|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
![](images/print.gif) |
Propozycje - Gdzie znajduje się gracz?
BaGGy - 10-01-2017, 18:33
mattcalm napisał/a: | Miragee napisał/a: |
Taka epoka, że i zastanowiłbym się nad apką dla mfo2. |
MiT twoje zdanie duzo znaczy dla zarzadu mfo. Poprzyj plan budowy apki na androida i ios mfo2 to jest zajebisty pomysl, ktory by przyciagna nowych graczy |
Od razu mówię, że to niemożliwe, abyście nie popłynęli.
MiT - 10-01-2017, 19:10
Na ten moment mfo3 jest projektem bardziej wspieranym i do niego prędzej powstanie apka, a dlaczego to objaśniam poniżej.
Aby mfo2 liczyło tysiące graczy online to potrzeba:
- Pieniędzy (reklama fundament, koszta z rzędu kilkudziesięciu tysięcy zł, mocniejsze serwery które utrzymają tak liczne grono)
- Ciągłych updatów (ciągłe aktualizacje w tym eventy)
- Aplikacji (jeśli admini by jej sami nie zrobili to poniżej macie przybliżone koszta takiej zabawy)
http://itcraft-mobilne.pl...acji-mobilnych/
Myślę że już tak nie będziecie na to naciskać
- Nowy świat (tzw. wielkie otwarcie) z dużym rozszerzeniem fabuły, wprowadzenie min. kolejnego kontynentu, wielu nowych NPC, dużej ilości questów oraz weekendowych eventów typu zbieractwa/koła fortuny itd itd..
Ogółem to jest abstrakcja, dlatego największą nadzieją mogą być zmiany od Baggiego. Tylko nie naciskajcie od razu..
Rencar - 10-01-2017, 19:17
Generalnie strasznie odbiegamy od tematu, jeden coś o levelach, drugi o apce. Wróćmy do propozycji, bo robi się burdel.
Miragee - 10-01-2017, 23:53
mattcalm napisał/a: | Miragee napisał/a: |
Taka epoka, że i zastanowiłbym się nad apką dla mfo2. |
MiT twoje zdanie duzo znaczy dla zarzadu mfo. Poprzyj plan budowy apki na androida i ios mfo2 to jest zajebisty pomysl, ktory by przyciagna nowych graczy |
ZOSTAŁEM BOHATEREM! Inicjatywa się sama zrobiła
|
|