My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Śmieszny BAN DLA CHROME !

HeienekeN - 01-02-2014, 14:41

Dla jaj czy nie , takie cos nie powinno miec miejsca wgl ....
Bicek - 01-02-2014, 14:49

Ale z was marudy, hehe...

Jak już powstanie nabór, to Tomi pewnie zrobi porządki w grupie "GM" więc cierpliwości, bo agresją nikt nic nie wskóra ;)

Spicer - 01-02-2014, 15:13

Jak już zostanę tym GMem to zrobię porządek xD Ja bym odjął 2.6k ranq...za więcej niż jedną taką walke i niezgłoszenie tego dopiero 50% ranku. Walki były uczciwe bo Bless stał na polu i wszyscy go atakowali :}
Pay2Kill - 01-02-2014, 15:17

Luffy tak to jest jak wybierali GM'ow z przypadku jak nimfo
HeienekeN - 01-02-2014, 15:19

Pay2Kill napisał/a:
Luffy tak to jest jak wybierali GM'ow z przypadku jak nimfo

Chyba z wypadku .... Powinni wziac ludzi , ktorzy juz nie graja w MFO , a maja wolne chwile ...

Jakas lista powinna byc , gdzie mozna sie zapisać na GM'a , może jacyś konkretni ludzie nieobiektywni moglyby zapanowac nad tym syfem ...

Spicer - 01-02-2014, 15:21

TaaAa ja nawet wolałem starą ekipe, Zyge, vanDee, MapY...no Walkmenowi mówię nie ! xP
a ostatni nabór to kpina...nie wierzę, że czytali te "wypocone" zgłoszenia setek graczy, wybrali tych których mieli wybrać...i nikt się nie sprawdził ;/

HeienekeN - 01-02-2014, 15:55

Ten ostatni nabór to totalna porażka ....
Anonymous - 01-02-2014, 16:19

Najlepiej jakby GM został Damian, który jest bez winy oczywiście :) . Nic mu się nie podoba i wszystko by zmienił.
HeienekeN - 01-02-2014, 17:06

kiwipogromca napisał/a:
Najlepiej jakby GM został Damian, który jest bez winy oczywiście :) . Nic mu się nie podoba i wszystko by zmienił.

Masz coś do tego , ze mi sie to nie podoba ? xd

PoneXis - 01-02-2014, 20:03

Panowie spokojnie, każdy będzie miał szansę wystartować na stanowisko. Trzeba czekać na wybory ;)
Crypton - 01-02-2014, 21:11

Nie wiem po co ta cała szopka, wyjaśniłem wczoraj wieczorem wstępnie z Blessem,
że dzisiaj zajmę się tą sprawą po pracy jeszcze raz, po konsultacjach z paroma osobami
postawionymi wyżej.

Problem wynikł z tego, że Bless wyszedł na sierotę, która nie potrafi na najwyższym
szczeblu rywalizacji w grze dopilnować tak prostej i oczywistej czynności jaką jest
wykupienie mikstur
Tyle w temacie, chłopaki trafiają na wolność - popełniłem błąd
i otwarcie się do niego przyznaję, jednak miałem do niego 100% prawo, bo gracze
przez głupotę dali mi do tego zielone światło. Mogli zawsze zgłosić się do GMów z tą walką

Można się rozejść, a zarzucanie mi jakiejś stronniczości jest kompletnie nie na miejscu :)

Pay2Kill - 01-02-2014, 21:26

Crypton napisał/a:
Nie wiem po co ta cała szopka, wyjaśniłem wczoraj wieczorem wstępnie z Blessem,
że dzisiaj zajmę się tą sprawą po pracy jeszcze raz, po konsultacjach z paroma osobami
postawionymi wyżej.

Problem wynikł z tego, że Bless wyszedł na sierotę, która nie potrafi na najwyższym
szczeblu rywalizacji w grze dopilnować tak prostej i oczywistej czynności jaką jest
wykupienie mikstur
Tyle w temacie, chłopaki trafiają na wolność - popełniłem błąd
i otwarcie się do niego przyznaję, jednak miałem do niego 100% prawo, bo gracze
przez głupotę dali mi do tego zielone światło. Mogli zawsze zgłosić się do GMów z tą walką

Można się rozejść, a zarzucanie mi jakiejś stronniczości jest kompletnie nie na miejscu :)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah bez komentarza. Ale gratki za wsadzenie kogoś z topki do paki. Niewielu GM'om się to przydarzyło

Spicer - 01-02-2014, 21:54

Bless sierota :D
Pay2Kill - 01-02-2014, 21:56

Luffy jestem sierotą. Dlaczego? Bo dostalem bana od GM. Jestem nieszczęśliwy;/
BaGGy - 02-02-2014, 01:07

Spicer napisał/a:
TaaAa ja nawet wolałem starą ekipe, Zyge, vanDee, MapY...no Walkmenowi mówię nie ! xP
a ostatni nabór to kpina...nie wierzę, że czytali te "wypocone" zgłoszenia setek graczy, wybrali tych których mieli wybrać...i nikt się nie sprawdził ;/

W sumie to tak... wszystkie zgłoszenia były czytane i wspólnie zostały wybrane osoby, którym najlepiej poszło. Jeśli ktoś nie przykładał się do rekrutacji, to oczywistym było, że nie miał szans. Przeprowadzenie jej to był długi, żmudny proces i myślę, że mimo tych negatywnych głosów w stronę wybranych GM'ow, sam Otto za czasów mojej kadencji sprawował się bardzo dobrze.
Uważam, że jak na otwartą rekrutacje poszło całkiem nieźle, gdyż mogło się to skończyć o wiele większymi konsekwencjami biorąc pod uwagę odpowiedzialność tejże funkcji.