My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Ostateczna propozycja [PVP]!

Devorels - 09-05-2013, 21:02

Widze brak zainteresowania ze strony administracji...
ManiakMFo - 09-05-2013, 21:27

zabiziony napisał/a:
Moim zdaniem nie powinno byc ograniczen typu " niech nie bedzie mozna grac na 300 lvlu bo wielu graczy takich lvl nie ogarnia" Nie ogarniają? Niech zaczną ogarniać. Ma byc zabawa, eksperymentowanie. A na 300 lvlu duzo remisów? Nie mozna tak mowic, skoro jest malo graczy na 300 lvlu, jeden da kupe w defa i drugi tez to sa remisy, jesli wszyscy wskocza na 300 lv to zapewniam, ze remisow nie bedzie. I co z tego , ze na 300 wieksza role beda odgrywaly staty niz eq? Chyba wlasnie o to chodzi, co nie?

Nabij 300 lv to pogadamy na ten temat ;)

zabiziony - 09-05-2013, 22:35

ManiakMFo napisał/a:
zabiziony napisał/a:
Moim zdaniem nie powinno byc ograniczen typu " niech nie bedzie mozna grac na 300 lvlu bo wielu graczy takich lvl nie ogarnia" Nie ogarniają? Niech zaczną ogarniać. Ma byc zabawa, eksperymentowanie. A na 300 lvlu duzo remisów? Nie mozna tak mowic, skoro jest malo graczy na 300 lvlu, jeden da kupe w defa i drugi tez to sa remisy, jesli wszyscy wskocza na 300 lv to zapewniam, ze remisow nie bedzie. I co z tego , ze na 300 wieksza role beda odgrywaly staty niz eq? Chyba wlasnie o to chodzi, co nie?

Nabij 300 lv to pogadamy na ten temat ;)

Pierw uwaznie czytaj, potem sie wypowiadaj, 300 lv mialby byc osiagniety dzieki wylosowaniu rozpoczecia rundy od wysokiego lv.

kostro - 09-05-2013, 23:58

A po co losować nie lepiej jak runda się konczy na np 36lv to wszystkie konta są podnoszone do tego 36lv i resetowane runda się zaczyna od 36lv i tak do 350lv?
ManiakMFo - 11-05-2013, 09:58

zabiziony napisał/a:

ManiakMFo napisał/a:
zabiziony napisał/a:

Nabij 300 lv to pogadamy na ten temat

Pierw uwaznie czytaj, potem sie wypowiadaj, 300 lv mialby byc osiagniety dzieki wylosowaniu rozpoczecia rundy od wysokiego lv.

To chyba tobie się przyda lekcja czytania ze zrozumieniem :)
Jak widzisz cytowałem twoja wypowiedz, bo udzielasz sie w kwestii 300 lv, a nawet tego nie przetestowałeś,bo nie wbiłeś takiego poziomu. ;) i to włąsnie tego dotyczyła moja uwaga...

zabiziony - 11-05-2013, 11:09

Sam nie gralem, ale wielu kolegom pomagalem w statystykach i sledzilem ich walki , wiec Twoja uwaga jest nietrafna
Zeke - 11-05-2013, 17:08

Rly. Ten świat po resecie będzie znowu od 1lv?
BEZSENS

Już właściwie z góry mogę powiedzieć ,że za miesiąc wątpliwe bym grał nadal.

Może lepiej zrównać ranking graczy proporcjonalnie do lv i leciec dalej?

ManiakMFo - 18-05-2013, 20:09

zabiziony napisał/a:
Sam nie gralem, ale wielu kolegom pomagalem w statystykach i sledzilem ich walki , wiec Twoja uwaga jest nietrafna

Może i pomagałes , ale nie na 300 lv ;) Bo tam nie ma juz ludzi, co nie ogarniają stat i piszą w tej sprawie do, pro graczy na 10 lv .

zabiziony - 18-05-2013, 20:20

ManiakMFo napisał/a:
zabiziony napisał/a:

Może i pomagałes , ale nie na 300 lv ;) Bo tam nie ma juz ludzi, co nie ogarniają stat i piszą w tej sprawie do, pro graczy na 10 lv .

Przestan prowokowac bo niczego tym nie osiagniesz, teraz ogarniaja, kiedys mogli nie ogarniac, zreszta wiem lepiej jak sie sprawy mialy kiedy jeszcze 1sw byl oblegany poza tym "ogarniac" to nie wystarczy miec 4k ranka na 300 poziomie, a wg mnie wygrywac wszystkie walki, turki. Nie wiem o co chodzi Ci z tym 10 lv i co chciales tym osiagnac.

TrzyStu - 18-05-2013, 21:00

Ice mysli ze jak nsa s3 se pokupowal postacie to jest najlepszy na swiecie :D szkoda troszke czlowieka :D
ManiakMFo - 19-05-2013, 12:00

TrzyStu napisał/a:
Ice mysli ze jak nsa s3 se pokupowal postacie to jest najlepszy na swiecie szkoda troszke czlowieka

hahahahaha...szkoda mi Ciebie ;)
Ja nie kupuje postaci od tego zacznijmy...
To co mam to dzięki swojej determinacji osiągnąłem ;)

Pzdrawiam zazdrosną GIMBAZE :)

[ Dodano: 19-05-2013, 13:02 ]
zabiziony napisał/a:
Przestan prowokowac bo niczego tym nie osiagniesz, teraz ogarniaja, kiedys mogli nie ogarniac, zreszta wiem lepiej jak sie sprawy mialy kiedy jeszcze 1sw byl oblegany poza tym "ogarniac" to nie wystarczy miec 4k ranka na 300 poziomie, a wg mnie wygrywac wszystkie walki, turki. Nie wiem o co chodzi Ci z tym 10 lv i co chciales tym osiagnac.

Kiedys na 300 lv były tylko 2-3 postacie, z których to 2 nie odpisywały ludzia na pro lv ;)

Devorels - 19-05-2013, 14:06

Kod:
TrzyStu napisał/a:
Ice mysli ze jak nsa s3 se pokupowal postacie to jest najlepszy na swiecie szkoda troszke czlowieka

No chyba nie...

Mi troche szkoda ludzi co go wyzywają a idzie co do czego to na pw prosze daj expa prosze daj golda... takie pierdolenie o szopenie...

TrzyStu - 19-05-2013, 14:45

Devorels napisał/a:
Kod:
TrzyStu napisał/a:

No chyba nie...

Mi troche szkoda ludzi co go wyzywają a idzie co do czego to na pw prosze daj expa prosze daj golda... takie pierdolenie o szopenie...

ze wy sobie sami nie radzicie z gra i musicie sie o pomoc prosic nie znaczy ze wszyscy tak robia :D ja na s3 mam postac tylko jako ze testuje staty bbo tylko na tym serwerze mozna a tak pozatym to ten serwer jest dla noobkow co se poradzic nie umieja i robia setki postaci :D icek a o tym kupowanym raqu nie wspomne :D

ManiakMFo - 19-05-2013, 15:16

TrzyStu napisał/a:
icek a o tym kupowanym raqu nie wspomne

No widzisz ja sie tak rozwinąłem że i 1 kk ranq potrafiłem zakupic nie wkładajac w gre ani grosza ;)
A Ciebie to boli bo nigdy 100 k bys nie nazbierał kupujac a co dopiero nabijajac ;)

zabiziony - 19-05-2013, 17:34

Zrobcie w nowej rundzie mozliwosc wysylania pojedynkow druzynowych ;<. Bedzie dodatkowa zabawa kiedy bedzie mozna walczyc pojedynki druzynowe nawet o rank teamowy, a normalne walki teamowe pod miastem bylyby zablokowane jak teraz. Szkoda takiej okazji, gdzie prawie kazdy z teamu ma ten sam lvl a nie mozna tego wykorzystac. Pisal o tym wczesniej pan i wladca, ale nikt chyba o tym nic nie powiedzial.