|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Kawałki kaktusa w mieście Langeburg.
Tomi - 25-01-2014, 13:31
Po połączeniu światów przewiduję nabór otwarty na GM i dodatkowo decyzję kto zostanie wybrany chcę w dużej mierze oddać w ręce graczy (ja tylko zaakceptuję ostatecznie wybór jeśli nie będzie wyraźnych przeciwwskazań). Także jeśli ktoś ma ambicje zostać GM'em może już szykować ulotkę wyborczą:)
chadrian - 25-01-2014, 14:26
uważam, że pozostawienie w 100% wyboru GM graczom nie jest słusznym posunięciem, ponieważ zwykle wtedy zostaje wybrana osobo znana i lubiana ( co może prowadzić do późniejszych nadużyć). Nie wiem ile przewidujecie miejsc na stanowisko GM ale proponowałbym aby w takim razie przynajmniej jedno stanowisko zostało obsadzone przez administrację która ma podejście neutralne.
Intense - 25-01-2014, 14:34
Decyzję oddac w ręce graczy , sorry ale to chyba zle rozwiazanie.
Zresztą wybor przez administracje nie jest chyba lepszy, jesli przypomne sobie gm nimfo.
teraz bede tylko dwa swiaty nie liczac s3. Nie moga tych swiato kontrolowac gm Crypton, Mapy, Bicek, Otto np?
MiT - 25-01-2014, 14:37
Chyba nie chcecie czasów Zygi i vaandee gdzie przelewy były na porządku dziennym ?
Niech to będzie ktoś aktywny i rozsądny.
Tomi - 25-01-2014, 14:53
Zawsze narzekacie na wybory administracji, no to teraz ja sobie ponarzekam na Wasz wybór:)
Ostateczną akceptację sobie zostawiam oczywiście, aby nie był to wybór całkowicie przypadkowy. Mam nadzieję, że wybierzecie mądrze - chociaż wskażecie grono najlepszych kandydatów do ostatecznego wyboru.
Pay2Kill - 25-01-2014, 15:06
Intense napisał/a: | Decyzję oddac w ręce graczy , sorry ale to chyba zle rozwiazanie.
Zresztą wybor przez administracje nie jest chyba lepszy, jesli przypomne sobie gm nimfo.
teraz bede tylko dwa swiaty nie liczac s3. Nie moga tych swiato kontrolowac gm Crypton, Mapy, Bicek, Otto np? |
Otto juz nie gra
ManiakMFo - 25-01-2014, 22:34
ADIHC1 napisał/a: | Nie ma opcji "niewidoczny".
|