|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Propozycje - Połączenie światów
louisie - 17-02-2019, 16:58
Danio19 napisał/a: | To ty nie widziwiaj gościu bo 30 osób to trochę słabo jak na tą grę i w tym momencie to ty jesteś śmieszny. |
Łączenie światów jest gorszym pomysłem niż zrobienie 3-5 multi.
na to samo ci wyjdzie.
Dark s2 - 17-02-2019, 20:50
louisie napisał/a: | Danio19 napisał/a: | To ty nie widziwiaj gościu bo 30 osób to trochę słabo jak na tą grę i w tym momencie to ty jesteś śmieszny. |
Łączenie światów jest gorszym pomysłem niż zrobienie 3-5 multi.
na to samo ci wyjdzie. |
Połączenie światów jest najbardziej opłacalnym rozwiązaniem przy obecnej sytuacji mf v2. Scalenie na pewno nie przyniesie strat, zmniejszonej aktywności, wręcz przeciwnie. A czy 10 graczy będzie zalogowanych jednocześnie na dwóch czy trzech postaciach, to już inna kwestia. Więcej postaci=więcej walk. Kto będzie chciał walczyć, to będzie walczył. Więc na pewno system walk na tym nie ucierpi. Grasz PvP [1-200]? -Będziesz miał więcej postaci w różnorodnych przedziałach, więcej fragów w przedziale. Grasz na lv? -Twoje doświadczenie zostanie pomnożone. Każda strona zadowolona?
Squadron - 17-02-2019, 20:54
ta gra i tak już nie żyje więc co za problem połączyć te światy, na s1 gra 10 osób i tak już nic nie osiągną, ja chętnie chciałbym szybciej lvle wbijać mam 305 lv, na chwile obecną nie mam szans na ponowne ukonczenie gry, elo
|
|