|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Propozycje - Aukcje z limitem - ponowienie tematu.
Chaox - 25-01-2017, 16:07
KiRaKu napisał/a: | Drogi graczu Eiskalte po tym co wypisujesz musze stwierdzic,ze albo jestes osoba trollujaca albo osoba niespelna rozumu,wypisujac takie rzeczy |
No ładne odpowiedzi pod moim wpisem się pojawiły (nie będę cytował wszystkich). Na wstęp dodam, że moja wypowiedź miała charakter sarkastyczny i współczuję wszystkim, którzy wzięli to dosłownie. Po prostu propozycja na siłę i mam prawo wyrazić swoją opinie zwłaszcza kiedy mam argumenty. Po prostu nie podoba mi się zmiana fizyki i dynamiki gry. I jakby przejrzeć wcześniejsze propozycje to faktycznie poza ułatwieniami nie ma nic.
Sorandor napisał/a: | Ciekawe czy miałbyś taki zapał do gry jakbyś dostał bana za cokolwiek chociażby głupią aukcje przelewania złota... Ale o czym my tu gadamy Ty bana nie dostaniesz bo jesteś w Teamie z MiTem to raz... |
Pokaż mi kiedy chociaż raz złamałem regulamin to chętnie podyskutuje na ten temat. Ale tak na marginesie spójrz na to co napisałeś - zero obiektywizmu. Żyjesz swoimi przekonaniami a najwidoczniej się po prostu boisz, że wyjdzie na jaw, że kupiłeś golda od Cannibala. I naprawdę nie mam zamiaru się rozpisywać, bo jeszcze bym niechcący pogrążył kilka osób. Więc Sorandor jeśli masz do mnie jakiś problem to zapraszam na pw.
A jeśli faktycznie złamie regulamin to natychmiastowo zgłoszę samego siebie.
Moja wypowiedź nie była w sumie już potrzebna żeby nie powiększać spamu ale chciałem jedynie tą kwestie wyjaśnić.
Sorandor - 25-01-2017, 18:45
Chaox napisał/a: | No ładne odpowiedzi pod moim wpisem się pojawiły (nie będę cytował wszystkich). Na wstęp dodam, że moja wypowiedź miała charakter sarkastyczny i współczuję wszystkim, którzy wzięli to dosłownie. Po prostu propozycja na siłę i mam prawo wyrazić swoją opinie zwłaszcza kiedy mam argumenty. Po prostu nie podoba mi się zmiana fizyki i dynamiki gry. I jakby przejrzeć wcześniejsze propozycje to faktycznie poza ułatwieniami nie ma nic. |
Ładne? skoro mówi to nie jedna osoba, a kilka to chyba coś w tym jest...
Chaox napisał/a: | Pokaż mi kiedy chociaż raz złamałem regulamin to chętnie podyskutuje na ten temat. Ale tak na marginesie spójrz na to co napisałeś - zero obiektywizmu. Żyjesz swoimi przekonaniami a najwidoczniej się po prostu boisz, że wyjdzie na jaw, że kupiłeś golda od Cannibala. I naprawdę nie mam zamiaru się rozpisywać, bo jeszcze bym niechcący pogrążył kilka osób. Więc Sorandor jeśli masz do mnie jakiś problem to zapraszam na pw.
A jeśli faktycznie złamie regulamin to natychmiastowo zgłoszę samego siebie.
Moja wypowiedź nie była w sumie już potrzebna żeby nie powiększać spamu ale chciałem jedynie tą kwestie wyjaśnić. |
Nie będę nic wyjaśniał na PW boli Cię ten gold że masz go mniej niż ja, zakładałeś że będziesz w top1. Cóż to tylko cyferki, dla mnie nic nie znaczą... Grałem to mam, od nikogo nic w tej grze nie kupiłem i kupować nie muszę. Tym bardziej, że na s6 to żaden wyczyn wbijać exp i złoto... A pogrążasz to się tylko i wyłącznie Ty póki co i w moich oczach jak i oczach innych osób które też się wypowiadały w tym temacie. Z mojej strony to tyle, bo robi się nie potrzebny szum.
Rencar - 26-01-2017, 02:37
Chaox napisał/a: | Na wstęp dodam, że moja wypowiedź miała charakter sarkastyczny i współczuję wszystkim, którzy wzięli to dosłownie. |
Sarkazm nie jest Twoją mocną stroną.
Wyraziłeś swoje zdanie, więc wróćmy do tematu. Koniec offtopu.
Miragee - 26-01-2017, 17:04
Skoro Mit wypowiedział się pozytywnie na temat tej zmiany to pozostaje nam tylko czekać na ewentualną reakcję Tomiego.
Patrzmy na to wszystko z nadzieją.
|
|