My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Mini Bossy

Zbysiu - 31-08-2009, 11:40

Alurab, takich informacji nie posiada nikt oprócz Jacka, to co słyszysz to tylko plotki, które są nieprawdą... ale ok, załóżmy że wejdzie ok 1 lutego,
Ilość graczy aktywnych na MfO2: 100
Ilość graczy aktywnych MFo3: 100000
Poprostu chodzi mi o to że jeśli wejdzie MF3 to z MF2 zrobi się drugi Old.mf, i to bedzie kijowe

paxi13 - 23-09-2009, 14:38

zgadzam się :) żeby przy każdym mieście był
Nestor - 28-09-2009, 00:48

Lepiej by bylo jak by ten mini boss byl by np 1 ruch od Eterni
i by byl cos slabszego od rapsa 1
i taki 2 level by go pokoanl i dostal by odrazu 6 czy tam 7 level i by mogl isc na rapsa
a w np follhord dali by cos w stylu areny 10 mini bossow 1 kolo 2 i coraz trudniejsze i za kazdy 1 exp itd
a np w nordii dali by tak boss np 10 lodowych golemow na raz taki boss tez by byl ciekawy

paul43 - 25-10-2009, 18:22

pomysl bardzo fajny, ale wątpie by go admin wprwadził
vazq - 28-10-2009, 14:26

Najlepiej byłoby jakby ten "Mini Boss" stałby gdzieś przy mieście i każdy by mógł go bić 2 razy na dzień...
Kill - 07-11-2009, 18:08

...
recover88 - 09-11-2009, 11:15

ja bym proponował coś w stylu pojawiającego się bossa w następujący sposób pojawia się o konkretnej godzinie dajmy na to raz na tydzień np o 20 i znika po określonym czasie np po 30 min i nie wiadomo gdzie jest, siła jego oraz drop zależy od tego kolo jakiego miasta się pojawia, o tym kiedy i o której sie pojawi bedzie info wysłane w aktualnościach. Nazywał, by się np cień tranga :P (pomysł zaczerpnięty z D2)
Argumenty za:
Zwiększona aktywność, każdy gracz by wchodził codziennie i przynajmniej sprawdzał czy jest jakieś info o bossie
Zysk dla twórców, gdyż wiele osób doładuje ruchy by znaleźć bossa (bo nie wiadomo gdzie jest)
Coś się dzieje jak w przypadku ostatniego eventa
Przeciw:
Czasochłonne przygotowywanie i opdpalanie bossa co jakiś czas z różną siła i różnym dropem w innym miejscu, ale w przypadku eventu tak było i dało rade. Tam był sądze jakis zysk od firmy paysafecard a tutaj bedzie zysk z doładowan mf ;)

Gido - 06-01-2010, 18:12

Według mnie to jest świetny pomysł ale dobrze by było gdyby ten mini boss był jak boss i kazdy miał swojego do pokonania :wink: :mrgreen:
m4st3r_kloc3k - 06-01-2010, 19:11

no pomysł dobry gdyby te mini bossy występowały tylko żeby to nie było że wychodzisz przed miasto i masz mini bossa tylko tak jak np idziesz na danego bosa i atakuje cie mini bos naprzykład w eterni to przy moscie przed rapsem koło królowy szerszeni w lange jak zapłacimy karczmażowi 5k golda idziemy do lasu i atakuje nas jakiś mini bos :) w urkadem koło skrzynki z napierśnikiem wyskakuje nam worms który pilnuje skrzynki bo sam niema sily jej otworzyć :) itp :) bo zadna frajda wyjść przed zamek i walczyc z mini bossem który daje nam lvl ale takie mini bossy niie powiem ale sie przydadzą :)
Tiger626 - 06-01-2010, 23:26

niby pomysł dobry ale po co wam te mini bossy skoro ten upek co bedzie jest ostatnim i koniec gry ?
Zbysiu - 07-01-2010, 14:39

m4st3r_kloc3k napisał/a:
bo zadna frajda wyjść przed zamek i walczyc z mini bossem który daje nam lvl ale takie mini bossy niie powiem ale sie przydadzą

no ludzie czytajcie posty... tego MiniB szukało by się na mapce, w tym cały urok...

Tiger626 napisał/a:
niby pomysł dobry ale po co wam te mini bossy skoro ten upek co bedzie jest ostatnim i koniec gry ?

patrz na datę założenia tematu, może Admin zrobi coś w tym stylu, zresztą jak nie teraz to w następnej wersji :D

B3oo - 19-01-2010, 15:35

Fajnie By Było Dodać Takiego Bosa Na Mapie, To By Był Fajny Pomysł :mrgreen:

[ Dodano: 19-01-2010, 15:36 ]
Np Na Polu 17.31 Admin Mógł By Nad Tym Pomyśleć :roll:

Pione90 - 26-01-2010, 22:50

Jestem za
Mixerslayer - 27-01-2010, 13:37

Proponuje, by za każdym razem była możliwość zawalczenia sobie z 8 jednakowymi moobkami w formie walk z minibossami (na arenie to jest ale bez nagród :< )
konieczko196 - 30-01-2010, 23:54

tomek537 napisał/a:
jak dla mnie to jest bardzo dobry pomysł przydało by się takie coś bo by było jakieś rozmai cenie:D ale też by był problem bo jeżeli jest jakiś słabszy gracz i wejdzie na takiego lepszego to może sobie z nim nie poradzić a podobnie moze być z atywojami i anty magami:D :mrgreen:

Jak byście chcieli zauważyć to gra jest na ruch i wątpię żeby ktoś znalazł tego bossa albo wo gulę go szukał:D Więc nie wiem ale na 100% za o bardzo proszę GM aby to powstało!!!