|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Ban
HyyB - 20-11-2019, 15:07 Temat postu: Re: .
Mortred napisał/a: | Cytat: | Mam screeny z dsc gdzie obrażasz pewnego gracza i wymieniasz jego nazwisko... hęęę?? |
Co ma discord do forum i mojego bana w mfo?
Wy wrzucaliście moje przerobione zdjęcia więc sam sobie strzelasz w kolano miernoto. |
O, już są dowody. Znowu tylko obrażanie nie mające nic wspólnego z grą.
A za ujawnianie danych osobowych już dawno powinieneś zostać ukarany - ale to już inny temat
denaro - 20-11-2019, 15:12
Zauważyłem, że od momentu gdy jeszcze nie GM Conny, pomagał mi z broniami i zapoznaniem z grą rankingową, czego wcześniej nie znałem, uwziąłeś się na mnie, specjalnie zrobiłeś dodatkowego slota żeby mnie bić na 30 lvl, zaczęło się jechanie w PW, a później na dsc. Nie wiem może ty masz jakiś problem do wymienionego wyżej pana, bo nie usprawiedliwia tego nic.
Tak samo gdy na czacie wraz z panem "Dece" drwiliście i planowaliście tzw. "zasadzki" na innych graczy.
btw. Mówisz że nie było nic o nazwiskach, a jednak... kto tu sobie strzela w kolano odpowiedz sobie sam.
Mortred - 20-11-2019, 15:17 Temat postu: .
denaro napisał/a: | Zauważyłem, że od momentu gdy jeszcze nie GM Conny, pomagał mi z broniami i zapoznaniem z grą rankingową, czego wcześniej nie znałem, uwziąłeś się na mnie, specjalnie zrobiłeś dodatkowego slota żeby mnie bić na 30 lvl, zaczęło się jechanie w PW, a później na dsc. Nie wiem może ty masz jakiś problem do wymienionego wyżej pana, bo nie usprawiedliwia tego nic.
Tak samo gdy na czacie wraz z panem "Dece" drwiliście i planowaliście tzw. "zasadzki" na innych graczy.
btw. Mówisz że nie było nic o nazwiskach, a jednak... kto tu sobie strzela w kolano odpowiedz sobie sam. |
Rozdwojenie jaźni czy co?
Zanim usunąłeś postać po dedach ze mną wielokrotnie ciskałeś się i obrażałeś na czacie jak małe dziecko gościu. Nie miałem z Tobą do czynienia, to że byłem na 30 i Cię akurat zabiłem było przypadkiem XD
Próbujesz robić z siebie ofiarę a jesteś jednym z najbardziej wyszczekanych i patologicznych osób w tej zgrai + wiem też, że to ty przerabiałeś moje prywatne zdjęcia i wrzucałeś na discorda- choć nie było między nami żadnego zatargu !
denaro - 20-11-2019, 15:17
E N D mam parę słów do Ciebie "niech zostanie jeden GM niezależny i tak nie potrzeba nikogo więcej bo w ta gre i tak gra z 15 osób może i z 20 takich jak ja co logują sie raz na jakiś czas", kompletnie się z tym nie zgodzę, ponieważ Conny jest osobą która pomaga innym w fabule, statystykach itp na prawdę można na nim polegać jako osobie stanowiącej przykład tej gry, nie mówię tego bo ktoś mi każe z góry czy coś, ale jak widzę jak promujesz [GM] Bicek to mi się rzygać chce. Ten chłop to burak, sam jestem świadkiem gdy cisnął chłopaka Bogu ducha winnego na tej samej plaformie i wysyłał jego prywatne zdjęcia, sprawa oczywiście obiła się o ścianę i tyle. Czy kto kolwiek chciałby zostać tak potraktowany przez tzw "administrację" ?? Nie sądzę
[ Dodano: 20-11-2019, 15:35 ]
Zachowanie takie trochę przedszkolne, coś komuś wychodzi to wbiję mu szpileczkę ...
MiT - 20-11-2019, 17:44 Temat postu: Re: .
HyyB napisał/a: | Mortred napisał/a: | Cytat: | Mam screeny z dsc gdzie obrażasz pewnego gracza i wymieniasz jego nazwisko... hęęę?? |
Co ma discord do forum i mojego bana w mfo?
Wy wrzucaliście moje przerobione zdjęcia więc sam sobie strzelasz w kolano miernoto. |
O, już są dowody. Znowu tylko obrażanie nie mające nic wspólnego z grą.
A za ujawnianie danych osobowych już dawno powinieneś zostać ukarany - ale to już inny temat |
Uważaj bo ostatnimi czasy zaczynają ludziom grozić że do nich przyjadą, strach się bać!
Niech sobie pluje jadem dalej, dobrze wiesz że tacy kończą krótko.
Mortred - 20-11-2019, 17:46 Temat postu: .
MiT napisał/a: | Uważaj bo ostatnimi czasy zaczynają ludziom grozić że do nich przyjadą, strach się bać!
Niech sobie pluje jadem dalej, dobrze wiesz że tacy kończą krótko. |
Głupiutki hipokryto, dwa dni temu sam podawałeś adresy na czacie i zapraszałeś do siebie, leci trzeci rok odkąd odchodzisz z mfo wielka gwiazdo i dalej zgrywasz ważniaka i robisz ludziom pod górkę
Danio19 - 21-11-2019, 02:10
Ale po co wgl się kłócić, kary wymierzone za dane przewinienia to śmiech na sali, niedługo będzie banowanie za zwroty "jesteś słaby". Ogólnie to mfo od dłuższego czasu zmierza w złą stronę. Nie siedzę też na tyle w temacie żeby wiedzieć czy sprawa ma głębsze dno, ale nawet jeżeli i Anime nawyzywał was na disc, prywatnie groził wam, że was znajdzie w realu itp to jaki to ma związek z grą, skoro w grze nic(bo jego logi w mfo to właśnie nic) nie zawinił to nie powinno się karać.
Podtrzymuje, mfo z dnia na dzień jest coraz gorsze i rozumiem sentymentalne podchodzenie do niego, chęć przypomnienia sobie starych dobrych czasów, ale przez takie akcje jak teraz ta gra, grupa osób i wszystko co związane w okół patrze na to wszystko z coraz większym zażenowaniem.
TOMI USUŃ MFO2
...i trójkę najlepiej też
denaro - 21-11-2019, 10:53
Nikt Ci nie karze grać, ale nie musisz odbierać jeszcze pozostałym graczom przyjemności z grania.
Mortred - 21-11-2019, 12:13 Temat postu: .
denaro napisał/a: | Nikt Ci nie karze grać, ale nie musisz odbierać jeszcze pozostałym graczom przyjemności z grania. |
Jeśli szczytem Twoich możliwości i ambicji jest bicie gości, którzy dopiero co zaczęli swoją przygodę z grą z podanym na tacy eq i gemami to gratuluję. Wspaniała, czerpana z gry przyjemność !
denaro - 21-11-2019, 17:23
Do czego teraz podbijasz? Bo nie rozumiem, ewidentnie masz problemy ze sobą, chodzi mi o samą gre, a nie tak jak u Ciebie gnębienie graczy.. zanim coś zweryfikujesz to uważnie czytaj
Nicol - 22-11-2019, 00:12 Temat postu: Re: .
Mortred napisał/a: | denaro napisał/a: | Nikt Ci nie karze grać, ale nie musisz odbierać jeszcze pozostałym graczom przyjemności z grania. |
Jeśli szczytem Twoich możliwości i ambicji jest bicie gości, którzy dopiero co zaczęli swoją przygodę z grą z podanym na tacy eq i gemami to gratuluję. Wspaniała, czerpana z gry przyjemność ! |
dobrze powiedziane, maja po kilkadziesiąt K ranka a siedza w karczmach,,, bym cos napisal ale dostane bana wiec lepiej nie:))))
po prostu "WOLNOSC SLOWA" nie pasuje do tej gry
dec - 22-11-2019, 13:00
Polecam dac Sobie spokoj z ta gra i git. Niech samozwancze krole Aod, intetnetowi bohaterzy i ludzie bez ciekawszych rzeczy jak siedzenie w kazda wolna chwile przed komputerem, zostana i graja kolejne 14 lat. Mi rok wystarczyl by zrozumiec, ze szkoda na to czasu. Sa lepsze rzeczy, pozdrawiam hyby mity i tak dalej uheuhehehe
Prain - 22-11-2019, 14:02
Nie wiem o co ta dyskusja, bardzo toksyczny osobnik obrażający innych czy to na czacie czy pw powinien mieć permabana, rozumiem gdyby to była jednorazowa sytuacja ale tak jest od kilku lat.
dec - 22-11-2019, 14:06
XD
SaKe - 24-11-2019, 11:50
Tak Mortred, zawsze jesteś miły i uprzejmy, do czasu jak coś nie jest po Twojej myśli.
Odnośnie sporu między drużynami się nie wypowiadam, bo mnie nie obchodzi i nie znam sytuacji.
Screen
|
|