|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Tajemniczy Wędrowiec
Dronin - 27-12-2008, 12:16
Kakashi_Hatake napisał/a: | mnie to tylko zastanawia ilu z graczy od teraz nie będzie grać normalnie tylko będzie codziennie w innym mieście (chodzi o ty co już troche tej mapy odkryli) a jedyne co będą robic to qesty tego ziomka i dzięki nim będą sie wogole jak kolwiek rozwijac
poza tym nie poruszyliscie waznego tematu ile takich zadan mozna dziennie zrobic ? a jak ktos nie zrobi dzis to co przepada? |
1 raz dziennie
Kakashi_Hatake - 27-12-2008, 13:27
a ile mam czasu na danego questa ?
EdwinOdesseiron - 27-12-2008, 14:22
Cytat: | 1) znajdź i oddaj obiekt x (itemy z tradycyjnych questów)
2) zabij nn potworów typu x (zależnie od miasta)
3) zdobądź statystykę x na wartość nn (np: oddałbym ci coś cennego ale gdybyś był silniejszy)
4) podróż do lokacji x i spowrotem
nagrody mogłyby być: (można łączyć)
1) losowe lecz zależne od miasta lub zadania ilości G i exp
2) przedmiot który można kupić w sklepie następnego miasta
3) losowa ilość mikstur na zbalansowanym poziomie jednak niedostępna w sklepie tego miasta
3.1) zamiast mikstur mogłyby w zależności od miasta być kaktusy/ryby/etc. |
Bardzo rozsądnie napisane... no może poza 3 zadaniem, bo to sprowadzałoby się do zrobienia resa.
real madryt , ta propozycja będzie głównie zabawą dla dzieci, więc nie wpłynie ani na handel, ani na bicie ranq... A skoro w mfo grają głównie dzieci, to czemu tego nie wprowadzić?
majaczek - 30-01-2009, 19:38
EdwinOdesseiron napisał/a: |
Bardzo rozsądnie napisane... no może poza 3 zadaniem, bo to sprowadzałoby się do zrobienia resa. |
no to 3 wymagałoby dodatkowo wbicia kolejnego levelu oprócz wbicia stata - problem resów z głowy (choć dla teamu MF im więcej resów tym lepiej - $$$)
kamilzawro - 04-02-2009, 14:51
jestem za
kupeq - 31-03-2009, 16:56
Pomysł jest zaje...dobry chociaż już był i tyle.
Szymon XI - 04-04-2009, 17:46
Bardzo dobry..
Jak jakiś GM to czyta proszę o zrobienie ankiety na ten temat.
|
|