|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - s1,2 +4
ManiakMFo - 25-01-2014, 23:36
Tetsu napisał/a: |
HeienekeN napisał/a:
Tomi , powiedz mi jeszcze jedno , bo wiekszosc kozakow typu Angel of War , Sneasel , Sir_WiT nie maja juz kont , jak dziala kasacja kont w przypadku nielogowan , bo niektorzy maja konta od 3 lat i dalej sa , a niektorym kasuje po roku niebytu.
HeinekeN Miesiąc + tydzień za każdy lv. |
"Nieaktywne konta 23.12.2006, 12:30:17
Konta na 1 poziomie nieużywane przez 30 dni będą usuwane. Za każdy zdobyty poziom termin usunięcia jest przesuwany o tydzień.
Np. konto na 20 poziomie będzie usunięte po 30 + 140 dniach (około pół roku) od ostatniego logowania."
HeienekeN - 26-01-2014, 12:58
Dzieki
Anonymous - 26-01-2014, 17:32
Po połączeniu chyba wszystko OK u mnie.
Trzeba jeszcze zrobić update tutaj: http://start.mfo2.pl
Skoro teraz (od pierwszego połączenia) jest tak, że jeden nick na wszystkie światy, to można z pewnością wywalić wybieranie świata przy logowaniu i przypominaniu hasła.
Można też dodać opcję świata jako "nie pamiętam/wykryj/automatycznie" wtedy sprawdzane są wszystkie światy. Może też być tak, że jeżeli do wybranego świata dane logowania się nie zgadzają, są sprawdzane wszystkie pozostałe światy.
Ostatnie w końcu zmienić można nazwy światów na 3 wersje:
Świat moderowany
Świat niemoderowany
Świat moderowany PvP
I będzie bez oznaczeń numerowych, bo chyba nie będzie w najbliższej przyszłości ani nowych światów, ani łączeń, bo zbyt mało online.
Oczywiście te zmiany nie od razu, ale za jakieś 2-3 tygodnie, aż będzie pewność, że wszystko po połączeniu działa ok i wtedy kilka dni wcześniej news o zmianach i wtedy można wprowadzić.
Komfort przy logowaniu przede wszystkim.
Czy tak to Admin widzi?
Antybristler - 26-01-2014, 17:33
Już niedługo:
Alanov - 26-01-2014, 20:49
Cytat: | Skoro teraz (od pierwszego połączenia) jest tak, że jeden nick na wszystkie światy, to można z pewnością wywalić wybieranie świata przy logowaniu i przypominaniu hasła. |
Tak niestety do końca nie jest, więc ta opcja odpada w przedbiegach.
Fanatyko - 14-02-2014, 12:59
Ej lipa..
Długo się nie logowałem na koncie Fanatyko na s2 i go nie ma
A miałem w sumie tylko 15lv, więc za nieaktywność mnie usunęliście
Stare śmieci.. tyyyyle lat minęło
Pozdro.
MiT - 14-02-2014, 17:29
już z rok nie masz konta tego jak nie lepiej :}
Pan i wladca - 14-02-2014, 17:40
hehe ;D
|
|