My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Postać ranna = osłabiona

MySticK - 25-01-2009, 15:37

Fajny pomysł ale to tylko kosmetyka wątpie ze to z sens wprowadzac cos takiego ... ;/
P.S a postac osłabiona nie powinna wpdacc w furie ? ... ;D To byl by lepszy pomysł ... ;p

EdwinOdesseiron - 25-01-2009, 16:44

Cytat:
Fajny pomysł ale to tylko kosmetyka wątpie ze to z sens wprowadzac cos takiego ... ;/

MySticK, to nie kosmetyka - chodzi o to żeby wyeliminować noobstatów którzy się nie leczą i zabijają na strzał. Dla innych graczy rzeczywiście zmiana będzie niewielka.
MySticK napisał/a:
P.S a postac osłabiona nie powinna wpdacc w furie ? ... ;D To byl by lepszy pomysł ... ;p
Właśnie z tej przyczyny nie, już nikt by się nie leczył ;)
Spider--maN - 11-02-2009, 16:53

Ja szczerze nie mam zdania.... Gram speederem, luckerem i noobstatem
Wprowadzenie tego pomysłu zmusiło by mnie do kasowania postaci.. :(

Jeśli chodzi o noobstaty.. noto wszystkim wydaje się, że łatwo zrobić noobstata... a wcale tak nie jest. Ja grałem przez kilkanaście lvl ... na 18 lvl udało mi się złapać 900rank.. potem na 30 lvl 1300.. i dopiero skapowałem jak się gra takim czymś xD Trzeba wiedzieć ile szcęścia i speeda... ile w magi.. czy nie za mało hp. a jeszcze obronki.... łoj.. a gemy.. ;|

EDIT: . . raczej zagłosuje na "zdecydowanie nie"

Blizzard - 28-02-2009, 11:22

Glosuje na "ZDECYDOWANIE NIE" ;/ Gram speederem i dla mnie w grze wazny jest exp a nie ranq.xD
marceli96 - 01-03-2009, 13:58

Jak dla mnie ten POMYSŁ jest bardzo dobry,ponieważ w tej grze są NS ,przez których dużo graczy traci ranq. :neutral:
Cytat:
Jednocześnie będzie to bardzo istotne w walce z noobstatami. Gdy noobstat otrzyma pierwszy cios, nie zaleczy go i będzie chciał zaatakować, zrobi to słabiej.

Dlatego NS po wprowadzeniu tej zmiany nie powinni zabijać innych graczy. :smile:

Kolorek - 12-03-2009, 13:49

Moim zdaniem nie pasuje mi ten pomysł, bo jak już każdy wie noobstaty (hiterzy) to oni mają własna taktyka ja ich podziwiam :-)

Cytat:
Świetny pomysł. Gratulacje dla autora :!:

A co on Oscara dostaje czy co że tak go podziwiasz ?

Vaszka - 12-03-2009, 14:25

Wogolę taktyka która jest teraz straciła by sens
Kibell - 12-03-2009, 14:29

Pomysł bardzo dobry na nstatów....Powinni go wprowadzić do gry .
CroppTown - 12-03-2009, 16:37

Powiedziałes ze jak ktoś otrzyma połowe obrażen to bedzie słabszy hit;/
Ale jak zada nam ktoś powyżej połowy hp To się leczymy :p

EdwinOdesseiron - 12-03-2009, 17:26

CroppTown, właśnie chodzi o noobstaty, które się nie leczą ...

A co do tego pomysłu, to wiedziałem, że nie przejdzie, chciałem tylko pokazać ciekawą możliwość ;)

SuchY ZmC - 14-03-2009, 16:20

Pomysl jest niezly dzieki temu bylo by owiele mniej ns/ow :-D

Sax - 16-03-2009, 22:32

To jest za dużo motania ta gra jest genialna w swojej prostocie i za bardzo mi to się nie podoba
Kibell - 17-03-2009, 15:32

EdwinOdesseiron, temat powinien przejść tylko nie chce się zrobić co nie???

To już cięższa sprawa...

Bo większość ludzi ,która to przeczytała to tego nie zrozumiała....Chcą n statów niech mają nikt nie zabrania

kmk995 - 17-02-2010, 11:20

oddalem glos za pomyslem ale uwazam ze to nie przejdzie
masz 50% glosow na nie (pewnie dlatego ze wiekszosc tutaj zagladajacych to noobstaty xD , zarcik).

od dawna mysle o pomysle ze zbroją ktora mozemy zalozyc jak mamy wymagana ilosc wit/int
przykladowo:
Czerwona Zbroja
Obrona +40
Obrona mag +74
Ogień + 10
Wymagania:
Witalnosc 10
Inteligencja 15
Hydrza Zbroja
Obrona +119
Wymagania:
Witalnosc 20