|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Potworki dające rzeczy
v_PoGrOmCa_v - 13-07-2007, 21:31
Cytat: | nawet fajny pomysł!jestem na TAK!!! |
Tu chodzi o to aby się wymieniać sugestiami... Co nam pomoże jak tym bąkniesz
"Fajny pomysł jestem na Tak " Nie nie głosowanie.
@Topic
Pomysł nawet dobry , ale wymaga dopracowania. Proponował bym aby z potworków wypadały rzeczy , które są w celach kolekcjonerskich np. z barbarzyńcy by wypadał
"topór barbarzyńcy , którego nie można by nosić. Może jakby się uzbierało 10 takich toporów ( niezwykle rzadkich ) i jakieś pazury smoka * nowego potwora ^^ *
to by można było stworzyć eliksir ^^ Comment please mój mały pomysł.
Nie chce zakładać nowego tematu^^
Marvelous - 13-07-2007, 21:37
Jak dla mnie pomysł nawet ok. Najlepiej jakby potworki dawały troszke mniej złota, a np. dawały miksy od 1lv do 4. Itemy to przesada, bo wtedy to wiekszosc graczy bylaby bogata i dobrze ubrana.
v_PoGrOmCa_v napisał/a: | Comment please mój mały pomysł. |
Jak chcesz
Mi sie podoba. Takie itemki kolekcjonerskie, albo jakies skladniki alchemiczne, ktore bylyby baaardzo rzadkie. Z tych itemow robiłoby sie miksy regeneracji lub eliksiry.
kawusinnoxx - 15-07-2007, 17:29
wedlug mnie te high lvl niebylyby wcale takie bogate bo patrzcie teraz na targu jest tylko pare przedmiotow wystawionych jakby lecialy z potworkow to duzo ludzi by je mialo = duzo by je wystawialo = by strasznie stanialy bo nikt sie nie bedzie bil o cos czego jest duzo...
co do pomyslu v_PoGrOmCa_v to dobre a moze jeszcze kolejny pomysl z tibii nowe unikalne fajne outfity naprzyklad z 10 baaardzo rzadkich rzeczy ktore leca z np tyranozaura no i zrobic tak zeby tych itemow niemozna bylo sprzedac
krystian - 18-07-2007, 00:54
A może zmienic to w taki sposób czy potwory są takie inteligentne aby nosiły złoto
zatem od potworów nie dostajemy złota tylko jakieś przedmioty zależy od potwora jakiś tam eq a później zeby mieć z tego złoto należy to sprzedać
|
|