|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Większa częstotliwość turniejów w miesiącu
Falen Aelan - 24-01-2009, 20:10
Naprawde nie wiem czemu w ogole istnieje to forum ; o jest ciekawy temat ! (jest ich multum) ale po 72 h admini go zamkną, albo dzieci majace 99 lv bedą przeciwko. A co do tematu to naprawde jest spoko
Kaszka - 24-01-2009, 21:00
Uważam również że to dobry pomysł (zwłaszcza dla wysokich lv) ... Można łatwo zdobyć exp, rank, kase... To zwłaszcza bardzo dobry pomysł dla rankerów, z którymi boją się walczyć słabsi....
Dla małych lv.. no nie wiem zobaczymy. W każdym razie jestem na tak:)
maciekc - 24-01-2009, 23:08
także jestem za większą ilością turnieji. Od czasu do czasu można zdobyć pieniądze których czasem brakuje a troche długo by się zbierało z potworów.
ADIHC1 - 24-01-2009, 23:48
Falen Aelan napisał/a: | Naprawde nie wiem czemu w ogole istnieje to forum |
Falen Aelan napisał/a: | jest ciekawy temat ! (jest ich multum) ale po 72 h admini go zamkną |
Nieistotne czy temat zostanie zamknięty przez moderatora czy nie - jeśli ma trafić na listę TODO Tomiego, to trafi bez względu na to.
Falen Aelan napisał/a: | albo dzieci majace 99 lv bedą przeciwko |
I znowu - w większości przypadków opinia graczy jest zbędna, bo propozycja broni się sama. Trochę więcej wiary..
Ale jeśli komuś nie odpowiada tempo rozwoju projektu, to radzę zmienić grę - szkoda nerwów..
Falen Aelan - 25-01-2009, 00:13
Chcąc otworzyć ten temat zlagowal mi sie internet o_0, widocznie poczul juz radosny usmiech na mojej twarzy widząc P. nick (bez obrazy). Rozmowa z P. konczy sie tym ze albo chce rzucać komórką o ściane, albo spadam z krzesla a co do tematy to naprawde za duzy wplyw ma Administracja i moderatorowie na forum.
ADIHC1 - 25-01-2009, 00:22
Na Twoim miejscu zmieniłbym po prostu grę, a nie rzucał telefonem o ścianę czy wyprawiał Bóg wie co jeszcze.
Falen Aelan napisał/a: | a co do tematy to naprawde za duzy wplyw ma Administracja i moderatorowie na forum. |
Moderatorzy mają marginalny wpływ na Administrację oraz kierunek rozwoju gry.
Violet - 25-01-2009, 13:31
Masz dobry pomysł ja np mam teraz 5 poziom i nie zabije 20 poziomu.
Z częstotliwością turniejów też dobre ponieważ jest więcej zabawy i chęci grania.
Falen a co ci to przeszkadza ??? Nie podoba się nie graj i nie pisz na forum.
mrowlanin - 25-01-2009, 13:36
Zgadzam się im więcej tym lepiej.
grubybenek - 25-01-2009, 17:31
Dodałem ankietę.. bo widzę że sporo osób jest za
Falen Aelan - 25-01-2009, 23:31
Ale nie rozumiem o czym tu dyskutowac !? Jest temat, kazdy mowi ,,tak, albo nie" proste? Jak drut.
EdwinOdesseiron - 26-01-2009, 00:06
Falen Aelan napisał/a: | Ale nie rozumiem o czym tu dyskutowac !? Jest temat, kazdy mowi ,,tak, albo nie" proste? Jak drut. |
Regulamin Propozycji napisał/a: | Dział Propozycji nie służy do 'głosowania' czy temat jest na 'TAK' czy na 'NIE'. Ktoś rzuca pomysł - a my nie piszemy czy to się nam podoba lub nie, tylko jakie to niesie ze sobą korzyści, problemy, trudności etc. |
Jest dokładnie odwrotnie, więc nie bredź jak nie wiesz.
Nie mówcie, że mu ostra pożałujecie ....
A co do tematu ... mówisz że to nie jest stary pomysł, ale w gruncie rzeczy jest ... dobrze jest jak teraz, każdy turek to "wydarzenie", a tak już by się tak ludzie to nich nie garnęli, bo by im spowszedniały...
@DOWN: szybko ci się argumenty skończyły, skoro takie wymyślasz ... ale ja tylko przytoczyłem regulamin, tak cię to zabolało?
Falen Aelan - 26-01-2009, 10:56
Mhm skoncz ... nie mam zamiaru komentowac osoby ktora ,,kradnie nick" z gierki, nie dosc ze nie masz pomyslu na nick, to jeszcze paplasz 3 po 3
Propozycjons - 26-01-2009, 16:20
grubybenek,
Ciekawy pomysł mogby wejsc w zycie Mf jak jest teraz to troche trudno wygrac w turnieju jak walczy sie z lvl o 10 wiekszym
A po za tym zapomniałeś o jednym pszedziale
4 ) 36-50
5 ) 61-80
a gdzie jest od 51 lvl do 60 lvl
grubybenek - 26-01-2009, 16:39
Cytat: | grubybenek,
Ciekawy pomysł mogby wejsc w zycie Mf jak jest teraz to troche trudno wygrac w turnieju jak walczy sie z lvl o 10 wiekszym
A po za tym zapomniałeś o jednym pszedziale
4 ) 36-50
5 ) 61-80
a gdzie jest od 51 lvl do 60 lvl |
Poprawione ;D
Nerus - 26-01-2009, 18:14
Niech zostanie tak jak jest macie turneij co miesiąc po co więcej
|
|