sprawiedliwie. |
Jak już pisałem (a trzeba pisać o tym jak najwięcej!) gracz Boty jest aktualnie najlepszym kandydatem na GM!
kasta - 08-09-2012, 16:06
Przez takie sugestie na administracje wywierany jest nacisk na obsadzenie gracza Boty na stanowisko GM'a, dlatego nie powinien być on brany pod uwagę podczas rekrutacji, ponieważ jest to niesprawiedliwe wobec innych kandydatów.
Zeke - 08-09-2012, 19:39
Tak albo i nie. Zależy pod jakim kontem na to spojrzeć. Bo czy to nie jest niesprawiedliwe ,że uważasz ,że jest to niesprawiedliwe ,że inni gracze popierają gracza Boty. Niesprawiedliwośc wynikająca z twojego pojęcia niesprawiedliwości może być niesprawiedliwa i w konsekencji dojdziemy do fałszywego i jakże niesprawiedliwego osądu. Więc nie podejmujmy niesprawiedliwych decyzji ,gdyz są one niesprawiedliwe. Chyba ,że niesprawiedliwa decyzja będzie dla dobra gry ,lecz wtedy niesprawiedliwość wynikająca z niesprawiedliwej decyzji będzie niesprawiedliwa dla gracza pokrzywdzonego. Więc czy niesprawiedliwość powodująca niesprawiedliwość może być niesprawdieliwa czy nasze niesprawiedliwe osądy i decyzje są niesprawiedliwe ? Uwązam ,że niesprawiedliwośc w tej formie może być niesprawiedliwa choć ja też moge być niesprawiedliwy
Coni - 08-09-2012, 19:51
Jednym słowem:
Niesprawiedliwość jest niesprawiedliwa.
BaGGy - 09-09-2012, 18:57
A więc...
Nie życzę sobie używania mojego numeru gg to zgłaszania tego typu spraw, od tego są odpowiednie tematy na forum, pw, email. Zablokowany zostałeś, bo po prostu nie dość, że dostaję tony spamu na pw w grze to będąc na urlopie piszesz na mój prywatny numer gg, a gdy grzecznie tłumaczę Ci, że aktualnie nie jestem w stanie wejść i rozpatrzyć sprawy, gdyż odpoczywam straszysz mnie, że zgłosisz to do administracji. Rozwieję wątpliwości - funkcja GM jest wolontariatem i online codziennie być nie muszę. MFO2 jest aktualnie na takim etapie, że nawet przez te 7 dni nieaktywności nie uzbiera się tyle zgłoszeń co kilka lat temu.
Co do sprawy Serenity Cytat: | "W wyjątkowych sytuacjach (dobrze umotywowanych) kary mogą być zwiększone/zmniejszone". | Ten przypadek właśnie taki był i jeśli admin poprosi przedstawię mu odpowiednie argumenty, co do słuszności obniżenia kary.
Ty jesteś na celowniku ze względu na to, że jesteś recydywistą. Przelewy, próba kupna postaci, nabijanie wygranych. Dużo by wymieniać.
Jeśli ktoś ma wątpliwości co do mojego obiektywizmu to należy sprawę zgłosić do innego GM. Choć jakoś nie wydaje mi się, abym był osobą nieobiektywną.
Ostatnio miałem dodatkowo na głowie nabór, który trochę czasu mi zabrał, a teraz po prostu odpoczywałem, nie życzę sobie pisania takich bredni na mój temat.
Skoro już się wypłakałeś to temat zamykam i zabieram się za nadgonienie zaległości. W pierwszej kolejności sprawdzę Twoje konta.
|
|