|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Questy
Pitazboras - 02-04-2007, 20:13
.:Miracle:. napisał/a: | Za niedługo pojawia się posty żeby było wiecej punktów ruchu |
Już się pojawiały.
.:Miracle:. napisał/a: | więcej expa |
Również
.:Miracle:. napisał/a: | więcej AP |
Aaa... tego chyba jeszcze nie było.
Chcielibyście, żeby na wszystko zawsze była kasa... To może wszystkie ekwipunki dawać za darmo?
SIR AN - 03-04-2007, 06:09
Fretka napisał/a: | Jak by każdy tak marudzil to by nikt nie gral w MF.Kazdy zaczynal z takim samym goldem wiec nie narzekajcie.Wystarczy pobiegac przy miescie i juz kaska leci.(Chyba ze expicie na osach to sie nie dwcie bo na 1lvlu juzmozna spokojnie pajaki i weze. |
a jak sie je oddziela od tych * dzików
LEGENDA:
* oznacza dowolny ciąg znaków
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pitazboras napisał/a: | .:Miracle:. napisał/a: | Za niedługo pojawia się posty żeby było wiecej punktów ruchu |
Już się pojawiały.
.:Miracle:. napisał/a: | więcej expa |
Również
.:Miracle:. napisał/a: | więcej AP |
Aaa... tego chyba jeszcze nie było.
Chcielibyście, żeby na wszystko zawsze była kasa... To może wszystkie ekwipunki dawać za darmo? |
JESTEM ZA
Zyga - 03-04-2007, 06:30
Cytat: | Do twórcy tematu:
Może się nie orientujesz, ale w Eternii jest quest poboczny, w Langeburgu zresztą też.
Poboczny = nie konieczny do rozwinięcia fabuły.
I wcale nie jest za mało kasy, tylko trzeba trochę popracować na targu
i z rozmysłem wydawać złoto. |
A qustów tam są chyba na jakąś zbroje, gem i... sam już nie pamiętam
Jak masz ten 9~10lvl... idz do jaskini lech kinga i poszukaj w skrzynkach itemków Zapewne cos znajdziesz na poziomy 20+
Nawet jak to sprzedaz w sklepie bedzie sporo kasy ^^
Jest pare tricków i już 2 można zrobić w samej wiosce -tylko trzeba główką ruszyc
Cytat: |
nie myśl wyłącznie o sobie;] pomysł o graczach na niższych lev, jakbyś przeczytał dokładnie to byś wiedział czemu narzekają na brak kasy.
Pomysł dobry, czym więcej bossów tym lepiej |
Claymore... ja nie myśle tylko o sobie...ale wg. mnie poczatek gry już jest raczej ukończony, teraz trzeba sie skupic na skończeniu fabuły
Co nie oznacza ,ze nie powinien czegos admin dodac dla low-lvli =)
Np. ja jestem a tym zeby w drodze do Urkaden wyskakiwał jakis boss którego mozemy pokonac np. na 9~12lvl
Duzo graczy dochodzi do urkaden na 5lvl dzieki kolegom z wyzszym lvlem... oni tam laduja w atrybut wiatru i kupuja taki gem... potem idą pod eternie kosic nOObków.
Kactuzz - 03-04-2007, 07:09
Zyga napisał/a: | Duzo graczy dochodzi do urkaden na 5lvl dzieki kolegom z wyzszym lvlem... oni tam laduja w atrybut wiatru i kupuja taki gem... potem idą pod eternie kosic nOObków. |
Przeciez to nie jest zabronione
No ale gdzie chcesz dać tego bossa?
Sintui - 03-04-2007, 07:16
Normalnie przy wejściu do Urkaden
Jakiegoś króla zombi czy coś takiego
X-F - 03-04-2007, 08:39
Cytat: | Duzo graczy dochodzi do urkaden na 5lvl dzieki kolegom z wyzszym lvlem... oni tam laduja w atrybut wiatru i kupuja taki gem... potem idą pod eternie kosic nOObków. | Ja byłem kiedyś w Urkaden na 5 poziomie. Sam.
Na "kolegów" nic nie poradzisz, chyba że musowy boss
|
|