My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Newsy/Ogłoszenia/Gazetka

Yo3r - 18-03-2007, 19:40

MI też się podoba, poczytał bym sobie takie cóś. Jak coś to ja z wielką chęcią zajmę się robieniem ciekawych screenów screenów z chatu i szukaniem fajnych walk. I tak to robie tylko dla siebie(z nudów), a na redaktora się nie nadaje bo nie jestem zbyt biegły w ładnym pisaniu.

PS: I 5 gr ode mnie. Można urządzić konkurs na logo tego zina ;D.

mariossjex - 01-09-2007, 21:29

Kawu_ napisał/a:
-> ogloszenia: jesli jakis gracz chcialby zamiescic ogloszenie np o wystawionym przedmiocie placil by za kazde jedno takie ogloszenie 1 MF.

Dobre !
Ja jestem na tak.Pomysł mi się naprawde bardzo podoba ale wymaga "rozwinięcia".
Dla mnie mogła by być jeszcze czarna lista gdzie podawane były by nicki dzieciaków nie umiejących grać bluzgających innych.
I jeszcze radio MF można zrobić ot co :P
ale się rozpisałem-w każdym razie jestem na tak

Corso - 01-09-2007, 22:21

Jak odświeżać to odświeżać na całego :P .
Ogólnie jestem na TAK.
Można by jeszcze dodać wywiady z graczami z czołówki światów np. funreal_pyre, IGL, Zahir, Angel of War itp.

mariossjex - 02-09-2007, 10:21

...Odświeżać ?
No temat cholernie stary :|
Do tego dużo osób jest chętnych by to zrobić
Więc głupio by było by temat zanikł :P

Ku_Zi - 02-09-2007, 10:26

Dobrze, może Admin się zgodzi g:)

Jakby jednak nie było chętnych, zawsze mogę coś napisać g:D>

Pomysł z gazetką jest naprawdę świetny i dobrze by było gdyby tą gazetkę pisać o dniu wcześniejszym, bo chyba dziwne by to było, gdyby co trochę się zmieniały np. raporty w tej gazetce g:P Ale to co napisałem jest raczej oczywiste g:P

Kactuzz - 02-09-2007, 10:44

Myśleliśmy o zrobieniu czegoś podobnego na portalu.
Ale trzeba jeszcze z adminkiem pogadać, czy wyciąganie info typu: najwięcej ranku/złota/expa etc nie spowolni gry. No chyba, że tak jak Ku_Zi powiedział - dane z dnia poprzedniego uaktualniane np podczas odświeżania rankingu w nocy.
Ale admin oczywiście musi się zgodzić na takie coś :twisted:

ar55 - 02-09-2007, 19:12

Dobry pomysł, jestem za. Można by do takiej gazetki np. wstawić wywiady z najlepszymi graczami itp. Fajnie by było, gdyby ten pomysł został zrealizowany.
mariossjex - 02-09-2007, 19:24

Szczególnie zanim złe gemy pobanują wszystkich najlepszych ;)
Ale skoro tylu na tak można by ustalić kto co robi.Bo każdy swój portal ma robić ? Będzie 1 oficjalny,nadzorować go będzie powiedzmy Kac i pare gemów.A pomysły wysyła się do nich.
Piszcie jak wg. was ma "to" wyglądać :P

Kactuzz - 02-09-2007, 19:47

mariossjex, o to się nie martw.
Portal jako tako jest gotowy, trzeba tylko jeszcze pododawać treść i trochę dobrych artykułów.