|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Postać ranna = osłabiona
MySticK - 25-01-2009, 15:37
Fajny pomysł ale to tylko kosmetyka wątpie ze to z sens wprowadzac cos takiego ... ;/
P.S a postac osłabiona nie powinna wpdacc w furie ? ... ;D To byl by lepszy pomysł ... ;p
EdwinOdesseiron - 25-01-2009, 16:44
Cytat: | Fajny pomysł ale to tylko kosmetyka wątpie ze to z sens wprowadzac cos takiego ... ;/ |
MySticK, to nie kosmetyka - chodzi o to żeby wyeliminować noobstatów którzy się nie leczą i zabijają na strzał. Dla innych graczy rzeczywiście zmiana będzie niewielka.
MySticK napisał/a: | P.S a postac osłabiona nie powinna wpdacc w furie ? ... ;D To byl by lepszy pomysł ... ;p | Właśnie z tej przyczyny nie, już nikt by się nie leczył
Spider--maN - 11-02-2009, 16:53
Ja szczerze nie mam zdania.... Gram speederem, luckerem i noobstatem
Wprowadzenie tego pomysłu zmusiło by mnie do kasowania postaci..
Jeśli chodzi o noobstaty.. noto wszystkim wydaje się, że łatwo zrobić noobstata... a wcale tak nie jest. Ja grałem przez kilkanaście lvl ... na 18 lvl udało mi się złapać 900rank.. potem na 30 lvl 1300.. i dopiero skapowałem jak się gra takim czymś Trzeba wiedzieć ile szcęścia i speeda... ile w magi.. czy nie za mało hp. a jeszcze obronki.... łoj.. a gemy.. ;|
EDIT: . . raczej zagłosuje na "zdecydowanie nie"
Blizzard - 28-02-2009, 11:22
Glosuje na "ZDECYDOWANIE NIE" ;/ Gram speederem i dla mnie w grze wazny jest exp a nie ranq.xD
marceli96 - 01-03-2009, 13:58
Jak dla mnie ten POMYSŁ jest bardzo dobry,ponieważ w tej grze są NS ,przez których dużo graczy traci ranq.
Cytat: | Jednocześnie będzie to bardzo istotne w walce z noobstatami. Gdy noobstat otrzyma pierwszy cios, nie zaleczy go i będzie chciał zaatakować, zrobi to słabiej. |
Dlatego NS po wprowadzeniu tej zmiany nie powinni zabijać innych graczy.
Kolorek - 12-03-2009, 13:49
Moim zdaniem nie pasuje mi ten pomysł, bo jak już każdy wie noobstaty (hiterzy) to oni mają własna taktyka ja ich podziwiam
Cytat: | Świetny pomysł. Gratulacje dla autora |
A co on Oscara dostaje czy co że tak go podziwiasz ?
Vaszka - 12-03-2009, 14:25
Wogolę taktyka która jest teraz straciła by sens
Kibell - 12-03-2009, 14:29
Pomysł bardzo dobry na nstatów....Powinni go wprowadzić do gry .
CroppTown - 12-03-2009, 16:37
Powiedziałes ze jak ktoś otrzyma połowe obrażen to bedzie słabszy hit;/
Ale jak zada nam ktoś powyżej połowy hp To się leczymy
EdwinOdesseiron - 12-03-2009, 17:26
CroppTown, właśnie chodzi o noobstaty, które się nie leczą ...
A co do tego pomysłu, to wiedziałem, że nie przejdzie, chciałem tylko pokazać ciekawą możliwość
SuchY ZmC - 14-03-2009, 16:20
Pomysl jest niezly dzieki temu bylo by owiele mniej ns/ow
Sax - 16-03-2009, 22:32
To jest za dużo motania ta gra jest genialna w swojej prostocie i za bardzo mi to się nie podoba
Kibell - 17-03-2009, 15:32
EdwinOdesseiron, temat powinien przejść tylko nie chce się zrobić co nie???
To już cięższa sprawa...
Bo większość ludzi ,która to przeczytała to tego nie zrozumiała....Chcą n statów niech mają nikt nie zabrania
kmk995 - 17-02-2010, 11:20
oddalem glos za pomyslem ale uwazam ze to nie przejdzie
masz 50% glosow na nie (pewnie dlatego ze wiekszosc tutaj zagladajacych to noobstaty , zarcik).
od dawna mysle o pomysle ze zbroją ktora mozemy zalozyc jak mamy wymagana ilosc wit/int
przykladowo:
Czerwona Zbroja
Obrona +40
Obrona mag +74
Ogień + 10
Wymagania:
Witalnosc 10
Inteligencja 15
Hydrza Zbroja
Obrona +119
Wymagania:
Witalnosc 20