|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - pvp na Salamandrii
Shark - 21-09-2008, 16:46
Najlepszym wyjściem jest to co napisałem, ja bym zaznaczył ten temat
lub dodał go do "Propozycji godnych uwagi"
mnietuniema - 21-09-2008, 17:02
walki "gdziekolwiekbądź" na mapie to była (a na pierwszym kontynencie - wciąż jest) wspaniała okazja do przekrętów - arena z jawnymi raportami walk, turnieje prywatne z przedziałami levelowymi pozwoliłyby z jednej strony wyeliminować przekręty, z drugiej - pozwoliłyby na walki tym którzy walczyć chcą...
dużym utrudnieniem przy wprowadzaniu takich zmian jest zamrożenie rankingu - chociaż zasady gry zmieniały się znacznie - ranking jest zachowany... a chociażby wprowadzenie nowego - np. rocznego lub turniejowego (zamiast pełnego resetu ranku) sporo problemów by rozwiązało...
było już mnóstwo pomysłów - w tym zgłaszanych przez Tomiego, które by sytuację poprawiły, ale jest tyle ważniejszych spraw że powinniśmy - czytaj: musimy, cieszyć się z tego co dają
@ up
chwilowo (?) w dziale Zmiany nie ma ani tematu lista todo, ani zmiany warte uwagi
real madryt xD - 21-09-2008, 17:04
jak najbardziej popieram jednakze mam małe ale... PvP powinno byc przywrócone przede wsztykim na mokradłach połnocnych i w grocie dzina ale reszta jak dla mnei mzoe zostac bez zmian
Wtedy powróce do top 10
Gajos - 21-09-2008, 17:06
real madryt napisał/a: | jak najbardziej popieram jednakze mam małe ale... PvP powinno byc przywrócone przede wsztykim na mokradłach połnocnych i w grocie dzina ale reszta jak dla mnei mzoe zostac bez zmian
Wtedy powróce do top 10
|
Tak cieszymy się bardzo ale, wystarczy, że zostanie to wprowadzone na mapie salamandrii, a nie w lokacjach z bosami (I mokradłąch) bo tam najwięcej osób jest.
Torax - 21-09-2008, 17:07
W Salamandrii mogłyby byc wprowadzone te pole wokół miasta do walki, a stary kontynent zostawić tak jak jest, bo wg. mnie jest dobrze i nic nie trzeba zmieniać na nim:)
real madryt xD - 21-09-2008, 17:10
Własnie o to mi chdozi ze najwiecej osób jest na mokradłach i jest tez tam najlepszy exp wiec nie mozna miec wszytkiego bez ryzyka, jesli chca tam expic to niech ryzykuja utrate ranku, expa i golda lub niech sobie kupia ochrone
Pieniu - 21-09-2008, 17:11
real szczerze mówiąc złapał bym cie tam ale popieram Cie
PvP WRACAJ !
real madryt xD - 21-09-2008, 17:13
Pieniu masz wyższy lvl to po pierwsze a po drugie znowu byłby remis wiec byłoby to bez sensu
Pieniu - 21-09-2008, 17:15
real przecież wiesz że Cie koffam i bym nie złapał^^a powalczyć możemy gdy przywrócą PvP !
real madryt xD - 21-09-2008, 17:18
zawsze mamy pojedynki
Pieniu - 21-09-2008, 17:29
może i mamy ale jeszcze troche to i Pojedynki o coś zlikwidują....
real madryt xD - 21-09-2008, 17:46
Anonymous - 21-09-2008, 18:48
Także popieram! to były czasy 130lv cały czas się teamami laliśmy a teraz? wchodzę raz na tydzień na postać (jak dobrze pójdzie gdy chce się kogoś o coś spytać) bez sensu... w ogóle upa jak dla mnie mogło by nie być wszystko zwalił...
Pieniu - 21-09-2008, 18:50
^^brak PvP-to po co takie coś jak team??^^ chyba żeby sobie punkty nabijać...brak walk,brak lvl,brak zabawy.
ADIHC1 - 21-09-2008, 19:18
michol11 napisał/a: | Jeżeli juz można by zrobić walkę tylko jedno pole od zamków i kto by chciał stałby pod zamkiem i by walczył ( a dalej niz jedno pole nie byłoby pvp) i by nie było jeczenia ze ktos nieprzygotowany był |
Jasne, ze to bardzo dobre rozwiązanie (i my doskonale o tym wiemy), ale obecna wersja gry nie pozwala na to - albo PvsP jest na całej mapie (czyt. lokacji) albo nie ma go wcale.
mnietuniema napisał/a: | tak to jest jak pewne rzeczy robi się na pół gwizdka |
Prawda, prawda.. Początkowo zmiany miało nie być wcale, potem miała być, potem nie było wiadomo jak to będzie, na koniec okazało się, że jest jak jest. Przydałaby się mini(mikro?)aktualizacja, która naprawiłaby to, bo czekanie z tym do następnego update (czy do Świąt, hehe), to niekoniecznie dobry pomysł.
Gajos napisał/a: | A co mnie oni obchodzą... ? Ta gra jest nie tylko, dla tych, którzy chcą sobie przejść fabułę. Jakby każdy tak robił to po co w ogóle jest pvp ?
Nie chcą walczyć niech nie expią, coś za coś... |
Nie o to chodzi, a o to, żeby uniemożliwić łatwe zdobywanie E/I/G/R - czy ja na prawdę muszę się powtarzać?
|
|