|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - naliczanie AP
kiriki-kun - 18-05-2008, 20:07
Arconas napisał/a: | Teraz trzeba bedzie sie zastanowic czy nie jest to za duza pomoc |
Tak właściwie, żeby było fer, to mag też powinien zdobywać swój pirwszy gem około 15 lvl. Wtedy, kiedy wspomagający można zdobyć. No bo mag sobie spokojne zwiększa atak gemu, a woj czeka aż będzie mógł lepszą broń kupić, i klnie kiedy mu mag po 800 hituje.
Arconas - 18-05-2008, 20:09
No tylko mag nie ma innej broni. Pozatym mag ma plusy i minusy, woj tez musi miec
kiriki-kun - 18-05-2008, 20:11
Arconas napisał/a: | Pozatym mag ma plusy i minusy, woj tez musi miec |
Mag już więcej od woja hituje. Zresztą dla woja broń to podstawa, i kiedy tylko może to musi zmieniać. Mag nie koniecznie. A broń drogo chodzą.
Arconas - 18-05-2008, 20:13
tylko ze dobrze zrobiony woj wali magowi krytyki, przezywa ciosy maga i unika jego ciosow co powoduje, ze jak kazdy masz problem tylko z noobstatmi, a masz z nimi latwiej bo masz uniki
kiriki-kun - 18-05-2008, 20:19
no to mamy maga który wszystko ładuje w obrone fizyczną, inteligencje, magie i szybkość. Już ma kilkadziesiąt punktów więcej. i weź go na speeda.
Arconas - 18-05-2008, 20:50
ty nie masz brac na speeda tylko unikac -.- wal w szczescie ja mam z eq 500 szczescia
Anonymous - 18-05-2008, 21:17
troche OT sie zrobil...
co do tematu:chyba bedzie za latwo,chociaz ja bym tak chcial...bo niekotrzy nie maja np zadnych gemow,a nie chca nabijac AP np na gemy ofenswyne,bo za dlugo by sie nabijalo (np ogien/lod/ziemia/wiatr/leczeni 4)
Dudzin18 - 18-05-2008, 22:10
kiriki-kun to nielepiej było założenie tematu o nazwie dostawac gem wspomagający na początku gry dla woja ?? wtedy by te twoje tracone aP nie było tracone oile by sie ktos zgodził na ten pomysł a tak to tylko wspominam
|
|