|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - drop x2
Alanov - 29-11-2014, 23:03
Chaox napisał/a: | Po 1 to nie jest żebranie tylko upomnienie, bo była już taka prośba i 0 odpowiedzi ze strony Administracji. Żałosne są zawsze twoje z góry negatywnie nastawione odpowiedzi na większość graczy. Dziwie Ci się, że sam siebie nie irytujesz swoim zachowaniem. |
Ty mnie irytujesz swoimi zbędnymi odpowiedziami na każdy post. Aż tak Cię to boli, że ktoś napisał prawdę? Wiedz, że ile razy się nie upomnicie to administrator i tak odpisze dopiero wtedy, kiedy będzie miał na to czas, niezależnie czy będzie jeden temat czy pięćdziesiąt.
MiT - 29-11-2014, 23:28
A ja wam mówię czekajcie na upek, który ma być w tym roku a nikt nie pożałuje ..
Chaox - 29-11-2014, 23:34
Alanov napisał/a: | Ty mnie irytujesz swoimi zbędnymi odpowiedziami na każdy post. Aż tak Cię to boli, że ktoś napisał prawdę? Wiedz, że ile razy się nie upomnicie to administrator i tak odpisze dopiero wtedy, kiedy będzie miał na to czas, niezależnie czy będzie jeden temat czy pięćdziesiąt. |
Nie odpowiadam na każdy post odpowiadam tylko na pytania i twoje gorzkie żale. Trochę ludzi gra na ranking i siedzą w pvp inni lecą w fabułę i ciągle expią a ty chyba grasz po to żeby się spinać ciągle na forum o każdy pomysł i prośbę. Nie jesteś pępkiem świata a uwierz mi że taki drop x2 raz na jakiś czas to fajna rzecz. Odświeża się po to, żeby prośba/pomysł nie poszła w niepamięć.
Pay2Kill napisał/a: | #refresh |
Patrz czasami uważnie Alanov to nie będziesz musiał się tak dużo wypłakiwać.
Alanov - 29-11-2014, 23:54
Hmm, skoro jesteś taki mądry, to czemu nie odświeżyliście poprzedniego tematu? Robicie na tym forum taki śmietnik tymi tematami, że już sami nie wiecie co było proponowane a co nie. Jak administracja ma się w tym odnaleźć?
MiT - 30-11-2014, 10:31
Alanov napisał/a: | Hmm, skoro jesteś taki mądry, to czemu nie odświeżyliście poprzedniego tematu? Robicie na tym forum taki śmietnik tymi tematami, że już sami nie wiecie co było proponowane a co nie. Jak administracja ma się w tym odnaleźć? |
Po co te nerwy u was to ja nie mam pojęcia kompletnego. I tak nic nie przyśpieszycie, bo Tomi wie o postulatach i napisał wyraźnie że może to być IV kwartał roku 2014 jak wrzuci upka.
MiTrAnDiRx - 01-12-2014, 11:09
MiT mówisz o upku w mfo2?
MiT - 01-12-2014, 17:23
MiTrAnDiRx napisał/a: | MiT mówisz o upku w mfo2? |
Tak
Pay2Kill - 02-12-2014, 22:04
IV kwartał 2014 trwa od października. I za miesiąc się kończy. Tak dla przypomnienia
MiT - 03-12-2014, 17:41
Pay2Kill napisał/a: | IV kwartał 2014 trwa od października. I za miesiąc się kończy. Tak dla przypomnienia |
Napisz to Tomiemu na PW, bo wątpię aby przejrzał ten temat.
Chaox - 03-12-2014, 20:48
Admin napisał wcześniej : "Nie wcześniej jak grudzień" Poza tym to jego własna gra więc powinien o nią dbać i nie powinno być tak, że my sami będziemy się ciągle upominać. Jeśli zapomniał albo update będzie ciągle odkładany to świadczy tylko o jednym... Wszyscy chcemy update'a ale update nas nie chce
RaZoR - 03-12-2014, 22:22
Pierwsze slysze o update tutaj! Co on takiego dobrego ma nam przyniesc?
Chaox - 03-12-2014, 22:46
Update za duży nie będzie i fabuła raczej nie zostanie ruszona ale jakieś małe dodatki. Propozycji było dużo nie wiadomo które przejdą a które nie. Może nowa arena z nowymi bossami/depozyt na golda/nowe eq. Jestem ciekawy czy byłaby możliwość poszerzenia trochę limitu atrybutów. Mam na myśli np. do 75 ognia/lodu.... Nie wiem czy to byłby dobry pomysł pewnie zaraz ludzie powiedzą, że będzie za łatwo na bossach ale tak czy siak te bossy, które są trudne pozostaną trudne, bo mag/demon ciemności nie używają magii żywiołów a wcześniejsze bossy nie są raczej wyzwaniem. Jednak nadal to są małe poboczne pomysły najbardziej by się przydały nowe itemy i arena z bossami.
Alanov - 03-12-2014, 23:28
Chaox napisał/a: | Jestem ciekawy czy byłaby możliwość poszerzenia trochę limitu atrybutów. Mam na myśli np. do 75 ognia/lodu.... |
A gdyby zrobić limit taki, że suma wszystkich dodatnich atrybutow musi być <= 100 ; o To by mogło trochę namieszać w PvP, a tego brakuje od dawna.
ManiakMFo - 05-12-2014, 01:58
No pewnie że bedzie Update w 4 kwartale tego roku
Mikołaj z unikatami do 220 lv
I tyle na ten temat.
Chaox - 05-12-2014, 11:45
I na mapie będzie nawet padał śnieg - update jak marzenie. Niczego więcej nam nie potrzeba^^
|
|