|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Prywatne Turnieje
Kactuzz - 09-06-2007, 14:55
Angel of War napisał/a: | No więc Panie Adminie ta ostatnia propozycja to był żart czy mamy to odbierać na serio |
No jasne, że na serio.
I jeszcze słyszałem, że będzie rozdawał miliard złota dla każdego.
Cloud_Strife - 09-06-2007, 15:28
To ja chce miliard!!
Hehe, marzenie ściętej głowy...
Ale na serio, zgodzę się że przez te prywatne turnieje można przekazywać złoto/itemki.
Aczkolwiek z drugiej strony, fajnie zrobić taki turniej z kumplami i wyłonić najlepszego
Msonic - 09-06-2007, 15:56
dla mnie kolejna glupota i dalej ta gra spada na psy =// to moje zdanie ...
zamiast lepiej to gorzej =/
w oldzie nic nie bylo a kazdy sie cieszyl nim ... tutaj tyle zmian i wiekszosci nie po nosie
cos jest nie tak?
Pozdro AoW
Angel of War - 09-06-2007, 19:45
Widze, że i Msonic sie ze mną zgadza, zresztą jak większość tych "ważniejszych" w grze więc zadam pytanie, po co nam te turnieje? Żeby były kolejne przekręty? A tego chyba wszyscy nie chcemy. Panie Adminie napewno znajdzie się jakiś sposób aby pan mógł zarobić, a przy tym nie musiał tworzyć opcji umożliwiających przekazywanie dóbr w tej grze. Hmm a co myślicie o takiej blokadzie że są jakby 3 duże grupy turniejowe i w określonych turniejach mogą uczestniczyć jedynie gracze należący do tych grup. Albo niech gracza do 20 lv nie mogą uczestniczyć w prywatnych turniejach. A co do tych grup to proponuje tak 1-20, 21-80 i powyżej 80. Oczywiście to są takie moje rzucone myśli, mam nadzieje że ktoś to ładnie "oprawi" i wykorzysta
pozdrawiam AoW
v_PoGrOmCa_v - 09-06-2007, 19:55
Może by zrobić takie grupy jakie są w zwykłych turniejach i zrobić tak , że musi być przynajmniej 10 graczy w turnieju ( bo jak są 3 to mogą to być 3 multi )
ADIHC1 - 09-06-2007, 19:59
Angel of War napisał/a: | po co nam te turnieje? |
Skoro nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o .... ; >
Angel of War - 09-06-2007, 19:59
Wiesz myśle jednak że takie grupy jak w normalnych turniejach to troche jednak za małe można by zrobić ścisłe ograniczenia na tych niskich lv'lach bo na wysokich to te turnieje raczej sa legalne
admin - 09-06-2007, 21:14
Angel of War napisał/a: | No więc Panie Adminie ta ostatnia propozycja to był żart czy mamy to odbierać na serio |
Zastanawiam sie. Sprawdzam jak będzie reakcja na taki pomysł
Kactuzz - 09-06-2007, 21:17
No dlaczegoż by nie
Angel of War - 09-06-2007, 21:18
Heh wiesz Ci którzy planują taki przekręt to jasne że bądą na tak no ale traktujmy sprawe poważnie. Jasne wszyscy rozumiemy, że chcesz zarobić na tej grze, a kto by nie chciał. Trzeba się jednak wspólnie zastanowić co zrobić aby uniemożliwić robienie przekrętów przez te turnieje. Bo jeśli nie będzie sie robić kroków żeby to uniemożliwiać to po co te zakazy na targ. Zróbmy po postu żeby można było oddawać itemy itd. bo jeśli nic nie zrobimy to przekręty będą czy tego chcemy czy nie.
[ Dodano: 09-06-2007, 23:39 ]
Chyba moje starania nie idą na marne i widze, że dąży ku dobremu
|
|