|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Pogromcy bossów
kosiarz66 - 01-06-2008, 14:55
ja bende go atakował i załatwię go chchchchchchhchc
Anonymous - 01-06-2008, 14:59
kosiarz66, ty naprawde jestes dziwny...nic konkretnego nie wnioslem znowu takim postem,w innych tematach tez tak robisz,chyba dostaniesz ostra....
pomysl dobry,mozna by bylo sobie sprawdzic czy ktos pokonal bossa na jakims lvlu,i ewentualnie poprosic go o pomoc,zapytac ile czego mial
Kot Gladiator - 03-06-2008, 21:34
Pomysł dobry, ale jak wielu graczy uważam, że ta profesja to przesada.
Na Tak
DarkShad - 04-06-2008, 14:20
Zyga napisał/a: | Jeżeli masz ten 50 lvl a do wali z bossem wybierzesz sobie 55 to do aktualnych statystyk dokładsz pkt. wg.uznania.
Oczywiscie jezeli wybrałes sobie taki lvl na jaki jest jakieś lepsze eq to masz prawo je załozyc na walke z bossem. |
Właśnie tak - zawsze się sprawdzam na bossie i jeśli czegoś brakuje - to poprawiam to na next levelu... Taka wyszukiwarka to po co niby? Wszyscy gracze radzą sobie dobrze i bez tego, no i jak pisali inni - pozostają logi gracza...
Na NIE!
Szczurek - 06-06-2008, 11:54
Ja uważam że pomysł nie za bardzo przydatny . Na Portalu MFO jest napisany minimalny poziom na pokonanie danego bossa i najlepszy poziom na atak na niego. Dodanie tej wyszukiwarki nie zaszkodzi, ale masz Portal MFO. Trzeba z niego korzystać.
Na NIE!!!
DirXo - 06-06-2008, 14:36
pomysł jest dobry tylko co ci z raporty z walki która odbyła sie 2-3 upy temu??
Ukryty_Samuraj - 06-06-2008, 17:37
Takie coś można zrobić bez wiedzy admina, po prstu PHP zwykłę
Xianianin - 08-06-2008, 20:51
Zadziwiające... Autor myśli podobnie do mnie...
Dla mnie bardzo przydatne bo nie raz chce wiedziec czy na tym poziomie jest dobrze pokonac bossa XXX.
Tak
Pozdr.
BloodStream - 14-07-2008, 22:31
Smuta napisał/a: | mi się podoba, to byłby taki ranking na jakimlvlu zabito bossa |
Właśnie o czymś takim myślałem. Skoro jest ranking dla ranqu, expa, a nawet dla czach, to dlaczego nie ma być rankingu dla najsprawniej pokonujących bossy? W końcu to RPG. Uważam, że bossowcom też się należą jakieś medale Proponuję ustalanie takiego ranqu wg poniższych kryteriów:
1) lvl
2) ilość tur potrzebna do wykończenia bossa
3) czas serwera (kto pierwszy ten lepszy)
Oczywiście pkt 2 stosowałoby się w przypadku równego lvl, a pkt 3 w przypadku takiej samej ilości tur
dzikitom - 16-07-2008, 12:26
To już lepiej żeby bossow dodać do areny w miastach tyle tylko ze sie nie dostaje kasy ani expa
bossowie byli by w najbliższym mieście np Shiva była by w Nirdii, Kalvador w devos itp.
można było by zrobić płatne walki np za 50k 1walka z shivą lubo coś w tym stylu:P
Ukryty_Samuraj - 17-07-2008, 08:39
dzikitom, to co mówisz nie ma nic wspólnego z tematem. Załóż oddzielną propozycję
Lucypher - 17-07-2008, 18:14
Ehh... a powiedzcie mi.. kto sie za to zabierze? bo szanowny admin nie potrafi upka dokonczyc a wy chcecie zeby takiego bzdeta wprowadzil? to jest zbedne. Jest wyszukiwarka szukasz graczy w przedziale lvlowym patrzysz kto ubil z jaka latwoscia. Wiekszosc graczy tak robi i nie marudzi wiec nie widze powodu zeby wprowadzac takie cos
dzikitom... co jeszcze...
CraZy_CrY - 21-07-2008, 21:57
Skoro Masz Czas To Pooglądaj Sobie Czyjeś Logi
Lucypher - 22-07-2008, 09:04
CraZy_CrY napisał/a: | Skoro Masz Czas To Pooglądaj Sobie Czyjeś Logi |
Tobie tobym dal ostra bo spamujesz chopak.... jezeli do tej pory mogli ludzie patrzec w logi to moga patrzec dalej...
Sax - 22-07-2008, 12:25
Po walce moze miej wiecej zobaczyc jak kto ma staty. Ale to nie ejst zbyt potzrebne jak chcesz sprawdzac cos takeigo wchdoz w log igarcza bedzie to samo tylko troszke wolniej to trwalo
|
|