|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Noc
TiiiG - 07-05-2009, 23:41
Pomysl fajny , jestem zdecydowanie na TAK
Anakin S. - 08-05-2009, 13:34
jestem na TAK, na pewno zwiększyło by to grywalność
BraVure - 08-05-2009, 18:37
Jestem jak najbardziej na tak
Przydało by sie jakieś urozmaicenie do gry
Evil - 08-05-2009, 19:21
Shock napisał/a: | Etsuya_Shigi napisał/a: | dziadostwo i bez sensu. |
bez sensu to robi się aktualnie teraz MFO chodzi o to żeby urozmaicić grę a nie w kółko te same potwory te same miejsca itd. |
dokładnie... takie coś szybko się nudzi.. więc jakiś malutki upek by się przydał ^^
ja osobiście jestem na tak
How High - 13-05-2009, 13:23
Jestem na tak a gdyby np w nocy był← jakieś dodatkowe potwory i jakis 1 unikalny boss który mógł by sie przenosić na inna miejscowe by bylo o trudniej zlapac.
rycerz - 13-05-2009, 20:21
Ja jestem na NIE chcieli byście latać za bossami jak jakiś wafel . z ręsztą emf nieraz sie muli jdziesz już dochodzisz do bosa a on nagle ucieka a mulenie powoduje ze niewidzisz gdzie jdzie i jdzie szybcjei od ciebie . Nawet bez mula gupio tez dochodzisz już jeden ruch ci brakuuje i nagle wieje albo gonisz bosa i nagle atakują cię potwory i wtedy rip dochodzisz do bosa brakuje ci jeden ruch ucieka a ty zostajesz bez ruchuw jęzeli boss bendzie śię przesuwał to jak ludzie bendom mówić np babcia regina w karczmie Langeburgu mówi nam że ferdynant ukrywa się w zaroślach ta jak by wtedy mówiła ferdynant chodzi sobie po zaroślach bez sensu bez sensu klaput dlatego podoba mi się ten pomysł .
Grotherd - 14-05-2009, 20:18
Jestem na tak, na pewno dodałoby to trochę realizmu grze, może jak znajdę trochę czasu postaram się wykombinować jak ta "noc" miałaby wyglądać.
Super_Mario - 14-05-2009, 20:46
Ja również jestem za tak! Fajnie by było Pogonić Duchy Gothar:D
Anszak - 14-05-2009, 21:40
&up
o_0
Dziwne....
Ganianie za duchami Gothar -,-.
Równie dobrze mógłbym ganiać się z Szalonym Bawołem
Lub za Jednorożcem....
Ale nadaj jestem na tak!
DevageR - 14-05-2009, 22:17
Jestem na tak
Darksteel - 05-06-2009, 17:40
BraVure, jak pomysł ci się podoba to przebuduj wszystko ..Cięzko nie będzie bo to tylko ściemnienie tekstur .Zresztą co ci da że będzie noc? Silniejsze potworki? W nocy jest mało graczy ,zazwyczaj tylko w weekend .
Anakin S., czemu by to miało zwiększyć grywalność skoro większość graczy rejestruje się w dzień a nie w nocy? I tak by nikt nie zwracał na to uwagi
Nie popieram pomysłu
Evil - 05-06-2009, 17:45
Dobra, zmieniam moje poprzednie zdanie ; D w gruncie rzeczy mi to lotto, gdyż i tak nie grywam w to po nocach ; D
Fareli - 05-06-2009, 17:47
Ja jestem na TAK
Zwiększyło by to klimat tej gry.
Chodziarz mi to dużej różnicy nie robi bo nie gram w nocy w MFO
SirFox - 10-06-2009, 09:20
Ja byłbym za tak gdyby nie to że są punkty ruchu które by tylko utrudniały i co dał by mi ruchomy boss a poza tym w nocy rzadko kto gra chyba że sobota i niedziela
Magth - 12-06-2009, 11:56
Hmm ... A może by sie zmieniała też pora roku itp? Noc fajny pomysł ale żeby gra miała swój czas np. 1 dzień w rzeczywistości to 4 dni w MFO. Rozdzieliło by się fajnie 24/4=6h. 3h Dzień 3h Noc Chyba żeby była inna pora roku np.
Wiosna/Jesień - 3h Dzień i Noc
Lato - 4h Dzień 2h Noc
Zima - 2h Dzień 4h Noc.
Jeszcze do tego było by fajnie jakby nocą atakowały inne moby ,albo danego Bossa dało się atakować np. tylko w Nocy albo w Dzień.
Co o tym myślicie?
|
|