|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Powrót do starego dobrego mf'o !
v_v - 19-08-2012, 16:15
jestem za
toger101010 - 19-08-2012, 18:57
jestem za 30 turami oraz prosmy administracje o powrot starych zasad. mam na mysli czaszki i takie tam
Rencar Old - 19-08-2012, 19:01
toger101010 napisał/a: | jestem za 30 turami oraz prosmy administracje o powrot starych zasad. mam na mysli czaszki i takie tam |
Czemu wypowiadasz sie za innych? Wiec nie prosimy, tylko prosisz
toger101010 - 19-08-2012, 19:05
ale wiekszosc osob tak chce moze wtedy by gralo wiecej graczy a tak to ta gra schodzi na psy i mowie to z przykroscia bo gram w nia juz dlozszy czas
Rencar Old - 19-08-2012, 19:12
Nic juz nie uratuje tej wersji gry, ani 30 tur, ani czaszki, ani zbijanie poziomu (do czego ja najbardziej chcialbym wrocic) ;p Niestety to juz koniec, bedzie tylko gozej, trzeba sie z tym pogodzic.
toger101010 - 19-08-2012, 19:16
dokonca sie z tb niezgodze. moze administracja cos wymisli np. jakies uptade alebo cos
badzmy dobrej mysli
Rencar Old - 19-08-2012, 21:09
Ze mna sie zgadzac nie musisz, ale z administracja tak, bo to oni tworza ta gre, a nie Ty. Administracja jasno powiedziala, ze gra nie bedzie juz rozwijana, nie bedzie update'ow.
toger101010 - 20-08-2012, 10:09
no to ta gra wkoncu zniknie calkowicie z www
no ale moze jednak cos administracja wymysli i tak sie niestanie
MiT - 21-08-2012, 09:20
Jak może zniknąć w "www" ?
Chyba chciałeś powiedzieć z internetu, ale mniejsza o to.
30 tur do 9 lv powinno być i tyle.
Rencar Old - 21-08-2012, 12:02
MiT napisał/a: |
30 tur do 9 lv powinno być i tyle. |
Od 9lv w gore jak juz. Jakby bylo 30 tur do 9 lv to mozna stworzyc postac niedopokonania stojaca na polu - to nie ma sensu. Tylko ulatwien chcecie? Przeciez to by sie z celem mijalo. Zreszta nie wazne, juz wystarczajaco wiele razy o tym pisalem.
Kamaize - 21-08-2012, 12:32
Aż z ciekawości stworzyłem nowe konto, żeby sprawdzić faktyczne możliwości maga do 10 poziomu bez funduszy (i nie, nie mam nicku Kamaize, ktoś mi go zawinął ). Walki na tym poziomie mają sens jedynie gdy walczymy z "mniej ogarniętymi" graczami. W walkach o jakiejś "wyższej randze" nie ma to najmniejszego sensu, chyba, że mówimy o walce pomiędzy dwoma magami. System 30 tur jest bardzo dobrym pomysłem i mimo wszystko dodał by życia s4. Przecież dodatkowo zminiły by się statystyki i ludzie musieli by kombinować, żeby pokonać takich magów
Co do systemu czaszek. Sam nie jestem takowym zwolennikiem przywrócenia ich, ale myśląc logicznie, skończył by się płacz dzieci, że "ale ty jesteś ekstra 3 levele niższego pokonujesz" itp. Jedynym minusem takiej zmiany jest zmniejszenie liczby walk. Ot, kto by chciał być później męczony przez +20 poziomy wyższe?
Rencar Old - 21-08-2012, 13:06
Kamaize napisał/a: | Aż z ciekawości stworzyłem nowe konto, żeby sprawdzić faktyczne możliwości maga do 10 poziomu bez funduszy (i nie, nie mam nicku Kamaize, ktoś mi go zawinął ). Walki na tym poziomie mają sens jedynie gdy walczymy z "mniej ogarniętymi" graczami. W walkach o jakiejś "wyższej randze" nie ma to najmniejszego sensu, chyba, że mówimy o walce pomiędzy dwoma magami. System 30 tur jest bardzo dobrym pomysłem i mimo wszystko dodał by życia s4. Przecież dodatkowo zminiły by się statystyki i ludzie musieli by kombinować, żeby pokonać takich magów
Co do systemu czaszek. Sam nie jestem takowym zwolennikiem przywrócenia ich, ale myśląc logicznie, skończył by się płacz dzieci, że "ale ty jesteś ekstra 3 levele niższego pokonujesz" itp. Jedynym minusem takiej zmiany jest zmniejszenie liczby walk. Ot, kto by chciał być później męczony przez +20 poziomy wyższe? |
Tak, ale przy 30 turach to mag ma znaczna przewage i to na tyle ze jest niepokonany. Dlatego juz mowilem, zostawic 50 tur na tym lv, ale dac np. nowe potiony many, ktorych mozna uzyc 2 razy, wtedy szanse beda rowne.
MiT - 21-08-2012, 16:20
Rencar sam pisałeś wcześniej prawie to samo co ja, a teraz się wybierasz.
Z resztą wiem co mówię. A to co piszesz i tak wychodzi na jedno z tym co ja piszę : )
krylek - 21-08-2012, 17:54
30 tur na wszystkie przedziały i będzie good, bez kombinowania i spokój najlepsze rozwiązanie, 4swiat zrobić inny niż wszystkie i nie będzie tej monotonii
Rencar Old - 21-08-2012, 18:36
MiT napisał/a: | Rencar sam pisałeś wcześniej prawie to samo co ja, a teraz się wybierasz.
|
Jak juz to wypieram, a nie wybieram ;p A jest tak ze wzgledu na to, ze przypomnialem sobie jak bylo... robilo sie postac na 7lv, do tego mozna bylo jeszcze atry wiatru machnac i stoisz na polu niepokonany, w najgorszym wypadku remis. Jaki sens mialaby gra? Wlasnie dlatego administracja zrezygnowala z 30 tur, i wlasnie dlatego do 9 lv nie moze byc 30 tur. Powinien byc zachowany balans miedzy profesjami, a ani w obecnej sytuacji, ani przy 30 turach tak nie bedzie. Dlatego juz podalem swoj pomysl, zeby obie profesje mialy rowne szanse.
MiT napisał/a: | Z resztą wiem co mówię. A to co piszesz i tak wychodzi na jedno z tym co ja piszę : ) |
Gdzie? Ja widze, ze to co pisze jest kompletnie sprzeczne z tym co Ty piszesz, ale skoro twierdzisz inaczej to spoko
Wiesz co mowisz? Nie watpie, ale myslisz w sposob egoistyczny, nie dla dobra gry, nie dla wszystkich, tylko pod siebie i pod tych niby cwaniakow ktorzy zrobia niepokonana postac na 7lv i beda "niby" zajebisci
|
|