|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Ochrona na Salamandrii
Potezny Trusk - 11-12-2009, 15:36
To nie jest robota!!! W chodzę n mfo 3 razy dziennie po 5 minut, żeby tylko poexpić. Na 200 lvl praktycznie nikt nie walczy, bo exp...
To co to komu przeszkadza. Ja mam staty na pvp i expię w jaskini brązowego smoka, gdzie atakują potworki-wojowie. Expa na tym wiele nie tracę, niż gdybym miał expić na mokradłach. Przywróćcie PvP!!!
Tomi - 11-12-2009, 16:18
Być może po wprowadzeniu update'a (a więc i dokończeniu mapy salamandrii) ochrona zostanie zdjęta. Będą więc takie same zasady jak na Arkadii.
Potezny Trusk - 11-12-2009, 16:27
Tomi napisał/a: | Być może po wprowadzeniu update'a (a więc i dokończeniu mapy salamandrii) ochrona zostanie zdjęta. Będą więc takie same zasady jak na Arkadii. |
I chwała Ci za to!!
Legolass - 11-12-2009, 16:29
Tomi napisał/a: | Być może po wprowadzeniu update'a (a więc i dokończeniu mapy salamandrii) ochrona zostanie zdjęta. Będą więc takie same zasady jak na Arkadii. |
Cud... Właśnie może znów otworzy się droga do Top'u dla dużych lv.. Trochę życia wejdzie na Salamandrie... W końcu może się coś zacząć dziać.
Shark - 11-12-2009, 16:30
Tomi napisał/a: | Być może po wprowadzeniu update'a (a więc i dokończeniu mapy salamandrii) ochrona zostanie zdjęta. |
Mogę spytać - dlaczego? Ochrona istnieje półtora roku, apele były praktycznie od samego początku, a zostanie zdjęta dopiero teraz? Już lepiej ją zostawić, w końcu jeśli ktoś chce walczyć to i tak będzie walczyć, a ochrona przeszkadza tylko w łapaniu nieprzygotowanych graczy.
Tomi - 11-12-2009, 16:32
Shark napisał/a: | Tomi napisał/a: | Być może po wprowadzeniu update'a (a więc i dokończeniu mapy salamandrii) ochrona zostanie zdjęta. |
Mogę spytać - dlaczego? Ochrona istnieje półtora roku, apele były praktycznie od samego początku, a zostanie zdjęta dopiero teraz? Już lepiej ją zostawić, w końcu jeśli ktoś chce walczyć to i tak będzie walczyć, a ochrona przeszkadza tylko w łapaniu nieprzygotowanych graczy. |
Być może, nie znaczy że na pewno.
Dlaczego? Bo gra zostanie niejako dokończona, więc to dobra okazja.
Legolass - 11-12-2009, 16:32
Shark napisał/a: | Mogę spytać - dlaczego? Ochrona istnieje półtora roku, apele były praktycznie od samego początku, a zostanie zdjęta dopiero teraz? Już lepiej ją zostawić, w końcu jeśli ktoś chce walczyć to i tak będzie walczyć, a ochrona przeszkadza tylko w łapaniu nieprzygotowanych graczy. |
i odezwali się Ci, którzy wolą latać bez sensu na prawo i lewo po mapce...
Zaraz ich tu będzie więcej.
A co do terminu zdjęcia ochrony.. Wiadomo dlaczego podczas upka... Bo to jest termin zmian w grze itd.. Tak samo było z terminem nałożenia ochrony.
Potezny Trusk - 11-12-2009, 16:32
Pogódźmy obydwie strony sporu:
Odblokować PvP na kontynencie Salamandria, a zablokować w podstrefach do expienia.
Co wy na to?
Legolass - 11-12-2009, 16:35
Potezny Trusk napisał/a: | Pogódźmy obydwie strony sporu:
Odblokować PvP na kontynencie Salamandria, a zablokować w podstrefach do expienia.
Co wy na to? |
Na to samo wychodzi.. Bo Ci co nie chcą walki expią w tych strefach gdzie jest ochrona.
Tomi napisał/a: | Być może, nie znaczy że na pewno.
Dlaczego? Bo gra zostanie niejako dokończona, więc to dobra okazja. |
hmm... Ochrona powinna być usunięta z prostego powodu... Ochrona ogranicza bicie punktów rankingowych wysokim lv co jest niesprawiedliwe w stosunku do rankingu. Jak już kiedyś pisałem małe lv na Arkadii mogą sobie upolować przeciwnika a duży lv nie dość że braknie mu przeciwnika to nawet nie ma możliwości polowania.. Konsekwencją jest utrudnione bicie rankingu.
Shark - 11-12-2009, 16:37
Cytat: | Dlaczego? Bo gra zostanie niejako dokończona, więc to dobra okazja. |
Kiedy się zapytałem, nie chodziło mi o "dlaczego dopiero teraz?" tylko "dlaczego administracja w ogóle bierze to pod uwagę?".
@up
O, odezwali się Ci, którzy nie potrafią uszanować czyjejś decyzji i wolą atakować graczy, którzy zwyczajnie nie chcą walczyć.
Po zdjęciu ochrony zwiększy się tylko ilość "niehonorowych" walk. Jeśli takie walki dają Ci satysfakcję, to nieźle..
Potezny Trusk - 11-12-2009, 16:38
Może nie tyle co "polować", ale po prostu zawalczyć. Ja walczę jedynie podczas turniejów, bo tak to nikt nie chce.
ADIHC1 - 11-12-2009, 16:43
Znowu zacznie się łatwe wbijanie rankingu i polowanie na expiących graczy?
Główna mapa Salamandrii niech ma włączone PvsP (skoro gracze narzekają, że nie można walczyć pod miastem; swoją drogą, kt o zdrowych zmysłach wychodzi pod miasto w ciemno walczyć?), pozostałe lokacje - nie. A najlepiej, nich pojawi się na stałe drugi turniej, choćby darmowy, bez nagród - w końcu gracze "chcą tylko walczyć" ; >
SaKe - 11-12-2009, 16:45
Chca walczyc i zaistniec w rankingu, Adi czy to nasza wina, ze po prostu chcemy miec chociaz zblizone mozliwosci zdobywania ranka do lou lvli?
ADIHC1 - 11-12-2009, 16:51
Przestań się nad sobą użalać. Zaistnieć w rankingu? Miałeś na to ponad 200 poziomów czasu, a teraz, kiedy przychodzi czas na emeryturę, zaczynasz atak na TOP? ; D
Legolass - 11-12-2009, 16:54
ADIHC1 napisał/a: | Miałeś na to ponad 200 poziomów czasu, a teraz, kiedy przychodzi czas na emeryturę, zaczynasz atak na TOP? ; D |
Lepiej późno niż wcale...
Przez te 200 lv nabrałeś doświadczenia w grze i chcesz zdobywać punkty rankingowe. Ja walczyłem przez całą grę i chce walczyć dalej. Na + 200 lv mam rozegranych ok. 3500 walk, więc nie mów, że nic nie robiliśmy wcześniej ..
|
|