|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Co nas czeka w 2013r ?
Coni - 06-01-2013, 02:42
Każde 10pkt MF daje 10pkt statystyk do rozdania.
kostro - 06-01-2013, 02:54
Vist0 napisał/a: | Każde 10pkt MF daje 10pkt statystyk do rozdania. | to jest bardzo głupi pomysł bo tylko ci co mają dużo kasy by na tym serwie grali. Mój pomysł jest taki każdy ma 50lv całe eq, gemy i potki do kupienia w sklepie i jest np na start 500kk, turnieje zwykłe i drużynowe. Walki bendą tylko na ranq i pvp. Exp zablokowany tylko 50lv bendzie dużo ludzi do walk a nie tak jak teraz że jedna osoba stoji pod miastem.
Rencar Old - 06-01-2013, 13:36
kostro napisał/a: | to jest bardzo głupi pomysł bo tylko ci co mają dużo kasy by na tym serwie grali. Mój pomysł jest taki każdy ma 50lv całe eq, gemy i potki do kupienia w sklepie i jest np na start 500kk, turnieje zwykłe i drużynowe. Walki bendą tylko na ranq i pvp. Exp zablokowany tylko 50lv bendzie dużo ludzi do walk a nie tak jak teraz że jedna osoba stoji pod miastem. |
Nie moge znalezc slow na ta tragedie... ciezko cokolwiek napisac, po prostu napisales i juz wiecej nie pisz na ten temat, nie jest dla Ciebie, debilne masz pomysly. PS. Oczywiscie pomysl Visto rownie debilny
Co do tematu (nie sa to domysly, tylko fakty) - nie bedzie anty i nie bedzie protow nawet po przegranej walce (ewentualnie 1 min). Oczywiscie o ile ostatecznie swiat wypali, bo na razie zakonczylo sie na rozmyslaniu.
OttoIII - 06-01-2013, 15:01
myślę, że jak znajdziecie fajne ustawienie serwera, które będzie realne do zrealizowania to administracja może się przychylić do tego
Coni - 06-01-2013, 15:03
Cytat: | PS. Oczywiscie pomysl Visto rownie debilny |
Dzięki ziomeczku, starałem się ;D
voranek69 - 06-01-2013, 17:53
Wy tu gadu gadu a Admini się jeszcze tutaj nie wypowiedzieli
Pan Mroku s3 - 06-01-2013, 18:15
A co z wprowadzeniem 2 turkow w miesiącu ? ;d Miesiac temu było mowione ze nie teraz bo i tak bd 2 turki w grudniu ale juz styczen wiec mozna wprowadzic te 2 turki ;D
Rencar Old - 06-01-2013, 18:48
voranek69 napisał/a: | Wy tu gadu gadu a Admini się jeszcze tutaj nie wypowiedzieli |
To o czym ja mowie jest obgadane z adminem, a reszta sobie kmini, daje swoje pomysly, to tez dobre bo moze bedzie cos warte uwagi.
x2x3 - 06-01-2013, 21:44
Pan Mroku s3 napisał/a: | A co z wprowadzeniem 2 turkow w miesiącu ? ;d Miesiac temu było mowione ze nie teraz bo i tak bd 2 turki w grudniu ale juz styczen wiec mozna wprowadzic te 2 turki ;D |
Jak dla mnie bezsensowny pomysł , za dużo już Mf-ów by było do zdobycia ( sam zdobyłem 1400 w roku 2012 ) .
Lepiej wprowadzić ten serwer PvP , tak jak mówiliście dobry pomysł z tym , że nie wolno expić tylko równe lvl , to samo eq dla każdego , ale level to jest pytanie ? Nie wiadomo bo walki na 10 np są do kitu , a na wysokich levelach są według mnie bardziej ciekawsze
Lothlorien - 06-01-2013, 21:51
Hmm, może świat pvp bez możliwości kupowania MF? To już byłaby cudowna hojność Admina walki pod miastem, turnieje, pojedynki, walki teamowe, turnieje teamowe + ograniczenia dla noobstatow
Intense - 06-01-2013, 22:36
Ja bym dal jedno miasto, z poziomem bym zaryzykował i dałbym każdemu 400 albo 1 i w cholere pkt do rozdania, dzieki temu nikt by nie korzystal z wytestowanych stat ani by nie kupowal, tylko wykazal sie wlasną umiejetnoscią rozdawania
Mfy to na resa, prota, blokade teamową i chyba tyle
Natomiast walki o rank i pvp,
Eq to kazdy takie same, najlepsze.
Z ruchami to juz bez znaczenia.
Cos nowego, powrot do starych czasów, mysle ze tez by mozna troche na tym zarobic
Tomi - 07-01-2013, 16:16
Pamiętajcie, że cokolwiek wymyślicie to musi na siebie zarobić.
Propozycje z naszej strony (nakierowane na PvP) przedstawię w najbliższym czasie i może jakaś ankieta w grze będzie.
RaZoR - 07-01-2013, 20:23
Świat pvp to bardzo dobry pomysł ale trzeba się pozbyć antyków, bo świat pvp z nimi to moim zdaniem strata czasu. Mało kto będzie grać z tego powodu.
Intense - 07-01-2013, 21:18
Dobrą propozycję dał Admin ale kilka zmian by się przydało
OttoIII - 08-01-2013, 00:04
bezsensu byłoby pozbawienie gracza jego ulubionej taktyki - anty/ns.. dlaczego ma ich nie być? trzeba będzie pomyśleć przy rozdawaniu stat - takie, żeby i z nimi wygrywać.
|
|